- 9 Nisan 2011
- 231
- 18
- 318
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.521
benle evlenenler doğum bile yaptılar görünce içim cız etmiyor değil yani..
çalışma yapa yapa eşimde bıktı bende bıktım,uzun süre eşimi görmek istemiyorum yani o derece
valla doktor adetin ilk günününden say 10-12-14-16-18-20 dedi bugün son gündü,yaşadık yaşıyacağımızı 3 hazirana kadar eşimi yanıma yaklaştırmayı düşünmüyorum yani bııktım her gün duş almaktan saçlarım dökülcek valla
tatlım günün geçmiş olabilirsin test yaptınmı?yada kan testi?bende hamileyim sanırsamşuan 1 yaşında kızım var hapla korunuyordum gecen ayın 15inde hapım bitti adeti beklerken oara korunmadık bıkacgün sonrası adet oldum ama 1kac hafta sonra belırtılerımden hamıle oldugumu dusunerek test yaptım pozitif çıktı mayısın 3ünde hapı bıraktım yıne adet oldum ama cok az sürdü şüpeledim ogünden beri şikayetlerim arttı ve inanılmaz ağrı çekiyorum adet sancısı gibi bıkacgun once doktora gıttım kan testı yaptırdım degerlerım azda olsa yuksek cıktı yarın tekrar kan testı yaptırcam dahada yukselmısse hamıleyım giibi görünüyor
doktordan çekiniyorum adet gününü beklemeden niye geldin derse , sabredemedinmi derse, bide kaç olması lazım bhcg nin kanda
canim adetimden 9gun gecdi, 10cu gune girdim nerdeyse..ben adet olub gitmisdim ulkeme, adet gunumun 10cu gunu ultrasona girdim, hani gec dollenme olsaydi ultrason gostermezmiydi ? adet olmam gereken gunumde de esimin yanina geldim, 1ay gorusmedik anlayacgain, ama halaaa 10 gun oluyor cit yok..test yapmaya da elim gelmiyor vallaha. (( sende ne durumda simdi ? kesinmi ?
ultrasyonda 1 ayı doldurmadan gözükmüyor cnm gunun gecmıs neden test yapmıyosun sabah ilk işin bu olsun böyle kurmaktan iyidir varsa cıkar emin ol ama yıne soyluyorum en garantısı kan testı testde olakı negatıf bıle cıksa yınede gıt kan testı yap derım oturdugun yerden dusunmekle olmaz cnm sankı sen testlerı yapmasan oyle yada boyyle olumsuz yada olumlu oldugu ortaya cıkmayacakmı vakıt gecırme cnm sabah est ya cesaretını topla
Kızlar bende yarın akşam eşim işten geldiğinde test yapıcam evde tekken yapmak istemiyorum cesaretim yok.Benimde günüm 6 gün gecikti
valla doktor adetin ilk günününden say 10-12-14-16-18-20 dedi bugün son gündü,yaşadık yaşıyacağımızı 3 hazirana kadar eşimi yanıma yaklaştırmayı düşünmüyorum yani bııktım her gün duş almaktan saçlarım dökülcek valla
slmm herkeseeeeeee,,,
bedenım degıl ama ruhum halaa hamıleee
bak bacım oncelıkle ınsallah hamılesındır:))) ama benden tavsıye eger testın evde varsa sabah kalkdıgında kı ılk ıdrarlarınla testı yap,,,,, hıc oyle cesaret gerektıren bı durumda yok,,,sonucda negatıf olsada yuzde yuz hamıle degılsın denmez,,,,, cesaret ıyıdır herzaman
walla bacım şöyle beğen tuşu 2o veya 30 kere falan tıklanabılse tıklardım,,,,,yüzgeçlerım cıkacak banyo yapmakdan yaa ,,,, :26:
Testim yok ama sabah ilk idarla yapamazdım olsada çünkü sabah ilk idrarla yaparsam testi meraktan saatlerce başında beklerim belki ikinci bir çizgi sonradan çıkar diye.Bu defa ikinci çizgi çıkmazsa hem uykusuz kalmış olurum hemde moralim bozulacağı için akşam olmak bilmezEn iyisi akşam eşimle birlikte yapmak
Testim yok ama sabah ilk idarla yapamazdım olsada çünkü sabah ilk idrarla yaparsam testi meraktan saatlerce başında beklerim belki ikinci bir çizgi sonradan çıkar diye.Bu defa ikinci çizgi çıkmazsa hem uykusuz kalmış olurum hemde moralim bozulacağı için akşam olmak bilmezEn iyisi akşam eşimle birlikte yapmak
Şubat ve mart ayında iki negatif aşılama sonrası psikolojim çok bozuldu.Hmede aşılamalarda çok canım yandı günlerce uyuyamadım içimi kazıdılar sanki.Birde aşılama yapılınca günün geçmesede kan tahlili yaptırıyorsun ve negetif çıkınca çok ağladım kendimi zor toparladım.Tam tedaviyi bıraktım artık herşey olacağına varsın dedim bu ay ve böyle bir adet gecikmesi oldu.Şimdi kan tahlili yaptırırsam gerçekten kaldırabilirmiyim bilmiyorum en iyisi idrarda pozitifi görene kadar idrar tahlili yapayım diyorum.kızım bı teste bakmaya cesaret edemıon nası doguracan :)))))
bak benden sana tavsıye testı yarın alsanda bır sonrakı sabah yap,,,hem oyle saatler sonra cıkan 2.cızgıye cok guvenme ,,,mutasyona ugruyomus,,,
ılk 5 dk ıcınde cıkan sonuca guven ,,,walla burda cokkk oyle duyduk okuduk 2 saat sonra ıkıncı cızgı cıktı hamıleyım deyıp 2 gun sonra adet olanı,,,, aslında 6 gun ıyı bı sure adet gecıkmesınde kan testı neden yaptırmıyosun kı? ıdrar testının cok bı guvenırlılıgı yok,
,,
vallaha bende cok guldum, isin garip tarafi bende sendenim canim, adetim geceli tam 10gun oluyor nerdeyseee ama nerde o cesaret ki test alib yapayim..ne olceeek yaa halimizzz ))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?