kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben sürekli doktor kontrolümü aksatıyorum. hiç bi ilaçda kullanmıyorum. sanırım bi mucize olsun diye bekliyorum.. bugün yarın adet olmam lazım ama hiç bi belirtim yok..ara ara kasık sızlamalarım dışında... dkh nı bırakınca yine geç olmaya başlayacağım sanırım.. yada başka bi sorun çıkmasından çook korkuyorum

günaydın kızlar benim kırmızılar geldi hayırlısı artık bakalım

üzülmeyin canlar anlıyorummm hepinizi bendede öle oldu geçen ay bide ilk denemydi ondan baya sarsıldım şimdi oluruna bıraktım ama denemeler tam gaz devam bu seferde gizli yapıcam geçen eşimle belirti yaşadım yani ona yansıttım o ise çok umutluydu olmayınca nasıl üzüldü kuzum o benim yaaaa onun üzüldüğünü görünce ben daha çok üzüldümmm

Son düzenleme:
inş hamıleyımdır yaa... tabı Allah evladında herseyınde hayırlısını nasıp etsın.Rabbim kımseye tasıyamayacagı dert vermez inş
aynen tatlımmm

Allah korusunn ama bence doktorunu aksatma

aynen cnm bu sefer kesinleşinceye kadar kendi içimde ve sizlerle fırtınaları yaşayacağım kesinleşince eşimi sokmayı düşünüyorum piskolojiye çnkü gerçkte üzülüorr snra

kırmızı kartı yedik yine bu ay.. hedefim öteki ay.. ogretmen olmam sebebiyle haziran, temmuz, agustos aylarında hamile kalmam pek iyi olacak tatil acısından.. Allah gönlümüzdekini hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlısını gönlümüze razı eylesin.. inşallah herkes icin en hayırlısı tez zamanda olur insaallah.. burda guzel toplu pozıtıf bır enerji olusturuyoruz, inanıyorum sırayla gelecek hamile haberleri..

eşimde benı tesellı edıyo acele etme canım oluruna bırak hayırlısıysa zaten olur takma bu kadar dıye :) ama dınleyen kım adet gunu gelsın dıye gun sayıyorum yaa

cnm bir tabir vardır sen eşşeğini sağlam kazığa bağlamadan ümit etme hüsran olur diye sen üstüne düşeni gerekli şekilde yap sonra mucizeyi rabbim zaten vakti gelmiş ise hayırlı ve sağlıklısı ile nasip eder dktor kontrollerini aksatma bncede

aynen cnm bu sefer kesinleşinceye kadar kendi içimde ve sizlerle fırtınaları yaşayacağım kesinleşince eşimi sokmayı düşünüyorum piskolojiye çnkü gerçkte üzülüorr snra

aynen bebeğimmmm beraber paylaşırız bu forumda kesin olunca veririz haberi hem bi sırrımız olur ne güzel

denedin mi merak ettim sonuç hahaha

Yok canım denemedim limonum yok ama alıcam akşam üstü yazarım kesin .. ben hamile kalmadan önce bir şey denemiştim bende tuttu ama tabi ne kdar gerçek bilinmez .. Bir bardağın içine sabah ilk idrarını yap 1-2 saat bekle idrarın üstü kaymak kaymak tabaka tutarsa hamilesin demekmiş Hurafeler tabi bunlar ama allah gönlümüze göre versin

kızlar yazılarınızı okuyorum..inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız..ki kalırsınız yani..ömrü boyunca çocuğu olmayan çiftler çok nadir..oluyo ama bu ay değilde diğer ay oluyo..sadece psikolojinizi sakin tutun..biz kadın milleti ruh halimiz üzerine yaratılmışız.azcık üzülünce sivilcemiz çıkıyo,yada azcık üzülünce adetimiz gecikir,mutsuz olunca kilo alırız ya da kilo veririz.mutlu olunca cildimiz güzelleşir saçlarımız daha parlak olur...yani ne kadar beynimiz sakinse vücut ta kendini bırakıyor kendi haline olması gereken oluyor.ama ufak bi endişe vücüdun yolunu sapıtıyor..hayırlı dualarla isteyelim bebişlerimizi:))

eşimde benı tesellı edıyo acele etme canım oluruna bırak hayırlısıysa zaten olur takma bu kadar dıye :) ama dınleyen kım adet gunu gelsın dıye gun sayıyorum yaa

bebeğimmm onlar erkkek çünkü banada eşim dediki aşkım sen sebep oldun hüsran olmama oluruna bırakmadınnn bende çok umutlandım dedimmm ama bizim elimizde değilki içinde o mucize büyüyen biziz o değişiklikleri yaşayan biziz mesela hamile değilmişim ama ben hamile gibi göbüşüme bakıyodummm onlar anlayamaz en basit örnek korunmuyoruz diye her an hamile kalabiliriz gerekçesiyle ilaç içmiyoruz ağrıdan çatlıyoruz yineden içmiyoruz

aynen öyle bu sefer eşim geçen ayda aynı şeyi hissettin dior heyecanımı yaşayamıorum bu sefer burada öyle değil ama hhehheheh piskolojik olarak bile hazırlıoz kendimizi
hahaha aynen kızzzz önce ruhumuz ne güzel yetiştiricez biz bebeciklerimizi eminimmmmm planlı çalışıyoz
aminnnnn tatlımmm ne güzel demişin aynen öle biz bayanlar duygu selinde yaşıyoruz gibi mesela afedersiniz ben çok slaya sümüküm zati
gelll tarihhh geell gelll gell gell kuzum gelll gelll gelll :))))))))))

aminnnnn

aynen canım öyle valla yaa.. inş umutlarım boşa çıkmaz ne dıyım

canım günaydın çncelıkle valla söyledıklerıne katılıyorum öyle bı durumda olabılıyo mesala diyelım eşinle korunmadın adetıne yakın bı donemde dol tutuyosun ama geç dollenme dıye bı durum sozkonusu olabılıyo budurumda adet olbılıyosun benım oyle kızımda esımle son adet gunumde damla damla gelırken ılıskıye gırmıstım gebe kalmısım o anda hormonal dengesızlıkmı oluyo yoksa gec dollenmemıdır tam bılmıyorum ama adet oluyorum suandada oyle yım sayet gebeysem ilaç konusuna gelınce belırlı bı ılac kullananların hamıle kalması bıraz zor oluyor dıye bılıyorum ama sen yıne de doktoruna sor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…