kendini bu ay hamile sananlar buraya

allah razı olsun ne güzel dua

off ya bende bunu cok dile getirir oldum
eşim sonunda dayanamadı ne kadar cok istiyosun sen dedi..
sen dedim benim psikolojimin nasıl oldugunu anlayamazsın
sorun sende olsaydı ben senin düşüncelerini o zaman merak ederdim dedim...
Sorun yokki sende neden öyle düşünüyorsun dedii
(sebepsiz infertilite)

Allah yardımcımız olsun...

ama bakma sadece dilimizde var..
ben onun başkasından cocuk yapması fikrini düşününce bile
karnıma agrı giriyor...
ölürüm ben o zaman ....

Guzelim bence sen hamilesin.

Kan testi yaptir bence ama sen hamilesin yani. Demedi deme.

canım şu 3 günün gemesini bekliyorum. inş. hayırlısıyla hamileyimdir. tekrar test alcak olsam eczaneler uzak, doktorada eşimle gidicez. ama o da diyor ki 3 gün bekle adetin gelir belki diyor

Allahtan umut kesilmez Canım ...
Duaların gücüne inanalım....

Tabiii kii inanırım.. Benim eşim kaptan çok bir arada kalamadığımızdan öyle makara yaptık yani.. Eşim seferde şu anda yani sadece elmayla olcak iş değil demek istedim.. okudunmu bilmiyorum da yumurtlama günüme 2-3 kala iki günlüğüne eve geldi bende bir umut belki hamileyim diye hissediyorum bekliyorum günlerim gelsinde geçsin hemen test yapçam zaten..

Rabbim herkesi hasretine kavuştursun herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaah.

Esime diyom olaz ya ya hic diyo ozaman güzel gecirdigimiz ask dolu günlerimiz olur.

yani beni sakinlestirmeye calisiyor ama herhalde gercek hislerini söylemzde beni üzmemek icin cünkü zaten benimüzülmem bize yetiyorda artiyor

böle düşünen sadece ben varım diyordum
ne çok kişi varmış böyle düşünen

Aynen canim francescanin dedigi gibi fakayi yemisiz bize normal gözüyle bakma

bence git kan testi yaptir,bencede cocuk varrrrrrrr

ayy canım yaaa inşallah ikinizde ve isteyen herkese Allahım tez zamanda göndersinbebişleri inşallah canım. hep araştırıyorum.kimisi bu şekilde çıkmış ama negatifmiş. insan anlayamıyor.hep paylaşmak istiyor

canım şu 3 günün gemesini bekliyorum. inş. hayırlısıyla hamileyimdir. tekrar test alcak olsam eczaneler uzak, doktorada eşimle gidicez. ama o da diyor ki 3 gün bekle adetin gelir belki diyor

Hamile olmasan 2 cizginin esamesi olmuyor merak etme.

Benim uzmanligim var bu konuda bence sen hamilesin. Hatta sonucu buraya yazacaksin, hissediyorum :)

Anaaaaaa saat kaç oldu ben sabahtan beri burda takıılıyorum.. Sonra görüşmek üzere hepinize kolay gelsin iyi muhabbetler kızlar.. Ben işe dönüyorum kovulmadan

Oyle yapiyorlar bence de. Uzulmeyelim diye. Allahim bu iyi niyetli kullarinin hatirina verse bari

ben de bu ay hamileyim sandım korunmayı yeni bıraktık kilo aldığım için eşim korunuyo artık adetim 11 gün geçti tamam dedik süpriz yumurta geliyo meğer öyle değilmiş evde test yaptık 2 defa neg. doktora gittik mevsimseldir senede 1 defa olabilir dedi bebek düşünmüyoduk ama eşim her işe giderken karnımı öpüp gidiyodu belki vardır diye kuzum benim ya nasıl üzüldü bebek yokmuş aşkım dedim inanmadı şaka yapıyorum akşam iş dönüşü süpriz yapacam sandı ama yok
adet söktürücü verdi doktor bakalım ne zaman olacam

Son düzenleme:

İnanmiyorum yaaaa

İste korktugum sey bu benim de.

Mevsimsel gecikme ve 11 gun. Yok ya ben yarin yaptirmaktan vazgectim simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…