- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.821
slm kızlar...Bişey soracam kanda gebelik testini ne kadar erken yapabiliyoruz bilen var mı acaba... :44:
Kizlarr merhabalar. Ben de kesin hamileyim
gec gebelık olma durumuna karsın..en ıyı sonuc yınede adet gecıkmesı sonrası alınır dıye dusunuyorum..
6.hissin kuvvetlimi kıs söle bakam bende hamilemiyim
Hımmm... daha erken belli olmaz yani
ne kadar kuvvetlı oldugunu sanırım bugun gösterdım..elossa nın hamıle oldugunu ıddıa ederek
benımkı bırazda sag kasıgımda oyma calısması basladıgı ıcın oyle bı umıtdı
yarın son zaten..yarında olmazsam artık adetım gecıktı dıyebıleceeeeeeeeem
Hımmm... daha erken belli olmaz yani
ne kadar kuvvetlı oldugunu sanırım bugun gösterdım..elossa nın hamıle oldugunu ıddıa ederek
benımkı bırazda sag kasıgımda oyma calısması basladıgı ıcın oyle bı umıtdı
yarın son zaten..yarında olmazsam artık adetım gecıktı dıyebıleceeeeeeeeem
Kan testini adetten bi hafta öncede yapsan belli olur cnm ..
Daha 6 günüm var ama belirtilerden ötürü acaba diyorum... Üstelik 4 gündür böyleyim hem regl belirtisi için erken bende gebelik olabilir mi diyorum kendi kendime...
yanı olumlu sonuc cıkabılır belkı ama olumsuz sonuc varsa belkı gec döllenme durumu olmussa bunu göremezsın..bıraz daha sabır..
elossanın hamile olmasını istediğimiz için hepimiz iyi temennilerde bulunduk cnm kendini suçlama : )
benimde aynen sağ kasığımda ağrı geçen adetimden çıktığımdan beri hemde ..bugün sıcak bi duş aldımda da iyi geldi biraz..
ama belirtilere bağlanarak umutlanmamayı öğrendim çükü onlar beni hep kandırıo
hadi bakalım senin de heyecanlı günlerin başlamış inş tutmuşturbnmde daha 5-6 gün var..
Keşke sabretmek kolay olsa ki benim için dahada zor ben çok sabırsızımdır ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?