- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.561
Günaydin hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah sabah ben geldimmmmmmmmmmmmmm
nasil gidiyor bakalim doguma hazirliklar
ya arkadaslar nasil bir cis kaka sohpetine girmissiniz anam bu tür derin konularda hassas olalim lütfen olurmu,,sonucta o birrrrrrrrrr o birrrrrrrr o bir bebek habercisi,o bir _kaka niye ki yavvvv
gunaydınnnnn :)))) ınşş bende hamıleyımdır.evde boş boş adet gunumu beklıyorumm yaaaaaaaa varmı böyle kötu bı durum
Insallah canim ama bekliyecegiz baska caresi yok
zaman sanki gecmiyor demi
valla cnm ilk bebemde göğüslerim uçları cok acımaya basladı sonra mıde bulantıları supelendım doktora gıttım adetımden 15 falan olmustu negatıf dedıler hamıle zannedıyordum kendımı tabı anam ne ağlamıstım hastanenın bahcesındebıkacgun sonra kasık ağrıları bel agrılarım özelliklde yumurtalıklarım agrımaya basladı ben usuttum yada bı rahatsızlıgım oldugunu dusunerek yıne gıttım doktora tabı hayatım ılkkez ogun alttan muayne etmıslerdı ölüyorum sandım sankı içimi soktuler gerı yerlestırler sandım ogunden sonra daha kotu oldum yuruyemıyordum dusun agrıdan karnımı tuttarak yuruyodum bıde o ara adet oldum asagı yukarı 20gunu gectı adetım bıtınce busefer baska bı doktora gıttım yumurtalıklarım cok agrıyo ılıskıye bıle gıremıyorduk esımle batıyodu sankı doktor demezmı cok saglıklısın hatta hamıle kalmıssın yumurtalıkların catlamıs dol tutmak uzere oyuzden agrıyo adetının gunu gecsın 2 hafta snra gel bakalım kese goruncekmı dıye dedı ben dayanamadım bır hafta sonrası bı test yaptım ogunde tam 1 ay olmustu gunumun gecmesını beklemedım sonuc pozitifti kosa kosa doktora tabı tam bir ay 1gunluk hamıle oldugumu ogrendım bebeısım mınıcık bır noktaydı ama agrılarım mıde bulantılarım 6 aya kadar surmustu buarada kızım uyandı hemen gelıorum
canım idrarını görebileciğin bir şeyin içine yapıyorsun sonra yarım limonu damla damla içine sıkıyosun limon damlaları dağılmadan dibe düşüyorsa hamilesin demekmiş dağılıyor ve dibe düşmüyorsa değilsin demekmiş
benim görümcem son çocuğunda 5 ay regl olduğu halde hamileymiş..karnımda bir kıpırtı var diyerek doktora gitmiş:) 5 aylık hamile çıkmiş..yani olabiliyor kızlar.korynmayı bıraktıktan sonra çok dikkatli olmak lazım..halk arasında üstüne adet görme diye bir durum var.hamile olsanda kanama olabiliyor...ama yinede her kanamada doktora da gidilmeli.
Ben hamileyim dur ben deniyeyim bunu size cevap yazayımbelki bir yardımım dokunur ama evde limonum yok yaptığımda kesin yazarım size
Ben hamileyim dur ben deniyeyim bunu size cevap yazayımbelki bir yardımım dokunur ama evde limonum yok yaptığımda kesin yazarım size
günaydın iki gün aradan sonra nasılsınız arkadaşlar? hamişler ve bebişleri neler yapıyorsunuz bakaim? nasıl gidior gebelikler gebe olmya çalışmaları
günaydın nn tatlım aynen öle sürükleme taktiği var bendedeben erken olmasına rağmen kırmızılar bitince başladım çalışmalara :)
ya aklıma geldi hamilelik isteyen arkadaşlar folik asite başlamışlardır diye düşünüyorum..önceki sayfaları okumadım ama folik asit önemli.hamilelikten 3 ay önce başlamak lazım..bebekte olacak önemli hastalıkların oluşumunu ciddi derecede önlüyor.zararı yok dedi benim arkadaşım fazlası zaten idrarla atılıyormuş....ama başlamadnızda çok büyük fayda var.ben folic plus kullanıyorm
aynen tatlım ben başlayalı iki ay oldu bencede kullan zararıda yok kardeşim doktor oda dedi hamile kalmasan bile yararı sanada var diyeya aklıma geldi hamilelik isteyen arkadaşlar folik asite başlamışlardır diye düşünüyorum..önceki sayfaları okumadım ama folik asit önemli.hamilelikten 3 ay önce başlamak lazım..bebekte olacak önemli hastalıkların oluşumunu ciddi derecede önlüyor.zararı yok dedi benim arkadaşım fazlası zaten idrarla atılıyormuş....ama başlamadnızda çok büyük fayda var.ben folic plus kullanıyorm
aynen aynenn bnde öyle yapacağım yani bgün btti kırmızı artıkk hamiş çalışmaları başlıoorrr inşlhh bu ay iki çizgi göreceğiz bizlerdeee çayımı iki çizgi görmeye kaldırıyorum
adetıme son 3 gun. aslında 2 gun kaldıda olmazsam dıye 1 gun fazladan ekledm :))) catlıcam merktn yaaa
bnde geçen hafta öyleydim aynı adetime 1 hfta var 1 hafta var die sonra 5 gün önce kırmızı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?