kendini bu ay hamile sananlar buraya

bız hamıle olmadıgımız halde kendımızı hamıle sanıyoruz..sana test sonucu olarak hamılesın demısler hala ınanmıyorsun!? sen bızden degılsın

Ya milancığım benim durumum hiç iyi değil çünkü annem beni deli ediyor ben geçen nisan 14de adet oldum mayıs11 de artık sancılarıma dayanamadım doktora gittim hcg 170 çıktı ultrasonda bişey yok annem dediki yani düşük olabilir çok takma kafana doktorda daha çok erken bi 10 gün sonra bakalım dedi dün annemle konuşuyoruz doktordan ne zaman randevu alayım diye annem dediki eğer bu durum devam ederse ay sonuna al dedi!! ben o kadar üzüldüm ağladım ki inan işteyim şimdi yüzüm şiş.ben hamileyim die sevineceğim annem çok bağlanma düşük olur belki dior.yani sevinemiyorum inanamıyorum.Annemin ilk bebeği düşmüş ve çok üzülmüş aynı üzüntüyü ben de yaşamayayım istiyor ama ben kendimi hamile hiisediyordum ama artık hiçbişey hissetmiyorum moralim çok bozuk doktora gidince de kötü bişey söyleyecek sanıyorum gecem gündüzüm karıştı ağlamaktan helak oldum

evet gec gebelik oldugu zaman daha düşük çıkıyor düşün adetin bittiği gibi kalsan 1 ay sonra ona göre fazla cıkar ama 2 3 hafta sonra kalsan düşük çıkması gayet normal ama 158 5 güne göre cok düşük diil benim 4 günüm gecti 41 cıktı ama gec gebelik

cnm bence 2 günde bir git bakalım yükselicekmi benimde kaç gündür kasık agrım var ama dr normal dedi fazla ayakta kalma bol bol dinlen 170 ken ultrasonda bişi görünmemesi dee gayet normaldir heralde bugun tekrar bi git eger değer 2 ye 3e katladıysa hiç korkma

annen senı kötu duruma alıstırmaya calısıyor sanırım üzülmemen ıcın..ama yanı sonucta henuz oyle bıse yok,hıcbırsey bellı degıl,moralını bozup bence var olan seylerıde kaybetme,eger bebek varsa tabi..annenın mutlulugu cok önemlı bılıyorsun,tutunma asamasındakı bı cenın ıcın bıle..sen umudunu kaybetme,bız her ay üzülüp üzülüp yenıden baslıyoruz bu maratona..hıc canını sıkma oyuzden..

Ecz. başka bi test al canım onu da dene. onda da çıkarsa inş. hamilesindir:)

canım üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun. 2 sonucada alıştır kendini. inşallah hamişsindir canım. üzme bebege zarar!

Tatlım yapma böyle. Üzülme bukadar. İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğine kavuşursun. Eğer ters bir durum olursa da hakkımda hayırlısı böyleymiş dersin. Önümüzdeki maçlara bakarız. Keşke annene de şimdiden bişi söylemeseydin. Ben daha annemlere söylemedim, bugün doktora gidicem işte ona göre söyleyecem. Annene de söyle sen üzülme diye bağlanma diyor belki ama sen daha fazla üzülüyorsun, bak bebeğine de zarar verme. Dua et Allahın izniyle birşey olmaz bebğine. Hakkımızda hep hayırlısını istiyoruz dimi? Böyle düşün rahatla biraz.

çok sağolun kızlar o kadar üzüldüm ki zaten çok duygusalım artık düşünmeyeyim hayırlısı diorum ama yinede karmançormanım. sizler güzel haberler verin sevineyim

çok sağolun kızlar o kadar üzüldüm ki zaten çok duygusalım artık düşünmeyeyim hayırlısı diorum ama yinede karmançormanım. sizler güzel haberler verin sevineyim

eger hamıle degılsende bundan sonra kesın sonuc elıne ulasana kadar kımseye bısey soyleme derım ben..kımımız kocamıza bıle caktırmamaya calısıyor,cunku bız belkı yorulmuyoruz her ay hamıle kalmaya ama onların bızım hamılelıgımıze ınancı kalmıyor benım bu kadar umutlu oldugumu bıle sadece burdakıler bılıyor,normal hayata tasıyıp,ne kımsenın umutlanmasını ısterım nede benım canımı sıkmalarını..

hayatım çok haklısın,benim şuan sadece anneme kardeşime ve eşime söyledim ama anneme söylemek hayatımın hatası oldu

hayatım çok haklısın,benim şuan sadece anneme kardeşime ve eşime söyledim ama anneme söylemek hayatımın hatası oldu

inşallah senıde guzel haberler beklıyordur
zamanla ögrenıyor ınsan zaten bunları..annene söylemen kadar dogal bısey yok ama onun bu konudakı hassasıyetını ögrenmıs oldun,bundan sonra ona göre davranırsın..bende ılk zamanlar kımlere neler söyledım,sımdı agzımı bıcak acmıyor

cnm senin bel ağrın var mı ya bnm kendimi bildim bileli ilk defa belim kopacakmış gibi ağrıyo sırt üstü yatamıorum göbüşüm gerilio sağıma yada soluma yatabiliorum kedi gibi kıvrılıp

kimse cevap vermedi bende idrar testi yaptım test bozuk çıktı şansıma pazartesi ye kadar beklerim bende:26:

arkadaşım kasık ağrıların batmaların strestende olabilir biraz daha sakin ve ilişkiye girerken çoçuğum olsun piskoloji ile bedeninide olumsuz etkilersin o yüzden biraz kafanı bu düşünceden olacak mı olmayacak mı düşüncesinden uzaklaştırmalısın bncee

yaa bide benim iş tempom çok yoğun dedim ki hamileysem başıma bi iş gelmesin, nasıl bir kasık ağrım var ve ateşim var içimden alev çıkıyor sanki yüzümü cama yapıştırmak istiyordum.neyse adetime daha 3 gün vardı ben idrar testi yaptım pozitif çıktı kimseye bişey söylemedim.hastaneye gittim kan testi yaptırayım die doktor dediki aslında çok erken daha adetin bile geçmemiş dedi ama kandada çıktı ondan sonra söyledim anneme.şimdi diorum ki 3 ay bitmeden annemede söylemeseydim. ve şimdi kötü biişey olur ise annemden bilicem o derece doluyum yani bi süre konumayacağım annemle kötü senaryoları beni deli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…