- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.581
günaydın kızlar benim kırmızılar geldihayırlısı artık bakalım
aynen tatlımmminş hamıleyımdır yaa... tabı Allah evladında herseyınde hayırlısını nasıp etsın.Rabbim kımseye tasıyamayacagı dert vermez inş
ben sürekli doktor kontrolümü aksatıyorum. hiç bi ilaçda kullanmıyorum. sanırım bi mucize olsun diye bekliyorum.. bugün yarın adet olmam lazım ama hiç bi belirtim yok..ara ara kasık sızlamalarım dışında... dkh nı bırakınca yine geç olmaya başlayacağım sanırım.. yada başka bi sorun çıkmasından çook korkuyorum
üzülmeyin canar anlıyorummm hepinizi bendede öle oldu geçen ay bide ilk denemydi ondan baya sarsıldım şimdi oluruna bıraktım ama denemeler tam gaz devam bu seferde gizli yapıcam geçen eşimle belirti yaşadım yani ona yansıttım o ise çok umutluydu olmayınca nasıl üzüldü kuzum o benim yaaaa onun üzüldüğünü görünce ben daha çok üzüldümmm
ben sürekli doktor kontrolümü aksatıyorum. hiç bi ilaçda kullanmıyorum. sanırım bi mucize olsun diye bekliyorum.. bugün yarın adet olmam lazım ama hiç bi belirtim yok..ara ara kasık sızlamalarım dışında... dkh nı bırakınca yine geç olmaya başlayacağım sanırım.. yada başka bi sorun çıkmasından çook korkuyorum
aynen cnm bu sefer kesinleşinceye kadar kendi içimde ve sizlerle fırtınaları yaşayacağım kesinleşince eşimi sokmayı düşünüyorum piskolojiye çnkü gerçkte üzülüorr snra
aynen bebeğimmmm beraber paylaşırız bu forumda kesin olunca veririz haberihem bi sırrımız olur ne güzel
denedin mi merak ettim sonuç hahaha
eşimde benı tesellı edıyo acele etme canım oluruna bırak hayırlısıysa zaten olur takma bu kadar dıye :) ama dınleyen kım adet gunu gelsın dıye gun sayıyorum yaa
hahaha aynen kızzzz önce ruhumuz ne güzel yetiştiricez biz bebeciklerimizi eminimmmmm planlı çalışıyozaynen öyle bu sefer eşim geçen ayda aynı şeyi hissettin dior heyecanımı yaşayamıorum bu sefer burada öyle değil ama hhehheheh piskolojik olarak bile hazırlıoz kendimizi
aminnnnn tatlımmm ne güzel demişin aynen öle biz bayanlar duygu selinde yaşıyoruzkızlar yazılarınızı okuyorum..inşallah hayırlısıyla hamile kalırsınız..ki kalırsınız yani..ömrü boyunca çocuğu olmayan çiftler çok nadir..oluyo ama bu ay değilde diğer ay oluyo..sadece psikolojinizi sakin tutun..biz kadın milleti ruh halimiz üzerine yaratılmışız.azcık üzülünce sivilcemiz çıkıyo,yada azcık üzülünce adetimiz gecikir,mutsuz olunca kilo alırız ya da kilo veririz.mutlu olunca cildimiz güzelleşir saçlarımız daha parlak olur...yani ne kadar beynimiz sakinse vücut ta kendini bırakıyor kendi haline olması gereken oluyor.ama ufak bi endişe vücüdun yolunu sapıtıyor..hayırlı dualarla isteyelim bebişlerimizi:))
gelll tarihhh geell gelll gell gell kuzum gelll gelll gelll :))))))))))
bebeğimmm onlar erkkek çünkü banada eşim dediki aşkım sen sebep oldun hüsran olmama oluruna bırakmadınnn bende çok umutlandım dedimmm ama bizim elimizde değilki içinde o mucize büyüyen biziz o değişiklikleri yaşayan biziz mesela hamile değilmişim ama ben hamile gibi göbüşüme bakıyodummm onlar anlayamaz en basit örnek korunmuyoruz diye her an hamile kalabiliriz gerekçesiyle ilaç içmiyoruz ağrıdan çatlıyoruz yineden içmiyoruz
aynen canım öyle valla yaa.. inş umutlarım boşa çıkmaz ne dıyım
tatlım benim çok merak ettimmm hamle iken adet mi oldunnnn bunu bilmem iyi olur çünkü ben o zaman hamilelik çalışmalırımızdan kesin sonuç alana kadar ne alerji hapı ne başka bişe almıyım yani adet olduğunda hamile değilsin diye kesin bişe yok o zaman
aynen canım öyle valla yaa.. inş umutlarım boşa çıkmaz ne dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?