- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.461
sol kasığım delirtti beni ne iş yaapabiliyorum ne bişi,niye böyle oldum bilmiyorum pskolojiktir diye düşüne düşüne bi hal oldum..ya hamileysem ya olursa yada söyle diyim ya tutarsaa :)
aynı söylediklerinde de bendede var canım,evde gebelik testi var ama yapamıyorum ki hayal kırıklığı olmasın diye,bat 3 haziran benim daha çok var napıcam bu belirtilerle bilmiyorum:)
birde yani normalde adete yakın olur bu kasık sızlamaları,midemde değişik bir ekşime falan,bir yanım diyor evet bir yanım diyor hayır arada kaldım yani anlıyaacağın :)
mrb.cnm nısan ayının kaçında adet oldun? ayrıca adetlıyken geldıgınde esınle bırlıkte oldunmu?
selam özge
kiz anam senin cizelgede 1 haftalik hamile diyo
yok canim adet olmadna once birlikde olduk elbetdee, ama adet oldum gecen ayin 12si, sonra gitdim ulkeme, o misirda kaldi, birde dondum 12si bu ayin, ama adet olmadim haleen ((( ne diyorsun bu ise sen? bu arada senin durum nedir ?
yok canım benim adetlerim sancılı olmuyor , hamilelik belirtisinde sancımı oluyormuşş
kızlarrr ne olur cevap veriiiinnnnnn adetime 9 gün var kaç gün kala kan testi yaptırsam çıkar ?????? bekleyemiycemmm 5 gün kala yaptırsam çıkarmııı???????
benım kasıklarımda karnımda ve sırtımda hafıf agrı var.bulantım ymek yedıkten snra bıraz oluyo yorgunluk ve halsızlık var azcıkta duygu degışımı :))) adetımede dha 4-5 gun vr hamıle mıyım acaba ya kızlarrr(
canım bu hamilelik takip şeysini nasıl yaptın ben beceremedimm yahuuu:)hani anne karnında bebeği gün gün gelişiminden bahsediyorum
Biz ocakta karar verdik aslında.ben doğum kontrol hapı kullanıyodum.ayrıca 1 yıllık evliyiz.haptan dolayı zaman alıyo hamile kalmak.kişiden kişiye değişir aslında..çok ısrar etmiyoruz,hayırlısı diyoruz.ama olsada fena olmaz diyoruzz haniii eşimleAllah isteyen herkese versin inşallahh..
hapla ilgisi yok bence takılma ona ben hap kullanmadım hiç bi problemde yoktu ama birbuçuk sene sonra hamile kalabildim. hap kullanan arkadaşlarımsa bi gün içmeyi unuttukları halde hamile kaldılar. buraları çok okudum zamanında şimdi arada bakıp yardımcı olayım diyorum.
kişien kişiye değişiyor sanırım.bir doktor sitesinde okumuştum.hapı bıraktıktan 3 ay sonraya kadar gebe kalmazsanız normal bir süreçtir diye.bazı kadınlarda rastlanmış bir durum olarak yazmıştı..benimde yakın arkadaşım.hapı kullandığı halde hamile kalmıştı ve çok enteresandı..neyse bakalım inşallah bu aya göbişler dolar
inşallah olur. verecek olan en doğru zamanı biliyordur. biz herşey elimizin altında oldugundan fazla araştırıp psikolojimizi bozuyoruz oldu olmadı diye. şahsen benim çok zamanım ağlamakla geçti. sonra herşeyi bi kenara koyup dualar ettim vee bi de baktım bebeğim gelmiş.
aynı söylediklerinde de bendede var canım,evde gebelik testi var ama yapamıyorum ki hayal kırıklığı olmasın diye,bat 3 haziran benim daha çok var napıcam bu belirtilerle bilmiyorum:)
birde yani normalde adete yakın olur bu kasık sızlamaları,midemde değişik bir ekşime falan,bir yanım diyor evet bir yanım diyor hayır arada kaldım yani anlıyaacağın :)
yok canim adet olmadna once birlikde olduk elbetdee, ama adet oldum gecen ayin 12si, sonra gitdim ulkeme, o misirda kaldi, birde dondum 12si bu ayin, ama adet olmadim haleen ((( ne diyorsun bu ise sen? bu arada senin durum nedir ?
bende inanılmaz zorlanıyorum beceremedım yahu yapyorum kaydet dedıgımde " Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun"diye bır yazı cıkıyor delırcembende bulana kadar oldukça zorlandımprofilimden girdim hamilelikle ilgili bi bölüm vardı tahmini doğum tarihi diye onu girdim
kişien kişiye değişiyor sanırım.bir doktor sitesinde okumuştum.hapı bıraktıktan 3 ay sonraya kadar gebe kalmazsanız normal bir süreçtir diye.bazı kadınlarda rastlanmış bir durum olarak yazmıştı..benimde yakın arkadaşım.hapı kullandığı halde hamile kalmıştı ve çok enteresandı..neyse bakalım inşallah bu aya göbişler dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?