- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.901
ama nie öyle demişki kan testinde zaten çıkıo bnm doktor önce ultrasonda bakıo tabi kese falan göremio ondan sonra kan testi yapıo çünkü kesin sonuç öyle demesi saçma olmuş
bu ay oldu oldu yoksa ağustosta tatil planımız var o süreye kadar riskli dönem deye bilinen 2 ayı atlatmış olurum allahın izni ile
Allah hayırlı cevaplar almanızı nasıp eder ınsallahh:))
tez vakıtte hayırlı guzell bı bebek doguracaksın der ınsallahh:))
hatta ve hatta ıkızlerın olur ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya bunu deme işteikiz bebek çok zordur ya . Eşimin kuzenide bize böyle diip duruyor. Bence sizin ikizleriniz olacak. Çocuk fikrine yeni alışıyorken, ikiz biraz korkutuyor. Ama hakkımızda hayırlısı tabikide Bu arada ihtimalde var yani. Hayırlısı diyelim. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip et.... Aminnn...
nası yanı bu ay kaldın kaldın kalmadın 2 ay ara mı verecen ?
hadı be :)))))
ıkızlerın olsun ınsallahh :)))) ((( yanlız saka maka cumleyı yazarken bıle ıkızlerın olacak ınsallah yazdım ılk once ıstemsız yanı ıcımden geldı oyle bı anda ))))
bilmiyorum ki canım
inan sormadım bile neden diye,o kadar tert köşe oldum sonucu elime alınca zaten
Hayırlısı olsun, Belkide Allah söyletti bu fikre alışim diye. Peki ilk muayenede kese görünürse, ikiz olunca çift kesemi görüncek? Yani en baştan bilicekmiyim ikiz olacağını yoksa sonradanmı öğrenicem, doktorcumifadeye bakma soruları ciddi ciddi sordum, cevaplarını merakla bekliyorum
ufff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawww,
reglım bıttı ,,,,calısmalara baslıcazz,,,,,,,,,,,,
sımdık 21 gun nasıl gecer ,,,,,,
bu kadar uzun sure bat mı beklenır yaaaa,,,,,
baslıcam yıne yok mıdem bulandı hamılemıyım,,
kasıgımda agrı var hamılemıyım,,
yok at kaçtı heybe dustu hamılemıyım,,,
bıla bıla bıla bılaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar bugun gecikmemin 2. günü sabah test yaptım negatıf cıktı eczacı çıkmaz demişti ama benden 5 gun once kahve rengı leke geldı deyince yap sabah bare dedi yine hüsran yine moral bozukluğu kendımı çok kotu istiyorum etrafımdakılerıde kendımıde çok uzuyorum ama elımde deil kasıklarımda hafıf hafım batma oluyor arada akıntı gelıyor ama bişey yok zaten 15 gun progynex kullanmıştım 2. gunu yaptıgım test kesin sonuçmudur sizce??
Günaydın kızlar bugun gecikmemin 2. günü sabah test yaptım negatıf cıktı eczacı çıkmaz demişti ama benden 5 gun once kahve rengı leke geldı deyince yap sabah bare dedi yine hüsran yine moral bozukluğu kendımı çok kotu istiyorum etrafımdakılerıde kendımıde çok uzuyorum ama elımde deil kasıklarımda hafıf hafım batma oluyor arada akıntı gelıyor ama bişey yok zaten 15 gun progynex kullanmıştım 2. gunu yaptıgım test kesin sonuçmudur sizce??
ya tabı kese her sekılde gorulur tabı 4. haftadan ıtıbaren gorulebılıo ama kalp atısını 8 .haftaya kadar duyamayabılırsın telas yapma,,,kan testınde zaten degerde farklılık olur kı ıkız oldugunda yuksek olur deger normale oranla,,,
cnm bnce kan testi de yaptır emin ol. yada ertesi gün bir dha idrar testi yap.
bende kan testı yaptır derım ,,,,
ya bu arada benım mıdem fena bulanıo ,,, hatta bı ara cıkarttım ,adetım daha dun bıttı henuz bı faalıyet yok gercı tuhafda adet oldum ,,ilk pembe pembe 3 gun surundurdu,4.gun kahverengı geldı,5.gun kanama ,6.gun kanama,7.gun cok az ,8 .gun bıttı adetım,,yanı ılk kez boyle oldu ,,,,,
acep hamılemıyımmmmmmmmmmmmmmm hahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?