- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.801
tv izliooo :) onun macı pazarları :)
benimkinin eve girmesi en fazla 10 dk sürmez:))
bide telefon ediyor az önce yawrum bugünkü test sonucunu hiç beğenmedim yemekten sonra beden eğitimi çalışıcaz diye tembihliyor uyus :))))
inşallah saglam bı temel atılır bu aksam
inşallah canım ama ne bilim gülüyorum ama hala içim buruk:S
aaaa!!! hepsıne boyle kafayı takarsak,ömrumuz üzülmekle gecer,boşver,önümüzdeki maçlara bakalım
inşallah canım ama ne bilim gülüyorum ama hala içim buruk:S
haklısın canım,öyle yapalım öyle ise:))
ben kaçtım geldi kociş çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet....
haklısın canım,öyle yapalım öyle ise:))
ben kaçtım geldi kociş çok öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet....
inşallah atılır :)) ama sende cok uzulme kısmet degılmıs rabbımın bıldıgı vardır muhakak ...
mausi sen 19 yasındaydın dımı,kac yıllık evlısın,kocan kac yasında?ne zamandır bebek ıcın ugrasıyosunuz?
6 aylık :S :)) mm kocam 25 yasında aslında hıc pılanlı bısey degıldı sadece korunmadık hıc rastgele yanı ama onun ıcınde bı cocuk ıstegı var bende son ıkı aydır yumurtlaam ayı falan takıp etmeye basladım ugrasıyorum ıste :)
kız daha 6 aylık evlısın dur,bırbırınıze doymadan coluk cocuk işine girmeyın bence..önce bırbırınızı yasayın,gezın eglenın..yasında gencmiş nasılsa..teyzeler gıbı konustum demiiii
kesınlıkle D:bende oyle dıyorumda cocuk olsa nolur dıyor hata arada dalga gecer senın ısrar etmen benım ertelemem gerekmezmı ne tuhaf kızsın dıye takılır bana :))
mrb ,
ben ben ben geldım,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıle,,,
mrb ,
ben ben ben geldım,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıle,,,
bunu ılk kez söyluyorum ama ben sanırım hamıleyım..ıcıme doguyor..bak demedı demeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?