kendini bu ay hamile sananlar buraya

aynen cnm bende de var o durum : ) adet süresince şu ve şunların adını duymak istemiorum..
sonra yavaş yavaş kendime geliorum .. el becerimi artırdım sıkıntıdan habire örüom

Kanda çıkar ama geç döllenme vs gibi durumlarda da hemen çıkmama ihtimali var oyüzden bana kalırsa hiç acele etme zamanı gelince yaparsın..
NEymiş belirtilerin bu arada ?

Daha önceden bi düşük yaptımda belirtiler aynı... Ellerde titreme halsizlik kasık ağrısı ki regl zamanıma 10 gün kala başladı buda ovülasyondan 3 gün sonrasına denk geliyor bide gaz problemi var ki bende hiç olmaz

Cnm ozaman sen bizden daha tecrübeLisin : ) valla bnm düşüğüm bile olmadı hiç gebe kaLmadım

Cnm ozaman sen bizden daha tecrübeLisin : ) valla bnm düşüğüm bile olmadı hiç gebe kaLmadım

hamıle kalıp düşürmek cok buyuk yıkım olur..ama ıyı yonden bakarsak ıkı tarafta bı problem yokkı gebe kalma durumu olmus..bızım gıbı havada asılı kalmamıslar..

Bu iyi bişey değilki güzelim ya... Tecrübelide pek sayamıyorum kendimi çünkü çocuk sahibi tanıdıklarım birden fazla gebeliklerde belirtilerin farklı olabileceğini söylüyorlar oda kafamı karıştırıyor... :44:

hamıle kalıp düşürmek cok buyuk yıkım olur..ama ıyı yonden bakarsak ıkı tarafta bı problem yokkı gebe kalma durumu olmus..bızım gıbı havada asılı kalmamıslar..

Bende onun içi diom demekki gebe kalabilion ne güsel
yoksa hamile kalıp düşürmek daha kötüüs olsa gerek

Doktorumda aynı şeyi söylediği için bende o dolu taraftan bakıyorum...

( benmde ne ağlayasım varmış bugün )

benım dun umutlarım yıkıldı ve agladım ama bugun daha guzel bı gundu..adet belırtısı yerını kasık agrısına bırakınca yıne bı hoş oldum..
halbukı francesca'ya doktoru o adet sancısının bebegın yerlesme sancısı oldugunu söylemıs..ben yınede korkuyorum o agrıdan..kesın adet olcam dıye

korkmayalım en azından son ana kadar kırmızı kartı yiyene kadar : ) hamile olma ihtimalinin tadını çıkartalım bence

biliyor musunuz ben hiç test yapmadım evlendım evleneli..hıc yapmaya fırsat bırakmadı sagolsun kırmızılar..bi test barı yapım yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…