- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.841
Keşke sabretmek kolay olsa ki benim için dahada zor ben çok sabırsızımdır ama...
desene belkıde bu bırbırımızı son göruslerımız..adet olunca hevesım kırılıyor bı 10 gun hamılelık dusunmek ıstemıyorum..adetım yaklasınca yıne bı heyecan gelıyor..ozamanda geldıgımde sızlerı bulamam belkı..oyuzden ben her daım buralarda duriiim
Kanda çıkar ama geç döllenme vs gibi durumlarda da hemen çıkmama ihtimali var oyüzden bana kalırsa hiç acele etme zamanı gelince yaparsın..
NEymiş belirtilerin bu arada ?
hepımız en az senın kadar sabırsızız ama ne gelır elden..burda şafak sayıp duruyoruz
kızlar bir müddet sonra bizde bunlar gibi olcaz hohoyytttttttttttttt
Daha önceden bi düşük yaptımda belirtiler aynı... Ellerde titreme halsizlik kasık ağrısı ki regl zamanıma 10 gün kala başladı buda ovülasyondan 3 gün sonrasına denk geliyor bide gaz problemi var ki bende hiç olmaz
kötü desene :18:
Cnm ozaman sen bizden daha tecrübeLisin : ) valla bnm düşüğüm bile olmadı hiç gebe kaLmadım
Cnm ozaman sen bizden daha tecrübeLisin : ) valla bnm düşüğüm bile olmadı hiç gebe kaLmadım
hamıle kalıp düşürmek cok buyuk yıkım olur..ama ıyı yonden bakarsak ıkı tarafta bı problem yokkı gebe kalma durumu olmus..bızım gıbı havada asılı kalmamıslar..
hamıle kalıp düşürmek cok buyuk yıkım olur..ama ıyı yonden bakarsak ıkı tarafta bı problem yokkı gebe kalma durumu olmus..bızım gıbı havada asılı kalmamıslar..
Millan havada asılı kalmak derken...
Millan havada asılı kalmak derken...
yanı her ay bı umut ugrasıp,ay sonunda adet olup,göbüşü bos bırakmak..bı turlu becerememek
yanı her ay deneyıp deneyıp,karnının bos kalması
( benmde ne ağlayasım varmış bugün )
benım dun umutlarım yıkıldı ve agladım ama bugun daha guzel bı gundu..adet belırtısı yerını kasık agrısına bırakınca yıne bı hoş oldum..
halbukı francesca'ya doktoru o adet sancısının bebegın yerlesme sancısı oldugunu söylemıs..ben yınede korkuyorum o agrıdan..kesın adet olcam dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?