- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.961
hadı beeeeeeeeeeeee yurrrrrrrrruuuuuuuuuuuu lennnnnnnnnnnnnnn hamıleymıssssss :)))))))))))
hee ama anlattıgın yer kasık ıste rahımın oldugu yer ,,ya mıllan sen cıddı cıdddı hamıle olabılırsın hee mıde eksımesı falan da dıon,,,
kız hıc sabahları camur yemısın gıbı bı tat varmı yada her yer curumus yumurta kokuo mu :)))
gel bacım senınde bedenım degıl ama ruhun hamıle bızler gıbı :))))))
kırmızı kapıdan gırcen canım ,,,, korıdoru gec hemen sagdakı kırmızı kapııı :)))))
hosgeldınnn
kız yok ne öyle bı tat var,nede öyle bı koku..ne gelen vaaar,ne giden..
bıde gögus ucu acısı durumum var..ben adet goreceksem komple sıser ve komple gögsume dokunamam..
baskada hıcbır belırtım yok
ama bunlar benım hamılelıgıme engel olamaz..gerekırse demır yalar,evde yumurta patlatırım
kız yok ne öyle bı tat var,nede öyle bı koku..ne gelen vaaar,ne giden..
bıde gögus ucu acısı durumum var..ben adet goreceksem komple sıser ve komple gögsume dokunamam..
baskada hıcbır belırtım yok
ama bunlar benım hamılelıgıme engel olamaz..gerekırse demır yalar,evde yumurta patlatırım
kızlar gün geçtikçe kendimi daha da bi hamile sanıyorum kendimle birlikte kocişimide sürüklüyorum geçen gün çantamı taşıdı o derece fenalardayızbugün regl günüm henüz gelen giden yok... olurda gelirse eve gidip kocacım vur o çantayı kafama die bağırcam aaaaa deprosyondayım
Merhaba kızlar,
ben siteye çok önce üye oldum ama yeni giriş yapıorm. bende hamile miyim diye soranlardanım. adetim düzensiz tahmn yürütemiorm ama son 5 6 gündür ağzımda garip bir tat sabahları özellikle, gazmda çok fazla var karnımda son gnlerde baya şişkinlik var. midemde bulanmaya başladı. akıntımda önceye oranla çok fazla ve belimde çok ağrıor sizce olabilir miyim birşey söyleyn kızlar?
sende iyi sıyırdın haaaadurumun ıyı degıl arkadasım,bu bebek bozdu seni
Kızlar ben geçen cuma tahlil yaptırdım hamilesin dedi bana ama aynen göğüslerime el değmiyordu acıdan ve kasıklarıma bıçak saplanıyor gibiydi aynen adet ancısı bildiğin bende bilemedim nasıl hami
leyim hamilemiyim değilmiyim zamana bıraktım adetim geçtikten sonra 10-15 gün içinde gidicem doktora o güne kadar her günüm zehir
evet bacım hıc bırsekılde hamılelıge engel olamaz :))))))
bır telapatı yoluyla bıle hamıle kalırız,,,,
:)))))))) uctuk gıne ya sabah sabahhhhhhhhhhhhhhhhh
neysem ben gıdem de bebegeme sebze meyva alam pazardan,,,faturada yatıracam bebegemııııııı hayata alıstırıyım sımdıden :)))))
sende dıkkat ett bebegeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))
kızlar optumssssssssssssssssi,,,,,,,, mıllan a dıkkat edın cok ucmasınnnnnnnnn :))))9 bebegene bıse olur soraaaaaaaaaaaa
ooo ikimiz aynı anda gerı sayımı baslatcaz demektır..benımde bugun adet gunum..
ooo ikimiz aynı anda gerı sayımı baslatcaz demektır..benımde bugun adet gunum..
en son ne zaman adet oldun idrar testi yap
offffffffffffffffffffffffff cok ikilemde kaldım yaaaa keşke yapmasaydım testii...hiç biriniz de yorum yapmamışsınızz
Bugün adet günün ise bence idrar tahlili yap hemen kesin çıkar çünkü ben adetimden 5 gün önce yaptım çıktı
yooook yapmaaaam,yapıp umudumu kaybedemem..bı kacgun daha böyle hamiş hamiş takılmak ıstıyorum
bız hamıle olmadıgımız halde kendımızı hamıle sanıyoruz..sana test sonucu olarak hamılesın demısler hala ınanmıyorsun!? sen bızden degılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?