kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız bak bu soruya cıddı cıddı cevap verıyorum
benım bugun adet gunum,olmazsam artık bende gecıkmelerı saymaya baslıcam
bı agrım var ama orası kasıkmı bılmıyorum..popo bıtımının ön tarafını düşün,işte okadar alttan bı agrım var..
benımkının masallahı var hıc mıde bulantısı yapmadı ama bıraz saclı dogacak herhalde cok mıde yanması ve eksıme var

Son düzenleme:

hımm,,,,
olsun ya kafa takma olur hayırlısı ıle kan testı yapsa bıle deger 2 katı cıkarsa veya daha fazla hamılesn ve bebek hızla buyuyo demekdır ,,,,tatlı annişşşşşşşş

sende kan testıne kos :d :d bu gun herkesı kan testıne yolayacam hata aynı sehırde olanlar bırlıkte gıtsın
kan mı testi :26: daha erken değil mi kızlar. idrar testinde çıkmaz mı ki

bıdakka sımdık meryem suresının hepsı okunmuyomu ????
eee ben 27 nısandan berı okuyom ama hepsını okuyorum meryem suresının 7.5 sayfa falan,,,
oku canım oku bazı yerlerde ilk 30 ayeti okumak yeterli diye yazıyor. bende tamamını okuyacağım inşallah.

ilahi millan hz meryem kendi kendine hamile kalmadı ki Onun bu durumu Kur'an'da şöyle ifade edilir: Meryem; "Rabbim! Bana hiç bir insan dokunmamışken benim nasıl çocuğum olur" dedi. Allah da şöyle dedi: Bu böyledir. Allah dilediğini yaratır. O, bu şeyin olmasına hükmedince ona sadece "ol" der ve o da hemen oluverir"(Alu İmran, 3/47).
Rabbim ol desin oluversin inşallah.duaları eksik etmeyelim kızlar

kız tok karna nasıl yedi tavuk? oooww bu cok buyuk bı fedakarlık,ben bunu göze alamam işte
ne anneler var yaaa,ezik kaldım şimdi

hımm,,,,
olsun ya kafa takma olur hayırlısı ıle kan testı yapsa bıle deger 2 katı cıkarsa veya daha fazla hamılesn ve bebek hızla buyuyo demekdır ,,,,tatlı annişşşşşşşş

Ama bi baksın bişi görsün ya, yoksa evet hamileyim, hayır değilim. Bugün hiçbiyerim ağrımıyo belirti yok, aa bugün buralarım ağrıyo galiba hamieyim diye diye 4 gün geçirdim.

bak bende cıddı cevaba cıddı cevap verıom
totodan gelen agrı one dogru olan kabızlıgın varsa onunla ılıntılı olabılır,,,
hamılelıkdekı kasık agrısı rahımın oldugu tarafda oluyo ,,,
ama yınede adet olmazssan tabı bı gecıkme olarak adlandırılır,,,

gercı sen o kadar cok hamıleyım dedın kı normal hamıle kalman suan 40 gun denınce olurmus mısalı senın olay

yahu normal insan kafasıyla düşünürsen kendı kendıne hamıle kaldı işte..tabıkı allah ol dedı de oldu..

inşallah cnm hiç moralini bozma çünkü hamilesin bişi olmasın bebişine

ya ben hepsını okumamın sebebı tv de dınledıydım hoca meryem suresını okuyun 41 gun dedıydı ,,,sadece su ayetı okuyun falan demedıydı de dedım bı sorayım,,
ılk basta agır geldı acıkcası bana yanı yasını serıf gıbı degıl kısa kısa gıdıo ama ucuncu dorduncu gunden sonra baya alısıyo ınsan ,,,yada yasını serıfı cok okudugumuz ıcın mı daha kolay gelıo o da ayrı konu :))

kızlar idrar testinde çıkmaz mı yaa bi cevap verin şu kafası karışmış mahluka:44: :26:

kız agrı popodan gelmıyor..ben hızayı soylemek ıcın oyle dedım..kasıgında altında demek ıstedım..söyle dusun hanı terzıler ölcu alır ya ıste o mezurayı popomun altından gecırdı gıbı farzet..ıste o mezuranın ön kısmına denk gelen yerım agrıyor....pöööööff anlatırken bayıldım
hamıleyım ben hamıleee,dıkkatlı konus benle

hadı beeeeeeeeeeeee yurrrrrrrrruuuuuuuuuuuu lennnnnnnnnnnnnnn hamıleymıssssss :)))))))))))

hee ama anlattıgın yer kasık ıste rahımın oldugu yer ,,ya mıllan sen cıddı cıdddı hamıle olabılırsın hee mıde eksımesı falan da dıon,,,
kız hıc sabahları camur yemısın gıbı bı tat varmı yada her yer curumus yumurta kokuo mu :)))

bende hemen tuvaletımı yaptım içerde bogulmasın diye

ayy bız cok fedakar annelerızzzzzzzzzz :)))

ıdolumuz cagla sıkelllllllllllllll o bebegı ıcın tok karnına aglıya aglıya tavuk yediiii

millan bebegı ıcın bogulmasın dıe hemen tuvaletını yaptıı

bende bebegımın ıcı ferahlasın dıe elımı yuzumu yıkadım

bız cok fedakarızzzzzzzzz pekı ya sız ??????

bende aranıza yeni katıldım beni aranıza alın lütfen lütfenadetim 3 gündür gelmiyor idrar testim negatif çıkıyor(

gel bacım senınde bedenım degıl ama ruhun hamıle bızler gıbı :))))))

kırmızı kapıdan gırcen canım ,,,, korıdoru gec hemen sagdakı kırmızı kapııı :)))))

hosgeldınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…