kendini bu ay hamile sananlar buraya

slm kızlar... Bişey soracam kanda gebelik testini ne kadar erken yapabiliyoruz bilen var mı acaba... :44:

gec gebelık olma durumuna karsın..en ıyı sonuc yınede adet gecıkmesı sonrası alınır dıye dusunuyorum..

6.hissin kuvvetlimi kıs söle bakam bende hamilemiyim

ne kadar kuvvetlı oldugunu sanırım bugun gösterdım..elossa nın hamıle oldugunu ıddıa ederek
benımkı bırazda sag kasıgımda oyma calısması basladıgı ıcın oyle bı umıtdı
yarın son zaten..yarında olmazsam artık adetım gecıktı dıyebıleceeeeeeeeem

kızlar kusura bakmayın bılgısayarım arada sacmalıyor :)) ne guzel hamıs haberlını aldık oyle ya inşallah hepınız hamılseınızdıur

hadi hayırlısı benimde gögüslerim şişti 2 gün adetim geçikti belim agrıo 3 gündür kasıklarım hafif ağrıo idrar testim negatif çarşamba gelmio inşallah hamişimdir yaaahuuuu

elossanın hamile olmasını istediğimiz için hepimiz iyi temennilerde bulunduk cnm kendini suçlama : )
benimde aynen sağ kasığımda ağrı geçen adetimden çıktığımdan beri hemde ..bugün sıcak bi duş aldımda da iyi geldi biraz..
ama belirtilere bağlanarak umutlanmamayı öğrendim çükü onlar beni hep kandırıo
hadi bakalım senin de heyecanlı günlerin başlamış inş tutmuştur bnmde daha 5-6 gün var..

umarım adet gecıkmesı yasadıgımda bunun sebebı sogan kürü olmaz..cunku kımısınde gecıkmeye sebep olmuş

Daha 6 günüm var ama belirtilerden ötürü acaba diyorum... Üstelik 4 gündür böyleyim hem regl belirtisi için erken bende gebelik olabilir mi diyorum kendi kendime...

Kanda çıkar ama geç döllenme vs gibi durumlarda da hemen çıkmama ihtimali var oyüzden bana kalırsa hiç acele etme zamanı gelince yaparsın..
NEymiş belirtilerin bu arada ?

desene belkıde bu bırbırımızı son göruslerımız..adet olunca hevesım kırılıyor bı 10 gun hamılelık dusunmek ıstemıyorum..adetım yaklasınca yıne bı heyecan gelıyor..ozamanda geldıgımde sızlerı bulamam belkı..oyuzden ben her daım buralarda duriiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…