- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #2.981
kızlar bugünde kırmızılar gözükmedi bana 3 gün oldu :) çarşamba randevum var hadi hayırlısı. ölecem heyecandan! idrar testi negatif çıktığı için yapmıcam artık :) gel çarşamba gel :)
kızlar bugünde kırmızılar gözükmedi bana 3 gün oldu :) çarşamba randevum var hadi hayırlısı. ölecem heyecandan! idrar testi negatif çıktığı için yapmıcam artık :) gel çarşamba gel :)
bız hamıle olmadıgımız halde kendımızı hamıle sanıyoruz..sana test sonucu olarak hamılesın demısler hala ınanmıyorsun!? sen bızden degılsın
Geç gebelikte değer düşükmü çıkıyor? Çok bilgili değilim açıkçası. Ben 5 gün gecikince yaptırdım 158 çıktı değerim. Doktor biraz düşük dedi, cuma günü tekrar gel dedi. 1 günüm kaldı, bugün hiçbir belirti yok gibi, herkese yazdım millet bıktı benden belkide ama çok canım sıkılıyor, ya ters giden bişi varsa diye.
en son nisann 7 sinde felan oldum bugn onu denicem umarım sonuç olumlu olur
Ya milancığım benim durumum hiç iyi değil çünkü annem beni deli ediyor ben geçen nisan 14de adet oldum mayıs11 de artık sancılarıma dayanamadım doktora gittim hcg 170 çıktı ultrasonda bişey yok annem dediki yani düşük olabilir çok takma kafana doktorda daha çok erken bi 10 gün sonra bakalım dedi dün annemle konuşuyoruz doktordan ne zaman randevu alayım diye annem dediki eğer bu durum devam ederse ay sonuna al dedi!! ben o kadar üzüldüm ağladım ki inan işteyim şimdi yüzüm şiş.ben hamileyim die sevineceğim annem çok bağlanma düşük olur belki dior.yani sevinemiyorum inanamıyorum.Annemin ilk bebeği düşmüş ve çok üzülmüş aynı üzüntüyü ben de yaşamayayım istiyor ama ben kendimi hamile hiisediyordum ama artık hiçbişey hissetmiyorum moralim çok bozuk doktora gidince de kötü bişey söyleyecek sanıyorum gecem gündüzüm karıştı ağlamaktan helak oldum
Ya milancığım benim durumum hiç iyi değil çünkü annem beni deli ediyor ben geçen nisan 14de adet oldum mayıs11 de artık sancılarıma dayanamadım doktora gittim hcg 170 çıktı ultrasonda bişey yok annem dediki yani düşük olabilir çok takma kafana doktorda daha çok erken bi 10 gün sonra bakalım dedi dün annemle konuşuyoruz doktordan ne zaman randevu alayım diye annem dediki eğer bu durum devam ederse ay sonuna al dedi!! ben o kadar üzüldüm ağladım ki inan işteyim şimdi yüzüm şiş.ben hamileyim die sevineceğim annem çok bağlanma düşük olur belki dior.yani sevinemiyorum inanamıyorum.Annemin ilk bebeği düşmüş ve çok üzülmüş aynı üzüntüyü ben de yaşamayayım istiyor ama ben kendimi hamile hiisediyordum ama artık hiçbişey hissetmiyorum moralim çok bozuk doktora gidince de kötü bişey söyleyecek sanıyorum gecem gündüzüm karıştı ağlamaktan helak oldum
günaydın kızlarr hayırlı cumalar diliyorum hepinizee..Allahh dualarımızı geri cevirmesin inşallahh...
kızlarr benim adete 3 gün kaldı sabah seytan dürttü test yaptım silik cizgi bariz var ama kafamı kurcalayan testin markası bebetıme internette yanıltıyor falan yazılmış bazılarındada göstermiş hamileligini :26: kasıklarımda batıyo off elde var 0 yanii..daha önce de böyle silik çizgi cıkıp regli olmuştum ...yaa lütfen bu sefer dogru olsunn :18:
Ecz. başka bi test al canım onu da dene. onda da çıkarsa inş. hamilesindir:)
çok sağolun kızlar o kadar üzüldüm ki zaten çok duygusalım artık düşünmeyeyim hayırlısı diorum ama yinede karmançormanım. sizler güzel haberler verin sevineyim
eger hamıle degılsende bundan sonra kesın sonuc elıne ulasana kadar kımseye bısey soyleme derım ben..kımımız kocamıza bıle caktırmamaya calısıyor,cunku bız belkı yorulmuyoruz her ay hamıle kalmaya ama onların bızım hamılelıgımıze ınancı kalmıyorbenım bu kadar umutlu oldugumu bıle sadece burdakıler bılıyor,normal hayata tasıyıp,ne kımsenın umutlanmasını ısterım nede benım canımı sıkmalarını..
hayatım çok haklısın,benim şuan sadece anneme kardeşime ve eşime söyledim ama anneme söylemek hayatımın hatası oldu
inşallah senıde guzel haberler beklıyordur
zamanla ögrenıyor ınsan zaten bunları..annene söylemen kadar dogal bısey yok ama onun bu konudakı hassasıyetını ögrenmıs oldun,bundan sonra ona göre davranırsın..bende ılk zamanlar kımlere neler söyledım,sımdı agzımı bıcak acmıyor
yok bı 5 gun daha beklıcem ozamanda negatıf cıkarsa doktora mecbur kan aldırmaktan bıktım 2 yıl oldu artık resmen içim acıyor iş yerindede her dakka ağlıyorum tabı bu durumu yaşamayanlar anlamıyor kafana takma dıyor sankı elimizde etrafımdakı herkez hamıle nasıl bir imtihan bızımkı yarabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kasığıma ve rahım yerime batmalar çok oluyor
inşallah senıde guzel haberler beklıyordur
zamanla ögrenıyor ınsan zaten bunları..annene söylemen kadar dogal bısey yok ama onun bu konudakı hassasıyetını ögrenmıs oldun,bundan sonra ona göre davranırsın..bende ılk zamanlar kımlere neler söyledım,sımdı agzımı bıcak acmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?