kendini bu ay hamile sananlar buraya

Ozaman benim değer düşük çıkmıştı, pek ihtimal dahilinde değil. Bakalım bugün inşallah kese gözükür. 2 gündür pek bi belirti yok gibi, saatleri geçiversede gitsem doktora

hım ama su da olabılır,,, hanı dıolar ya gec dollenme olmusdur dıe,belkı o yuzden deger dusuk cıkmısdır ,,,kac cıktı kı degerın ?

bence doktor saçmalamış cnm acilen başka bir doktora görün hamilesin ultrasonda göremediyse alttan bakması gerekirdi nasıl doktor oluyorlar anlamıyorum

canım sen hamilesinkese zaten şimdi hemen görülmezki.bir kaç gün sonra yine kan testi yaptır değerlerin iki katı artmalı şayet artış devam ediyorsa bebeğin seninle canım

bnde öule düşünmüştüm 16 sında ilk gün çok çok az kahve ara sıra damlamalar oldu aksam baktım regl oldum ama çok garip oldum 20 sinde olan regl 16 sında geldi nys o gün idrar testi yaptım negetif çıktıı ((

kız bu kadar uzun adet olurmu,kesinlıkle hamılesin

yok canım okunur tabi niye okunmasın o anlamda demedim :)
hamilelik için ilk 30 ayeti 41 gün okunuyor diye biliyorum ben. Arkadaş çok uzun demiş ya ondan belirtmek istedim.
cevabın için teşekkür ederim canım. uzun kısa farketmez Allahın izniyle tüm meryem suresini okuruz

ya kızlar benim dün bi lekem geldi gerisi gelmedi. karnımda da ağrım var ama adetin falan geldiği yok. :44: ne yapsam ki

hee evet bıde 1 hafta once olduydum bende :))))))))
o zeynep var ya o zeynep uyusu :)))) bu topıgı acaan vatandas gırdı kanıma yok yerlesme lekenmesıdır o pembe gelen dıye yedı beynımı gıttım test yaptım negatıf cıkdı :)))))))))))))))))))))))))))

isteyince basaramıyacagımız sey yok iste,meryem ana gibim olduk töbe töbeeeeeeeee

sende kan testıne kos :d :d bu gun herkesı kan testıne yolayacam hata aynı sehırde olanlar bırlıkte gıtsın

bıdakka sımdık meryem suresının hepsı okunmuyomu ????
eee ben 27 nısandan berı okuyom ama hepsını okuyorum meryem suresının 7.5 sayfa falan,,,

isteyince basaramıyacagımız sey yok iste,meryem ana gibim olduk töbe töbeeeeeeeee

hee nedemezsın meryem suresınıde okuyom tam oldum yanı tobe tobe carpılacam sabah sabah da duzelecem :)))))))))))))))

senın nasıl gıdıo hamılelık warmı senınde bulantın? ya benım basladı sabahdan berı böğürüyom

bence doktor saçmalamış cnm acilen başka bir doktora görün hamilesin ultrasonda göremediyse alttan bakması gerekirdi nasıl doktor oluyorlar anlamıyorum

İlgin için teşekkürler bilmiyorum görülmüyor hiçbirşey yok dedi ve kist görüldü çok ufak dedi sinirime dokundu eşimd ebende yıkıldık resmen bebek var biliyorduk dr yok deyince neyse haftaya tekrar gel dedi ama süreklide ultrosuna girmek istemiyorum 2 haziranda tekrar gidicem dayanabilirsem tabii inş. ozaman görünür kuzum..

aaaa! inanır mısınız ben bu baglantıyı yeni kurdum
meryem ana kendı kendıne hamıle kaldı ve hamıle kalamayanlara meryem suresinin okunması söylenıyor..
beynımde parcalar biraz gec bırleşiyor,sanırım hamılelıkten..

Son düzenleme:
günaydın kızlarr hayırlı cumalar diliyorum hepinizee..Allahh dualarımızı geri cevirmesin inşallahh...
kızlarr benim adete 3 gün kaldı sabah seytan dürttü test yaptım silik cizgi bariz var ama kafamı kurcalayan testin markası bebetıme internette yanıltıyor falan yazılmış bazılarındada göstermiş hamileligini :26: kasıklarımda batıyo off elde var 0 yanii..daha önce de böyle silik çizgi cıkıp regli olmuştum ...yaa lütfen bu sefer dogru olsunn :18:

tabı kı ,,,,,
sende baya unutkanlık olusturdu bu bebek ,,,kalsıyum az mı yıyosunn,,,,
bak cagla sıkele sırf bebegı ıcın tavuk yemıs hemde tok karnına
mıllet ne fedakarlıklar yapıo sen yeterkı vıtamın almıyosun

hım ama su da olabılır,,, hanı dıolar ya gec dollenme olmusdur dıe,belkı o yuzden deger dusuk cıkmısdır ,,,kac cıktı kı degerın ?

Ben geçen hafta ctesi yaptırmıştım 158 çıkmıştı. Doktorda biraz düşük ama olacak inşallah dedi. Cuma günü gel tekrar dedi. Bakalım bugün ultrasonlamı bakar. tekrar kan testi isteyip yollamaz inşallah beni ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…