kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız yok ne öyle bı tat var,nede öyle bı koku..ne gelen vaaar,ne giden..
bıde gögus ucu acısı durumum var..ben adet goreceksem komple sıser ve komple gögsume dokunamam..
baskada hıcbır belırtım yok
ama bunlar benım hamılelıgıme engel olamaz..gerekırse demır yalar,evde yumurta patlatırım

kızlar gün geçtikçe kendimi daha da bi hamile sanıyorum kendimle birlikte kocişimide sürüklüyorum geçen gün çantamı taşıdı o derece fenalardayız bugün regl günüm henüz gelen giden yok... olurda gelirse eve gidip kocacım vur o çantayı kafama die bağırcam aaaaa deprosyondayım

gel bacım senınde bedenım degıl ama ruhun hamıle bızler gıbı :))))))

kırmızı kapıdan gırcen canım ,,,, korıdoru gec hemen sagdakı kırmızı kapııı :)))))

hosgeldınnn

sende iyi sıyırdın haaaa durumun ıyı degıl arkadasım,bu bebek bozdu seni

evet bacım hıc bırsekılde hamılelıge engel olamaz :))))))

bır telapatı yoluyla bıle hamıle kalırız,,,,

:)))))))) uctuk gıne ya sabah sabahhhhhhhhhhhhhhhhh

neysem ben gıdem de bebegeme sebze meyva alam pazardan,,,faturada yatıracam bebegemııııııı hayata alıstırıyım sımdıden :)))))

sende dıkkat ett bebegeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))

kızlar optumssssssssssssssssi,,,,,,,, mıllan a dıkkat edın cok ucmasınnnnnnnnn :))))9 bebegene bıse olur soraaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar,
ben siteye çok önce üye oldum ama yeni giriş yapıorm. bende hamile miyim diye soranlardanım. adetim düzensiz tahmn yürütemiorm ama son 5 6 gündür ağzımda garip bir tat sabahları özellikle, gazmda çok fazla var karnımda son gnlerde baya şişkinlik var. midemde bulanmaya başladı. akıntımda önceye oranla çok fazla ve belimde çok ağrıor sizce olabilir miyim birşey söyleyn kızlar?

Kızlar ben geçen cuma tahlil yaptırdım hamilesin dedi bana ama aynen göğüslerime el değmiyordu acıdan ve kasıklarıma bıçak saplanıyor gibiydi aynen adet ancısı bildiğin bende bilemedim nasıl hami
leyim hamilemiyim değilmiyim zamana bıraktım adetim geçtikten sonra 10-15 gün içinde gidicem doktora o güne kadar her günüm zehir

ooo ikimiz aynı anda gerı sayımı baslatcaz demektır..benımde bugun adet gunum..

en son ne zaman adet oldun idrar testi yap

bız hamıle olmadıgımız halde kendımızı hamıle sanıyoruz..sana test sonucu olarak hamılesın demısler hala ınanmıyorsun!? sen bızden degılsın

offffffffffffffffffffffffff cok ikilemde kaldım yaaaa keşke yapmasaydım testii...hiç biriniz de yorum yapmamışsınızz

ben onun annesıyım annesı..mıllet gıbı tavuk yıyemesemde,bı domatesı gömerım mıdeye onun ıcın..hadı gule gule gıt

offffffffffffffffffffffffff cok ikilemde kaldım yaaaa keşke yapmasaydım testii...hiç biriniz de yorum yapmamışsınızz

işte bu ikilemı yasamamak ıcın erken test yapmıyoruz..cunku gec döllenmeden bıle umutluyuz..sende umudunu yıtırme sonucta erken test yapmıssın..normal döllenme olmus olsa bıle gozukme sansı cok azdı,moral bozcak bıse yok yani bebişim

kızlar bugünde kırmızılar gözükmedi bana 3 gün oldu :) çarşamba randevum var hadi hayırlısı. ölecem heyecandan! idrar testi negatif çıktığı için yapmıcam artık :) gel çarşamba gel :)

bız hamıle olmadıgımız halde kendımızı hamıle sanıyoruz..sana test sonucu olarak hamılesın demısler hala ınanmıyorsun!? sen bızden degılsın

Ya milancığım benim durumum hiç iyi değil çünkü annem beni deli ediyor ben geçen nisan 14de adet oldum mayıs11 de artık sancılarıma dayanamadım doktora gittim hcg 170 çıktı ultrasonda bişey yok annem dediki yani düşük olabilir çok takma kafana doktorda daha çok erken bi 10 gün sonra bakalım dedi dün annemle konuşuyoruz doktordan ne zaman randevu alayım diye annem dediki eğer bu durum devam ederse ay sonuna al dedi!! ben o kadar üzüldüm ağladım ki inan işteyim şimdi yüzüm şiş.ben hamileyim die sevineceğim annem çok bağlanma düşük olur belki dior.yani sevinemiyorum inanamıyorum.Annemin ilk bebeği düşmüş ve çok üzülmüş aynı üzüntüyü ben de yaşamayayım istiyor ama ben kendimi hamile hiisediyordum ama artık hiçbişey hissetmiyorum moralim çok bozuk doktora gidince de kötü bişey söyleyecek sanıyorum gecem gündüzüm karıştı ağlamaktan helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…