- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.921
Ozaman benim değer düşük çıkmıştı, pek ihtimal dahilinde değil. Bakalım bugün inşallah kese gözükür. 2 gündür pek bi belirti yok gibi, saatleri geçiversede gitsem doktora
Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi..hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm....
Arkadaşlar merhaba öncelikle.. Adetime 4 gün kala kasık ağrısı sebebiyle kan testi yaptırdım 16,2 çıktı hcgm. 6 gün sonra tekrar yaptırdım 265,17 çıktı dr gittim ama vajinal ultrosonda görülmedi..hiçbirşey yok dedi dr eğer yoksa kan değerim neden bu kadar yükseldi adet zmanımda geçti aciilllll yardımmmmmmm....
bende kan testı yaptır derım ,,,,
ya bu arada benım mıdem fena bulanıo ,,, hatta bı ara cıkarttım ,adetım daha dun bıttı henuz bı faalıyet yok gercı tuhafda adet oldum ,,ilk pembe pembe 3 gun surundurdu,4.gun kahverengı geldı,5.gun kanama ,6.gun kanama,7.gun cok az ,8 .gun bıttı adetım,,yanı ılk kez boyle oldu ,,,,,
acep hamılemıyımmmmmmmmmmmmmmm hahahahahahah
bence doktor saçmalamış cnm acilen başka bir doktora görün hamilesin ultrasonda göremediyse alttan bakması gerekirdi nasıl doktor oluyorlar anlamıyorum
bende kan testı yaptır derım ,,,,
ya bu arada benım mıdem fena bulanıo ,,, hatta bı ara cıkarttım ,adetım daha dun bıttı henuz bı faalıyet yok gercı tuhafda adet oldum ,,ilk pembe pembe 3 gun surundurdu,4.gun kahverengı geldı,5.gun kanama ,6.gun kanama,7.gun cok az ,8 .gun bıttı adetım,,yanı ılk kez boyle oldu ,,,,,
acep hamılemıyımmmmmmmmmmmmmmm hahahahahahah
bu sayfayı sevıyorum bıze kalsa hepımız sureklı hamıleyız kanamalar yanlıslıkla gelıyor ve bebegımız karnımızda memnun ::))
ben bosuna demıyorum ıste arkadasımm,,,,
bedenım degıl ama ruhum hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız bu kadar uzun adet olurmu,kesinlıkle hamılesin
cevabın için teşekkür ederim canım. uzun kısa farketmez Allahın izniyle tüm meryem suresini okuruzyok canım okunur tabi niye okunmasın o anlamda demedim :)
hamilelik için ilk 30 ayeti 41 gün okunuyor diye biliyorum ben. Arkadaş çok uzun demiş ya ondan belirtmek istedim.
bnde öule düşünmüştüm 16 sında ilk gün çok çok az kahve ara sıra damlamalar oldu aksam baktım regl oldum ama çok garip oldum 20 sinde olan regl 16 sında geldi nys o gün idrar testi yaptım negetif çıktıı((
bencede kıskananlar catlasın ohhh yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
reglım bıttı falıyet olmadı ama hamıleyım Allahhhhh :)))))))))) ne rahımım varmıs daha etkı olmadan telepatı yoluyla hamıle kalıo :)))))))))
cevabın için teşekkür ederim canım. uzun kısa farketmez Allahın izniyle tüm meryem suresini okuruz
ya kızlar benim dün bi lekem geldi gerisi gelmedi. karnımda da ağrım var ama adetin falan geldiği yok. :44: ne yapsam ki
cevabın için teşekkür ederim canım. uzun kısa farketmez Allahın izniyle tüm meryem suresini okuruz
ya kızlar benim dün bi lekem geldi gerisi gelmedi. karnımda da ağrım var ama adetin falan geldiği yok. :44: ne yapsam ki
isteyince basaramıyacagımız sey yok iste,meryem ana gibim olduk töbe töbeeeeeeeee
bence doktor saçmalamış cnm acilen başka bir doktora görün hamilesin ultrasonda göremediyse alttan bakması gerekirdi nasıl doktor oluyorlar anlamıyorum
aaaa! inanır mısınız ben bu baglantıyı yeni kurdum
meryem ana kendı kendıne hamıle kaldı ve hamıle kalamayanlara meryem suresinin okunması söylenıyor..
beynımde parcalar biraz gec bırleşiyor,sanırım hamılelıkten..
hım ama su da olabılır,,, hanı dıolar ya gec dollenme olmusdur dıe,belkı o yuzden deger dusuk cıkmısdır ,,,kac cıktı kı degerın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?