- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.861
biliyor musunuz ben hiç test yapmadım evlendım evleneli..hıc yapmaya fırsat bırakmadı sagolsun kırmızılar..bi test barı yapım yaaaaaaaaaa
Bakın bi yazı buldum sizinlede paylaşım kadın doğum uzmanları diyorki:yanı her ay bı umut ugrasıp,ay sonunda adet olup,göbüşü bos bırakmak..bı turlu becerememek
Bakın bi yazı buldum sizinlede paylaşım kadın doğum uzmanları diyorki:
Çiftlerin %20 ilk ay hamile kalabiliyor %35 ilk 4 ayda %70 ilk 6 ay % 80 ilk 9 ay %90 ilk 18 ay Genel kanıya göre ki benim doktorumda öyle söyledi çiftler ilk bir yılda çocuk sahibi olamıyolarsa doktora gitmeli...
Bakın bi yazı buldum sizinlede paylaşım kadın doğum uzmanları diyorki:
Çiftlerin %20 ilk ay hamile kalabiliyor %35 ilk 4 ayda %70 ilk 6 ay % 80 ilk 9 ay %90 ilk 18 ay Genel kanıya göre ki benim doktorumda öyle söyledi çiftler ilk bir yılda çocuk sahibi olamıyolarsa doktora gitmeli...
oo maaşallah kan testimi yaptırdın canım kaç haftalık?
allah allah bırı bana gaz bastı herhalde,cok fena gazım var..an an gebelık belırtılerımı sızlerle paylasıyorum..bıgun hamıle cıkarsam bu bılgılerı okursunuz canlarım
henuz 6 aydır denıyoruz oyuzden gıtmek ıstemıyorum bende..sansımı sonuna kadar gıtmıyerek denemek ıstıyorum..korkuyorum yaa napiiim..cocuk dogurmaya da korkuyorum,dusununce bıle uykularım kacıyor ama enınde sonunda yapacaz yanı inşallah..cok ıstıyoruuuuuuum
doğru hamile kalırsan uğramazsın artık buralara hooop hamileler topiğine dimiiii
Daha yeniymiş yani... Benden tavsiye ovülasyon tarihiniz regl olduğunuz ilk gününden 14 gün öncedir Spermler vücut içinde ortalama 3 gün yaşayabiliyorlar bunu da hesaba katarsak ovülasyondan 3 gün önce çalışmaları yoğunlaştırmak lazım
kız ben gözumu burda actım..o dedıgın yer nere onu bıle bılmıyorum..ama hamıle kalınca baska arayıslar ıcıne gırıp o dedıgın yerıde bulabılırım..yınede sızlerı bırakmam..ılk göz agrım burası,ordakılerı tanımıyorum,ısınması zor olur..sızde hamıle kalırsınız ozaman burayı hamıleler topıgıne cevırırız
Ozaman herkes hamile kaLmadan kimse çıkamaz bu topicden
Yoksa yakalar getiririz ona göre
Neyse şekerler size doyum olmaz kociş gelmek üzere ben hazırlanayım gece yürüyüşü yapıcakmışız
haydin görüşürük
iste hepı topu gebe kalmak ıcın bıldıgım bılgı bu benımdehatta bazen garantı olsun dıye ay boyunca 2 gunde 1 yapıp duruyoz
slm kizlar;
ben aranizda yeniyimmm yazdiklarinizi okuyunca bende paylasmak istedimm....
benim adetim 5gun geciktii ve bi umutla sabah test yaptimm.negatif cikti
yani anlicaginiz moral sifir,bu ayda husrann
yuce rabbim sizede banada dayanma gucu versinn....
Cnm ben gidiyorm buyruuuuun
5 gun gecıkmıs test yanlıs olabılır mı? yada gec döllenme olup teste yansımamıs olabılırmı?
herkese iyi akşamlar sonra görüşürüz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?