kendini bu ay hamile sananlar buraya

ahh canım
ne kötü bişey o biliomusun
yaram depreşdi

Ya var ya sanki buradaki herkes hamile kalacak gibi hissediyorum. Cunku enerjisinde bir terslik yok.

Hic boyle hissetmedim valla bak.

Ay yarin sabaha nasil dayanicam? Ya psiklojik olarak adetimi erteliyorsam?

Ya bugun olursam?

Ayyy kiz esimin bu ayin 25 de dogum günü gecenlerde tv demi ne görmüstüm kadin esine dogum gününe müjdeli haberi veriyor...

esime dedim Insallah bende sana böyle bir hediye veririm doum gününde...

Allahim sesimi duydun mu

Ay insallah ya dusunsene hediyenin buyuklugunu.

kızlar bende çıkıyorum
finallerim var ben bide öğrenciyim heee
psikolojım alt üst
inşallah kalmam sınıfta :)

kızlar kadınlık ne zormuş. hamilesin deseler bile dert bitmiyor. boş gebelik mi,kimyasal mı,dış gebelik mi.sonra her an düştü düşecek çok zor ya

la kafa göz dalcam şimdi sana...onun çocuğu olmasa o teklif edermi ya...yok babalıktan mahrum edemezmişim..valla kızıyorum heee...Allah ona verse bu derdi o dicekmi onu annelikten mahrum edemem...oturcaz popitonun üzerine elma yiycez..armut yiycez...

bu arada ben yaptırdım testi de ne zaman çıkar diye sormayı unuttum..

kızlar kadınlık ne zormuş. hamilesin deseler bile dert bitmiyor. boş gebelik mi,kimyasal mı,dış gebelik mi.sonra her an düştü düşecek çok zor ya

Aynilarini ben de dusundum. Hamile kalmakla is bitmiyor kesinlikle.

Kucagimiza almadan fazla sevinmemek lazim.

İnsallah hayirlisiyla kucaklariz yavrularimizi.

Herkese merhabalar
Bu sabah test yaptım bende ama şöyle ilginç ne olduğu belli olmayan bi sonuç çıktı ikinci çizgi çok çok çok silik çıktı 10 dk sora biz 1,5 yıldır istiyoruz artık çok bunaldım ya sinirden oturup ağlıyacam şimdi benim hesaplamama göre 6 mayıs adet tarihim 3 gün geçti nie yok gibi çizgi çıktı anlamadım varsa bişey çıkardı heralde

Ya sen ne zaman geldiiiiiinnn

Ya nasil sormazsin ben burda catliyorum senin yerine valla ya. Arasana.

canım evlilik bitirmeeyi filAN düşünme yaaa.insanların yıllar sonra bile olabiliyor. hemen pes etme. bak burda kimsenin belli değil ki ne olacağı

Yok gibi olsaydi bayrak diregi gibi tek cizgi olurdu emin ol.

Kan testi yaptirsana bence sen de bos degilsin.

canım evlilik bitirmeeyi filAN düşünme yaaa.insanların yıllar sonra bile olabiliyor. hemen pes etme. bak burda kimsenin belli değil ki ne olacağı

Ya bizim daha bir sene oldu aslinda. Yapi olarak gercekten pozitifimdir ama su konuda beynime laf geciremiyorum inan.

Kocam o kadar iyi biri ki ona uzuluyorum valla bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…