kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben bu ay cok kasık ağrısı cektim ve rüyamdada elma verdiler bana çok güzeldi elma acaba olabilirmiyim hamiş

mrb canım benim de 3 gün geçti sabah test yapıcam bakalım nolcak ? B enim bir oğlum var ona kardeş düşünüyoruz oğlumdayken 10 gün öncesinden aşırı uyku başlamıştı yumurta yemiştim 5 dakika sonra çıkartmıştım hatta eşim kızmıştı mideni üşütüyorsun dikkat et diye bende öyle düşünmüştüm gecenin bir yarısında yoğurtlu kızartma çekmişti canım adete az kala yine adet olcakmışım gibi kuruluk olmuştu akıntı yoktu yani ama en belirgin özellik göğüs uçlarımın rengi kararmıştı umarım hamilesindir.

umarım canım ben bugün akşam başka bir sitede okuduğum bir şeyi yaptım sırf sabırsızlığımdan test için ilk idrarı bekliyorum ya şimdi idrar testini zayi etmeyim dedim onu sabah yapıcam akşam yaptığım şeye gelince limon testi onda var çıktı ama doğruluğu tartışılır

çişini yapıyosan da bunu burda soyleme ıyyk

olmadı sanırım damlattım ama anlamadım bişey dağılıyormu dağılmıyormu tam acıklarmısın nasıl anlayacağım

Günaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah sabah ben geldimmmmmmmmmmmmmm

nasil gidiyor bakalim doguma hazirliklar

ya arkadaslar nasil bir cis kaka sohpetine girmissiniz anam bu tür derin konularda hassas olalim lütfen olurmu,,sonucta o birrrrrrrrrr o birrrrrrrr o bir bebek habercisi,o bir _kaka niye ki yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…