kendini bu ay hamile sananlar buraya

gunaydınnnnn :)))) ınşş bende hamıleyımdır.evde boş boş adet gunumu beklıyorumm yaaaaaaaa varmı böyle kötu bı durum

tatlım benim çok merak ettimmm hamle iken adet mi oldunnnn bunu bilmem iyi olur çünkü ben o zaman hamilelik çalışmalırımızdan kesin sonuç alana kadar ne alerji hapı ne başka bişe almıyım yani adet olduğunda hamile değilsin diye kesin bişe yok o zaman

hepinize günaydınnn kızlar hamile ve hamile adayı fıstıklar seviyore hepinizi ve ben uzun zamandır nete giremedim bu ara yoğunum bu hafta içide büyük ihtimal olamıcam nette (

benim görümcem son çocuğunda 5 ay regl olduğu halde hamileymiş..karnımda bir kıpırtı var diyerek doktora gitmiş:) 5 aylık hamile çıkmiş..yani olabiliyor kızlar.korynmayı bıraktıktan sonra çok dikkatli olmak lazım..halk arasında üstüne adet görme diye bir durum var.hamile olsanda kanama olabiliyor...ama yinede her kanamada doktora da gidilmeli.

Ben hamileyim dur ben deniyeyim bunu size cevap yazayım belki bir yardımım dokunur ama evde limonum yok yaptığımda kesin yazarım size

doğru söylüyosunn tatlımm bebek bu sonuçta hamile olmasakta korunmadığımız için dikkat etmek lazımmm takdiri ilahi hiç belli olmaz çok sağoll tatlımm bunu bildiğim iyi oldu :) sonradan pişman olacağıma ilaç hiç içmem ağrıdan çatlasam bile

günaydın iki gün aradan sonra nasılsınız arkadaşlar? hamişler ve bebişleri neler yapıyorsunuz bakaim? nasıl gidior gebelikler gebe olmya çalışmaları

günaydın iki gün aradan sonra nasılsınız arkadaşlar? hamişler ve bebişleri neler yapıyorsunuz bakaim? nasıl gidior gebelikler gebe olmya çalışmaları

günaydın nn tatlım aynen öle sürükleme taktiği var bendede ben erken olmasına rağmen kırmızılar bitince başladım çalışmalara :)

ya aklıma geldi hamilelik isteyen arkadaşlar folik asite başlamışlardır diye düşünüyorum..önceki sayfaları okumadım ama folik asit önemli.hamilelikten 3 ay önce başlamak lazım..bebekte olacak önemli hastalıkların oluşumunu ciddi derecede önlüyor.zararı yok dedi benim arkadaşım fazlası zaten idrarla atılıyormuş....ama başlamadnızda çok büyük fayda var.ben folic plus kullanıyorm

günaydın nn tatlım aynen öle sürükleme taktiği var bendede ben erken olmasına rağmen kırmızılar bitince başladım çalışmalara :)

aynen aynenn bnde öyle yapacağım yani bgün btti kırmızı artıkk hamiş çalışmaları başlıoorrr inşlhh bu ay iki çizgi göreceğiz bizlerdeee çayımı iki çizgi görmeye kaldırıyorum

bende başladım cnm 1 ay oldu

aynen tatlım ben başlayalı iki ay oldu bencede kullan zararıda yok kardeşim doktor oda dedi hamile kalmasan bile yararı sanada var diye

oley oley oleyyy :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…