kendini bu ay hamile sananlar buraya

insallah oyledir canimm.beklemeye devam edicem bikac gun daha sonra dr gidicem..ins gec dollenmedir ve hamileyimdir.artik her belirtide hamileyim diye umutlanip;husranla sonuclanmasindan yoruldum cunku

aynen bızde öyleyiz yalnız degılsın merak etme..
ne zamandır gebelık ıcın ugrasıyorsunuz?

kızlar bişi diyecem bir bardak sıcaksu yada ılıktan biraz sıcak su içine bir tatlı kaşıgı yada 2 bal bide 3 tane karabiber tane içine atarak içermisiniz karı koca olarak tabi bizim 18 milyon olan sperm 118 milyon olduda acaba ondanmı diyoruz cünkü hep 30 40 tı sonra 18 mil yondu dun test yaptırdık 118 milyon olmuş 1 aydır eşim ve ben kullanıyoruz bir deneyin bakalım sperm sorunu olanlar

kızlar bişi diyecem bir bardak sıcaksu yada ılıktan biraz sıcak su içine bir tatlı kaşıgı yada 2 bal bide 3 tane karabiber tane içine atarak içermisiniz karı koca olarak tabi bizim 18 milyon olan sperm 118 milyon olduda acaba ondanmı diyoruz cünkü hep 30 40 tı sonra 18 mil yondu dun test yaptırdık 118 milyon olmuş 1 aydır eşim ve ben kullanıyoruz bir deneyin bakalım sperm sorunu olanlar

geç kalmışım canım herkes gitmiş neyse tekrar gelince görürsün
şey sorcam hani doktor yumurtlama günleri veriyor yaa işte o günler bu netten hsapladığımız günlerden farklımı oluyor?

Cnm doktornevra diye bi sitenin son uc aylik adet periyoduna gore cikardigi gun ile benimkiler birebir tutuyor. Ayrica ben ates olcme yontemiyle de takip ediyorum, nokta atisi yapiyorum. Hos sans iste.. Olmayinca olmuyor.. Ama yakindir olacak :)) burdaki herkes sirayla hamile hbrletini verecek..

inşallah canım inşallah
şimdi ben son 3 aylık adet günlerimi hesapladım netten öle yapcam bu ay...bende netten hesapladığımda tutuyor kasıklarım ağrıyor o günlerde bende anlıyorum...buda bizim sağlıklı birer anne adayı ve yumurtalarımızın çatladığını gösterir bu ayda olmassa bide eşimin spermlerine bakcaz...

Günaydın arkadaşlarrr
Hayırlar olsun dün gece rüyamda biriyle nişanlanıyordum,istemediğim biriyle ..
bana alyans takıldı ve sağ koluma bir adet taşlı bilezik..
olanlar o kada hızla oluyordu ki karşı koyamıyordum..
sonra hemen aileme söyledim ben istemiyorum sevmiyorum ki bu adamı neden nişan oldum ben ayrılıcam yüzüğü atıcam diyordum sağa sola koşup bağırıp..
sonra annemle babam yanıma geldiler,kızım istemiyorsan söyle yüzüğü çıkar sevmediğin bişeyi zorla yapma diye..
sonra uzaklardan bi yerlerden denizin karşısında eski erkek arkadaşımı gördüm bana sadece bakıyordu..(bu arada kendisi evli ve bir kızı var ve sevgi aşk bişi yok yani ona karşı içimde)
sonra eşimi görüyorum ağlaya ağlaya ona anlatıyorum nişanlandığımı ama yüzüğü çıkaracağımı diye,sonrada uyandım..
ayy kabus gibiiydi hayırlar olsun inşlh..

bende regl dönemim bitmesini bekliyorum tam olarak bir denememiz olmadı ama bu ay kaçarı yok hhhaha:) inşllhh olacak diorum kendi kendimee..

gunaydınnnnnnnn ,,,,,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıle :)))
hayır olsun ruyan ınsallah ama olumsuz yorum yapmak ıyı degıldır ruyalarda ıyıye yor kı ıyı olsun ,,,,,:))
o yuzden ben soyle bı yorum yapım; sadık bı esın var ve hayatınızda yenı bı doneme gırmek ıstıyosunuz,ama bunu yaparken guvenecegın ınsanlar ıstıyosun sana yon verecek bunun ıcınde anne ve babandan destek ıstıyosun,,sıkıntılı gunlerın olcak ama bu zamanı esının destegıyle atlatacaksın ve bır ıstegın var ( kı bebek oldugunu dusunuyorum cunku alyans bebek demekdır ) denızı gormusun ve aglıyosun buda su demek sıkıntılı donem az olcak ve tez zamanda bır bebek haberı alabılırsın ve mutlu son

hayır olsun cnm sabahlara karşı inş...hayıra yor hayır olsun cnm... bu arada dünkü test sonucunu okudum cnm herhalde oyüzdende böyle karmaşık rüyalar gördün hiç sıkma canını olur hayırlısıyla inş.

günaydın,,,,

Hayırlara çıksın inşallah. Çok üzülüp çok kafanı takma.

Bugün benim doktor günüm, 1.30-2 arası randevum var. Dua edermisiniz bana:103:

canlarım benim çok teşekkür ederim..
inşallah bebiş gelir ansızın belki onun habercisidir...:)))
dediğiniz gibi dünkü olumsuz sonuç yüzünden bilinçaltım zırvaladı sanırım dün gece:)))

günaydın,,,,

günaydın canımm inşallah hayırlı olumlu sonuçla dönersin dualarım seninle inşallah..
dün bana kadın doğumcuna git bi ultrason ile baksın dedi sağlık ocağındaki aile hekimim..
ama şu an ona gücüm yok malesef,yine aynı sonucu 2. kez duymak istemiyorum..
oluruna bıraktım

günaydın,,,,

hadi hayırlısı inş cnm ederiz tabi. Benimde bugün adet olmam gerekiyor ama henüz tık yok kırmızıdan inş gelmez gelmezse bende hemen randevu alıcam.

günaydın,,,,

Allah hayırlı cevaplar almanızı nasıp eder ınsallahh:))
tez vakıtte hayırlı guzell bı bebek doguracaksın der ınsallahh:))
hatta ve hatta ıkızlerın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ama nie öyle demişki kan testinde zaten çıkıo bnm doktor önce ultrasonda bakıo tabi kese falan göremio ondan sonra kan testi yapıo çünkü kesin sonuç öyle demesi saçma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…