- 23 Mayıs 2011
- 178
- 2
- 316
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.481
Günaaayyddıınnnnnn...hepimiz bu ay hamiş olalım inşallaahh
amiiinnnnnnnnnnnnnn inşşşşş ,, adretime 5 gün kala kan testi yaptırsam çıkarmı bilginiz varmıııı neoluuurrr cevap verinnn ?
Valla arkadaşım bende adetime 7 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı doğal olarak.ama bu sonuç doğru değil çünkü adet olacagın tarihin geçmesi gerekir kesin bir sonuç almak için.çünkü yanıltıcı oluyor. kan testi iiçinde aynı şeyi düşünüyorum.biraz daha bekleyin.bende salı günü kan testine gidicem inş..biraz daha sabır derim ben cnm.
sizin adetinize kaç gün var?
amiiinnnnnnnnnnnnnn inşşşşş ,, adretime 5 gün kala kan testi yaptırsam çıkarmı bilginiz varmıııı neoluuurrr cevap verinnn ?
benim 21 mayıs olmam gerekiyor aslında.fakat 1 haftadır kasılmalar sürüyor.yumurtlama tarihinde eşimle beraberdik
o yüzden hamileilk belirtisi gibi gelyor bana.hayırlısı diyorum.inşş hamişimdir..
forumda arkadaşların yazdıklarını okuyorum, adetime 5 gün kala kan testinde öğrendim diyenler olmuş , okadar sabırsızım kiiiicanım buyuk olasılıkla adet gecmeden testte cıkmaz tecrubelerıme dayanarak soyluyorum bunuama kanda kesın cıkar inşallah hamilesindir cnm...
forumda arkadaşların yazdıklarını okuyorum, adetime 5 gün kala kan testinde öğrendim diyenler olmuş , okadar sabırsızım kiiii
benım adetıme yaklasık 10 gun varken knda az da olsa degerlerım yuksek cıktı yarın tekrar bakıcam ama ben bılıyorum buyuk olasılıkla hamıleyımbece yarın sende gıt bı ka n testı yaptır
canım adet tarihin üç haziransa senin şu an kasığında yaşadığın yumurtlama sancısı yani hamilelik değil daha yeni yumurtluyorsun. Bu sebeple hemen eşinle çalışma yapman gerekli canım
çalışma yapa yapa eşimde bıktı bende bıktım,uzun süre eşimi görmek istemiyorum yani o derece
hahah aynı durumdayız sanırımistediğin için değil de sırf bebek için çalışma yaptığını bilmek komik oluyor gerçekten aslında akışına bıraksak kendiliğinden bebişlerimiz gelecek ama akışa bırakamıyoruz sabırsızız galiba daha doğrusu ben öyleyim canlar
birde diyorlar ki düşünme korunmadan ilişikiye gir bide aklına gelmesin düşünme mümkün değil ki bu :)
daha 10 günüm var çok merak ediyorum ya.
Inşaallah tüm isteyenlerin bebekleri olur..tabi ki en önemlisi sağlıklı olması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?