- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.501
Biz 2012 ocaktan beri korunmuyoruz olmadı bakalım bekliyoruz hala ufaklığı :)
siz ne kadardır düşünüyorsunuz canım ?
biz 10 aylık evliyiz ve o zamandan beri istiyorum ama hala olmadı doktor herşey normal diyor eşime de bana da ama yok hala:2: ümitsizliğe kapılıyorum bazen acaba olmayacak mı diye..çok korkuyorum bu duyguyu bende tatmak istiyorum..çevremde o kadar çok hamile var ki daha geçenlerde aynı gün iki kişinin daha hamile olduğunu öğrendim..onların adına çok sevindim ama kendim için yıkıldım sanki :2: :2: çok zormuş gerçekten Allah kimseye aratmasın herkesin gönlündeki versin inşallah..
Sıkıntı yapma kendine,ilişkiden sonra yataktan kalkmamak en az yarım saat birde eğer spermler akıyorsa ayakları dikmek falan dikkat ediyormusunuz bunlara?
arkadaşlar haftasonu hastanede gebelik tetsi yaparlarmıııı kan testi????
etmem mi canım..her ay yeni birşeyler deniyorum.bir ay soğan kürü yaptım.bir ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım.bir ay incir kürü yaptım ama hiçbiri fayda etmedi..ayaklarımı da dikiyorum o zaten apayrı bir komediinsan alışıyor artık belli bir zaman sonra..ben alıştım artık nasılsa bu ay da olmayacak diye rahattım ama günler yaklaşınca yine strese giriyor insan..kimisi kazayla hamile kalırken yaptığım saçma geliyo ama umut işte..
peki hemen sonuç verirmi yarını mı bekliycemCanim ben türkiyede degilim ama buradan arkadaslardan bildigim kadariyla yapiyorlar
peki hemen sonuç verirmi yarını mı bekliycem
demekki daha vakti var bak benim kuzenim 2 yıldır çocuğu olmuyordu doktor tedavisini başladı aşılama sonucu hamile kaldı,hemde ikiz olucaktı bebekleri 5 aylıkken suyu geldi 2 bebeğide vefat etti 5 dkk yaşayabildili,r,daha sonra hiç tedavi görmeden 3 sene ard arda hamile kaldı 3 çocuğu var şimdi..
eğer doktor ikinizdede problem olmadığını söylüyorsa sıkıntı yapma kendine kadere inan,
naçisane fikrim budur
slm kıızlarr benimdee bugün bell agrılarım girdi girdi cıktıı..bat yarın...yaa inşallahh adet olmam..BENİM HALA UMUDUM VARR ALLAHIM YALVARIYORUM NE OLURSUN DUY ARTIK SESİMİ ...ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUM..
slm canim
tabi ki umudun olsun
cünkü henüz adet olmadin ve Insallah olmazsinda
slm cnm agzından bal damlıyoo wallaaayy inşallahh cnm hepimiz bu ay hamile kalmışızdır inşallahh
Amin
Ama benim kalmamam belkide daha iyi cünkü ben kiloluyum
düsün birde hamile kalsam
oyy kıyamam cnm benim ..inşallahh ideal kilona kavuşursun diyet falan yapıyormusun? ben diyet yapıyorum 5-10 kilo versem yeter..regli olursam bu hafta belki yapmam
Canim ya yapmak istiyorken stres vs yiyorum
ama bu böyle devam etmez artik ekmegi cok azaltmayi düsünüyorum ve bol bol hareket etmek istiyorum,kilo cok ama cok cok pis bisey hatta igrenc ötesi bence
yaşadıgın şeyleri biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım cnm..evlendigimde 60 kiloydum 3 senede 82 yi görünce tartıda kafam tak dedi benimde.bebek olmuyor diyede cok abur cubur yemişligim vardır birdeee depresyona girersem tamam iste 10 kilo alırsın nerdeyseebenim öyle olmuştu..82 den 73 e 73 den 70 düştüm.. devam ediyorum ..şimdi herkesss aa nekadar kilo vermişsin deyince daha da hırslanıyorumm..bence sende biran önce başla cnm benim..bugün giyemedigim etegimi giydim sevindim şahsen 5 günde 5 kilo diyeti var ya belki görmüşsün diyet bölümünde onu yapıyorum ben zorlamıyo insanı.. tavsiye ederm cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?