- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.001
cnm senin bel ağrın var mı ya bnm kendimi bildim bileli ilk defa belim kopacakmış gibi ağrıyo sırt üstü yatamıorum göbüşüm gerilio sağıma yada soluma yatabiliorum kedi gibi kıvrılıp
kimse cevap vermedi bende idrar testi yaptım test bozuk çıktı şansımapazartesi ye kadar beklerim bende:26:
idrarı damlattım hiç bi çizgi çıkmadı :44:test nasıl bozuk
ya benım bel agrım olsada hamılelıge yormuyorum..suan yok zaten oyle bı agrım..bızım yatak belımızı cok agrıtıyor esımle..onun dısında bırlesme sonrası bel altına yastık koyuluyor ya..ben gece boyunca sabaha kadar öyle uyuyorum bı umut belkı tutar dıye..ondanda cok belım agrır ama son gunlerde yok
idrarı damlattım hiç bi çizgi çıkmadı :44:
yaa bide benim iş tempom çok yoğun dedim ki hamileysem başıma bi iş gelmesin, nasıl bir kasık ağrım var ve ateşim var içimden alev çıkıyor sanki yüzümü cama yapıştırmak istiyordum.neyse adetime daha 3 gün vardı ben idrar testi yaptım pozitif çıktı kimseye bişey söylemedim.hastaneye gittim kan testi yaptırayım die doktor dediki aslında çok erken daha adetin bile geçmemiş dedi ama kandada çıktı ondan sonra söyledim anneme.şimdi diorum ki 3 ay bitmeden annemede söylemeseydim. ve şimdi kötü biişey olur ise annemden bilicem o derece doluyum yani bi süre konumayacağım annemle kötü senaryoları beni deli ediyor
yok canım abartma sende..konus ama fazla bılgı verme,madem olumsuz etkılıyor senı..benım annemde cok pımpırıklıdır ve anında kötu senaryo uretır ama henuz bu konuda bı senaryosu yok..sadece zaman zaman bu saatten sonra cocugun olmaz tarzında laf sokuyor..arada calısmaları erteledıgımızı dusunuyor sanırım..
ay ne bilim herşeyi hamileliğe yorar oldum ya... bu sabah hele erken kalkmıştım tv izliyim dedim baktım her yerde haber var çizgifilm izleyim dedim bi baktım peppe varonu izlerken peppenin kardeşi kayboldu kavuşma anlarında ben de bir duygusallık ağladım resmen ya yuhh dedim ya bunuda hemen hamileliğin üstüne attımm ohh
ben çok hassasım zaten abartırım.ama napim çok duygusalım. sen ne zamandır düşünüyosun bebek.
ben de zoooorla kasıklarımı ağrıtıyorum sanırım :)) birinden duymustum, ac karnına sırt ustu uzanıyosunuz, bi kolunuzu basınızın ustune dogru uzatıyosunuz dişer elinizle de kasıklarınıza bakıyosunuz, eger damar atması varsa hamşle degılsınız, damar atması yoksa hamilesiniz :))) ne kadan dogrusur bilemem haaa bir de karbonat mevzusu var
ahahahhahahhakız bende öyle olmadık seylere aglarım ama normal halımde öyledır benım öyuzden peppeye ve hamılelıgıme atamam bu suçu
benım belırtılerım bunlar;
-bugun aşırı kasık agrısı
-mıde yanması ve ekşime
-aşırı akıntı
-gögus ucu hassasıyeti
başka bıse yok..bıde saclarım hemen bozuluyor,bunuda hamılelıge yorasım geldı
gögüsucu acıması ilk belirtiymiş
İş yerimdeki bütün işlerimi hallettim, iznimi aldım, yarım saat sonra eve gidicem. Zaman geçmiyor, biraz uyuyayım diyorum, sonra 1.30da hastanede olucam ve 2 gibi muayene olucam inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
İş yerimdeki bütün işlerimi hallettim, iznimi aldım, yarım saat sonra eve gidicem. Zaman geçmiyor, biraz uyuyayım diyorum, sonra 1.30da hastanede olucam ve 2 gibi muayene olucam inşallah. Dualarınızı bekliyorum.
yok canım abartma sende..konus ama fazla bılgı verme,madem olumsuz etkılıyor senı..benım annemde cok pımpırıklıdır ve anında kötu senaryo uretır ama henuz bu konuda bı senaryosu yok..sadece zaman zaman bu saatten sonra cocugun olmaz tarzında laf sokuyor..arada calısmaları erteledıgımızı dusunuyor sanırım..
ahahahhahahhakız bende öyle olmadık seylere aglarım ama normal halımde öyledır benım öyuzden peppeye ve hamılelıgıme atamam bu suçu
benım belırtılerım bunlar;
-bugun aşırı kasık agrısı
-mıde yanması ve ekşime
-aşırı akıntı
-gögus ucu hassasıyeti
başka bıse yok..bıde saclarım hemen bozuluyor,bunuda hamılelıge yorasım geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?