kendini bu ay hamile sananlar buraya

sol kasığım delirtti beni ne iş yaapabiliyorum ne bişi,niye böyle oldum bilmiyorum pskolojiktir diye düşüne düşüne bi hal oldum..ya hamileysem ya olursa yada söyle diyim ya tutarsaa :)

sol kasığım delirtti beni ne iş yaapabiliyorum ne bişi,niye böyle oldum bilmiyorum pskolojiktir diye düşüne düşüne bi hal oldum..ya hamileysem ya olursa yada söyle diyim ya tutarsaa :)

Canım merhaba.aynı problm bende de var.1 haftadır kasıklarım,dizlerim,belim kasılıyo.iş yapamaz oldum.test yaptım fakat regli dönemim geçmediği için negatif çıktı.20 sinden sonra tekrar test yapıcam.bende hamileyim havasına girdim.inşallah yanılmam.sende bir test yap bence arkadaşım.

aynı söylediklerinde de bendede var canım,evde gebelik testi var ama yapamıyorum ki hayal kırıklığı olmasın diye,bat 3 haziran benim daha çok var napıcam bu belirtilerle bilmiyorum:)
birde yani normalde adete yakın olur bu kasık sızlamaları,midemde değişik bir ekşime falan,bir yanım diyor evet bir yanım diyor hayır arada kaldım yani anlıyaacağın :)

Evet benimde kasılmam olduğu gün genellikle regli olurum.ama 1 hafta oldu.hayırlısı diyorum.hevese kapılıp,sonra üzülmeyelim..geçsin günüm ondan sonra ypıcam.

mrb.cnm nısan ayının kaçında adet oldun? ayrıca adetlıyken geldıgınde esınle bırlıkte oldunmu?

yok canim adet olmadna once birlikde olduk elbetdee, ama adet oldum gecen ayin 12si, sonra gitdim ulkeme, o misirda kaldi, birde dondum 12si bu ayin, ama adet olmadim haleen ((( ne diyorsun bu ise sen? bu arada senin durum nedir ?

yok canim adet olmadna once birlikde olduk elbetdee, ama adet oldum gecen ayin 12si, sonra gitdim ulkeme, o misirda kaldi, birde dondum 12si bu ayin, ama adet olmadim haleen ((( ne diyorsun bu ise sen? bu arada senin durum nedir ?

Biz ocakta karar verdik aslında.ben doğum kontrol hapı kullanıyodum.ayrıca 1 yıllık evliyiz.haptan dolayı zaman alıyo hamile kalmak.kişiden kişiye değişir aslında..çok ısrar etmiyoruz,hayırlısı diyoruz.ama olsada fena olmaz diyoruzz haniii eşimle Allah isteyen herkese versin inşallahh..

yok canım benim adetlerim sancılı olmuyor , hamilelik belirtisinde sancımı oluyormuşş

kimine göre değişir canım benim hiç olmadı ama normalde cok sancım olurdu.

kızlarrr ne olur cevap veriiiinnnnnn adetime 9 gün var kaç gün kala kan testi yaptırsam çıkar ?????? bekleyemiycemmm 5 gün kala yaptırsam çıkarmııı???????

ben 2 gün geçince yaptırdım 150 çıktı ondan önce yaptırsan bile cok düşük cıkar o yüzden yine soru işareti kalır aklında canım.

bulantılarda 6 ve 8. haftalarda başlıyo genelde canım. saydıklarının hepsi öyle aslında.

hapla ilgisi yok bence takılma ona ben hap kullanmadım hiç bi problemde yoktu ama birbuçuk sene sonra hamile kalabildim. hap kullanan arkadaşlarımsa bi gün içmeyi unuttukları halde hamile kaldılar. buraları çok okudum zamanında şimdi arada bakıp yardımcı olayım diyorum.

kişien kişiye değişiyor sanırım.bir doktor sitesinde okumuştum.hapı bıraktıktan 3 ay sonraya kadar gebe kalmazsanız normal bir süreçtir diye.bazı kadınlarda rastlanmış bir durum olarak yazmıştı..benimde yakın arkadaşım.hapı kullandığı halde hamile kalmıştı ve çok enteresandı..neyse bakalım inşallah bu aya göbişler dolar

inşallah olur. verecek olan en doğru zamanı biliyordur. biz herşey elimizin altında oldugundan fazla araştırıp psikolojimizi bozuyoruz oldu olmadı diye. şahsen benim çok zamanım ağlamakla geçti. sonra herşeyi bi kenara koyup dualar ettim vee bi de baktım bebeğim gelmiş.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı isteyenlerin başına canım.sana ve bebeğine tatlı rüyalar iyi geceler.uyuma vaktimiz geldide geçiyor

canım adet tarihin üç haziransa senin şu an kasığında yaşadığın yumurtlama sancısı yani hamilelik değil daha yeni yumurtluyorsun. Bu sebeple hemen eşinle çalışma yapman gerekli canım

tatlım günün geçmiş olabilirsin test yaptınmı?yada kan testi?bende hamileyim sanırsam şuan 1 yaşında kızım var hapla korunuyordum gecen ayın 15inde hapım bitti adeti beklerken oara korunmadık bıkacgün sonrası adet oldum ama 1kac hafta sonra belırtılerımden hamıle oldugumu dusunerek test yaptım pozitif çıktı mayısın 3ünde hapı bıraktım yıne adet oldum ama cok az sürdü şüpeledim ogünden beri şikayetlerim arttı ve inanılmaz ağrı çekiyorum adet sancısı gibi bıkacgun once doktora gıttım kan testı yaptırdım degerlerım azda olsa yuksek cıktı yarın tekrar kan testı yaptırcam dahada yukselmısse hamıleyım giibi görünüyor

bende bulana kadar oldukça zorlandım profilimden girdim hamilelikle ilgili bi bölüm vardı tahmini doğum tarihi diye onu girdim
bende inanılmaz zorlanıyorum beceremedım yahu yapyorum kaydet dedıgımde " Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun"diye bır yazı cıkıyor delırcem

valla ben hapı bırakır bırakmaz hamıle kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…