kendini bu ay hamile sananlar buraya

merhabalar bende PKO var adetlerimin düzeni yok son adetimin ilk günü 18 nisan
Acaba hamile miyim diyorum test yapmaya korkuyorum hayal kırıklığına uğrarım diye

benle evlenenler doğum bile yaptılar görünce içim cız etmiyor değil yani..

seni o kadar ıyı anlıyorum ki canım benım 2 yıl olacak nerdeyse her ay hüsran etrfata benımle aynı tarıhlerde evlenen arkadaşkarım çocuklarını yaşına girdi onlar adına sevınırken kendın adına yıkılmanın ne demek olduğunu çok ıyı anlıyorum ama kaderın de önune geçemiyorsun zamanı var demekki rabbım ol deyınde olmayacak hıçbirley yok demekkkı bızım içinde zaman var daha moralını bozma dıeyeceğim ama bunun hiçbir işe yaramadığını ben bızzat biliyorum sabırlı olmaya çalışalım canım rabbım hayıurlısını nasip etsın isteyen herkese .evlat hasretı yaşatmasın bızlere

çalışma yapa yapa eşimde bıktı bende bıktım,uzun süre eşimi görmek istemiyorum yani o derece

canım o zaman adetten hemen sonra başlamayın çalışmalara, yumurtlama günlerine yakın başlayın da bıkmayın
şu an adetine 13 gün var tam zamanı ilişkinin canım yumurtan çatlamıştır eğer sancıyı da hissettiysen bence zaman kaybetme

valla doktor adetin ilk günününden say 10-12-14-16-18-20 dedi bugün son gündü,yaşadık yaşıyacağımızı 3 hazirana kadar eşimi yanıma yaklaştırmayı düşünmüyorum yani bııktım her gün duş almaktan saçlarım dökülcek valla

bende artık son zamanlarda sadece çocuk için beraber oluyorum ama erkekler böle şeylerden pek hoşlanmazlar o da anlio ama napimm bugüne kadar kırmızı kart yemekten hep boşa kürek sallıyoz gibi gelio bazen diom bi hamile kalayım mümkünse 3 ay da bir yanıma gel

Amaç çocuk yapmaya odaklanınca ve uzun sürede olmayınca bi süre sonra robotlaşiosun zaten : )) nerdeee o ilk günler

ayyy çok heycanlıyım kızlarr:) yarın hastaneye gidicem öğle arası eşimin yanına bana beta hcg bakıcaz inşallahh güzel sonuç alırız..çok merak ediyoruz.dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım.yarın öğlen haber vericem Allah kısmet ederse size..

canim adetimden 9gun gecdi, 10cu gune girdim nerdeyse..ben adet olub gitmisdim ulkeme, adet gunumun 10cu gunu ultrasona girdim, hani gec dollenme olsaydi ultrason gostermezmiydi ? adet olmam gereken gunumde de esimin yanina geldim, 1ay gorusmedik anlayacgain, ama halaaa 10 gun oluyor cit yok..test yapmaya da elim gelmiyor vallaha. (( sende ne durumda simdi ? kesinmi ?

ultrasyonda 1 ayı doldurmadan gözükmüyor cnm gunun gecmıs neden test yapmıyosun sabah ilk işin bu olsun böyle kurmaktan iyidir varsa cıkar emin ol ama yıne soyluyorum en garantısı kan testı testde olakı negatıf bıle cıksa yınede gıt kan testı yap derım oturdugun yerden dusunmekle olmaz cnm sankı sen testlerı yapmasan oyle yada boyyle olumsuz yada olumlu oldugu ortaya cıkmayacakmı vakıt gecırme cnm sabah est ya cesaretını topla

Kızlar bende yarın akşam eşim işten geldiğinde test yapıcam evde tekken yapmak istemiyorum cesaretim yok.Benimde günüm 6 gün gecikti

affff bilemiyorum ki...bu 10 ay da o kadar kirginliklar olduki (((( elim gelmiyor yaaa

