kendini bu ay hamile sananlar buraya

cnm senin bel ağrın var mı ya bnm kendimi bildim bileli ilk defa belim kopacakmış gibi ağrıyo sırt üstü yatamıorum göbüşüm gerilio sağıma yada soluma yatabiliorum kedi gibi kıvrılıp

ya benım bel agrım olsada hamılelıge yormuyorum..suan yok zaten oyle bı agrım..bızım yatak belımızı cok agrıtıyor esımle..onun dısında bırlesme sonrası bel altına yastık koyuluyor ya..ben gece boyunca sabaha kadar öyle uyuyorum bı umut belkı tutar dıye..ondanda cok belım agrır ama son gunlerde yok

ay ne bilim herşeyi hamileliğe yorar oldum ya... bu sabah hele erken kalkmıştım tv izliyim dedim baktım her yerde haber var çizgifilm izleyim dedim bi baktım peppe var onu izlerken peppenin kardeşi kayboldu kavuşma anlarında ben de bir duygusallık ağladım resmen ya yuhh dedim ya bunuda hemen hamileliğin üstüne attımm ohh

yok canım abartma sende..konus ama fazla bılgı verme,madem olumsuz etkılıyor senı..benım annemde cok pımpırıklıdır ve anında kötu senaryo uretır ama henuz bu konuda bı senaryosu yok..sadece zaman zaman bu saatten sonra cocugun olmaz tarzında laf sokuyor..arada calısmaları erteledıgımızı dusunuyor sanırım..

ben çok hassasım zaten abartırım.ama napim çok duygusalım. sen ne zamandır düşünüyosun bebek.

günaydın kızlar,

dün evde test vardı adetime 8 gün vardı yaptım sonuç tabii ki negatif çıktı..

ama bugün 7 gün var ve 1-2 damla kanamam var.. gidip kan tahlili yaptıracak vakit de bulamadım.. bekliyorum bakalım.. çok da ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı yaşamamak için..

ahahahhahahha kız bende öyle olmadık seylere aglarım ama normal halımde öyledır benım öyuzden peppeye ve hamılelıgıme atamam bu suçu
benım belırtılerım bunlar;
-bugun aşırı kasık agrısı
-mıde yanması ve ekşime
-aşırı akıntı
-gögus ucu hassasıyeti

başka bıse yok..bıde saclarım hemen bozuluyor,bunuda hamılelıge yorasım geldı

ben de zoooorla kasıklarımı ağrıtıyorum sanırım :)) birinden duymustum, ac karnına sırt ustu uzanıyosunuz, bi kolunuzu basınızın ustune dogru uzatıyosunuz dişer elinizle de kasıklarınıza bakıyosunuz, eger damar atması varsa hamşle degılsınız, damar atması yoksa hamilesiniz :))) ne kadan dogrusur bilemem haaa bir de karbonat mevzusu var

bende bu sabah işe gelirken test aldımm bugünde 24. günüm pko var ve bat belli değil... test negatif çıktı maalesef ( bi dahaki aya kaldık yanii....

karbonat mevzusu nasıldı? okumustum onuda bıyerlerde ama hatırlıyamıyorum..ögrenım ama yınede yapmam..moral bozmammm

gögüsucu acıması ilk belirtiymiş

İş yerimdeki bütün işlerimi hallettim, iznimi aldım, yarım saat sonra eve gidicem. Zaman geçmiyor, biraz uyuyayım diyorum, sonra 1.30da hastanede olucam ve 2 gibi muayene olucam inşallah. Dualarınızı bekliyorum.

İş yerimdeki bütün işlerimi hallettim, iznimi aldım, yarım saat sonra eve gidicem. Zaman geçmiyor, biraz uyuyayım diyorum, sonra 1.30da hastanede olucam ve 2 gibi muayene olucam inşallah. Dualarınızı bekliyorum.

kalbımız ve dualarımız senınle

Miyopi dualarım seninle bebeğim benim değeride sor gitmişken adete 3 gün kala 170 iyimiymiş:)

ayy benimde teyzelerim böyle 2 tane var düşman başına diyorum.
5 yıl olacak evleneli eşimin ailesinin haddine olmasına rağmen bir kere bile duymadım ve beni hiç sevmedikleri halde.
fakat teyzemler özellikle eşimin yanında dra git çocuk yap senin çocuğun olmaz rahim filmi çektirdim tüp bebek yaptırdım tutmadı oldu öyle yaydılar.
ssk kapandı dra gidemedim dra git dra senin çocuğun olmaz tedavi görmen şart
biraz kilo alıp göbeğim çıkınca hemen eşimin yanında özellikle hamilemisin yok ya ne hamileliği kilo aldım diyorum heee zaten olmayacak birşey niye olmasın canım diyorum aaaaa sen ters ters cevaplar veriyorsun senin başına vurmuş belli sen hemen dra git çocuk yap yoksa akıl hastası olursun eşime dönüp götür bunu dra çocuk yapın çocuk.
birgün bi ağır konuşcam ama zor tutuyorum kendimi dilimde çk sivridir birine kafayı takarsam canını yakmadan hüngür hüngür ağlatmadan susmam aman diyorum kendime cahille cahil olma boşver annemde boşver kızım takma kafana kıskançlıklarından böyle yapıyorlar boşver diyor.
ben hamile kalırsam teyzemlere 9 ay boyunca demeyi düşünmüyorum.

Son düzenleme:

ay ilahi olabilir olabilir herşey mümkün ne çok belirtisi varmış bu hamileliğin bi doktor görse şu yazdıklarımızı vallahi forum dışarı eder bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…