Kızlar bende yarın akşam eşim işten geldiğinde test yapıcam evde tekken yapmak istemiyorum cesaretim yok.Benimde günüm 6 gün gecikti

slmm herkeseeeeeee,,,

bedenım degıl ama ruhum halaa hamıleee

bak bacım oncelıkle ınsallah hamılesındır:))) ama benden tavsıye eger testın evde varsa sabah kalkdıgında kı ılk ıdrarlarınla testı yap,,,,, hıc oyle cesaret gerektıren bı durumda yok,,,sonucda negatıf olsada yuzde yuz hamıle degılsın denmez,,,,, cesaret ıyıdır herzaman

walla bacım şöyle beğen tuşu 2o veya 30 kere falan tıklanabılse tıklardım,,,,,yüzgeçlerım cıkacak banyo yapmakdan yaa ,,,, :26:

Testim yok ama sabah ilk idarla yapamazdım olsada çünkü sabah ilk idrarla yaparsam testi meraktan saatlerce başında beklerim belki ikinci bir çizgi sonradan çıkar diye.Bu defa ikinci çizgi çıkmazsa hem uykusuz kalmış olurum hemde moralim bozulacağı için akşam olmak bilmez En iyisi akşam eşimle birlikte yapmak

kızım bı teste bakmaya cesaret edemıon nası doguracan :)))))

bak benden sana tavsıye testı yarın alsanda bır sonrakı sabah yap,,,hem oyle saatler sonra cıkan 2.cızgıye cok guvenme ,,,mutasyona ugruyomus,,,
ılk 5 dk ıcınde cıkan sonuca guven ,,,walla burda cokkk oyle duyduk okuduk 2 saat sonra ıkıncı cızgı cıktı hamıleyım deyıp 2 gun sonra adet olanı,,,, aslında 6 gun ıyı bı sure adet gecıkmesınde kan testı neden yaptırmıyosun kı? ıdrar testının cok bı guvenırlılıgı yok,
,,

vallaha bende cok guldum, isin garip tarafi bende sendenim canim, adetim geceli tam 10gun oluyor nerdeyseee ama nerde o cesaret ki test alib yapayim..ne olceeek yaa halimizzz ))))))

Şubat ve mart ayında iki negatif aşılama sonrası psikolojim çok bozuldu.Hmede aşılamalarda çok canım yandı günlerce uyuyamadım içimi kazıdılar sanki.Birde aşılama yapılınca günün geçmesede kan tahlili yaptırıyorsun ve negetif çıkınca çok ağladım kendimi zor toparladım.Tam tedaviyi bıraktım artık herşey olacağına varsın dedim bu ay ve böyle bir adet gecikmesi oldu.Şimdi kan tahlili yaptırırsam gerçekten kaldırabilirmiyim bilmiyorum en iyisi idrarda pozitifi görene kadar idrar tahlili yapayım diyorum.
vallaha bende cok guldum, isin garip tarafi bende sendenim canim, adetim geceli tam 10gun oluyor nerdeyseee ama nerde o cesaret ki test alib yapayim..ne olceeek yaa halimizzz ))))))

İdrar testinede bir nebze alıştım ama kanda negatifi görmek çok zor geliyor bana.Birde benim için artık umutlarımın tükendiği bir zamana denk geldi bu gecikme benim için artık tek şans tüp bebek onuda şuan yaptıracak hem maddi hem manevi yönden hazır değilim.

canım ilk idrarla olması için sabah erken kalkmana gerek yok ki saat 2 de de kalksan ilk idrar olur önemli olan uzun süre tutulması ve hcg yoğunluğunun artması. Bence sabah yap canım
bir de seni uzun zamandır görüyorum forumda neden bilmem ama sanki hamileymişsin gibi doğdu içime, ümitlendirmek istemem ama içimden öyle geldi
şu an değilsen bile yakında olacaksın bence öyle hissediyorum
allah en hayırlısını versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…