kendini bu ay hamile sananlar buraya

Valla kasık bel ve yumurtalık ağrıları ful devam edıyo artık pantolon dahi giyemıyorum ogleden sonra doktorla randevum var bakalım bebışım varmı

günaydınnn tatlımmm benimmm bunu öğrenmem gerçekten çok yi olduuu çünkü bende 21 inde olmuştum bu ayda 19 unda olmam gerekiyodu adeti ama 16 da oldumm ve 3 buçuk gün sürdü ama damla değildi büyük ihtimal adet ama olsun bebek bu riske atılamaz :) hap içmicem benim alerji durumuyla ilgili sürekli ilaç değil alerji belirtisi başlayınca içiyorum ama içmiyimm artık kötü olmadıkça dayanırım en fazla gözüm şişer çok ama çok çok teşekkür ederim cevap verdiğin için tatlım benimm

arkadaşlar bu ay gerçekten istiyorum yaa gebe kalanlar ip uçları bekliyorum kırmızılarım bugün bitti

gebe kalmadım ama sürükle kocanı saçından bende dün bitti hemen başladımmm çalışmalara bide 23 ü ile 28 i yumurtlama dönemim valla o dönemde misafirlikte şehir dışında olucaz ama valla ben kaçıramam o günleri hiç anlamam otele giderim yinede kaçırmmam

rica ederim cnm ama benim öyle gebeyken adet olabılıyorum ha bıde ozellıkle adetımden sonrakı sonrakı gunler hemen kalabılıyorum yumurtalama donemlerım ozaman demekkı bırde ablamda dogum hemsıresı bıde ondan ogrendıklerım dogruldutusunda soyluyorum ama doktor en dogrusunu bılır:!: Alerjı hapınıda yınede doktoruna sor tatlım bebekten önce saglıgın onemlı saglıklı olucaksınkı bebek sahıbı olabılesın

Kızlar günaydın, haftasonu giremedim hiç, çok ilerlemişsiniz ben gelmeyeli yine. Haberler kimde? Özet geçebilecek, güzel haberleri sıralayabilecek olan varmı

kızlar zeynocum günaydın hepinize zeynom noldu naptın sen ogün işyerindeydim birden net gidince gelemedimde geri naptınız ne ettiniz sonuç alanlar varmı zeynom

cnmm günaydınn nasıpse öğleden sonra ablamın calıstıgı hastaneye gıdıcem aksam en gec 6bucuk yada 7de yıne ınsallah guzel haberlerle buradayımm senden naber?

çok haklısınnn canımmm ben olmassam bebekte olmaz bebek olmazsa eşiminde hayali benimkide olmaz doğru söylüyosun bitanem ben konuşıyım doktorla bu durumu bi

canımm umarım öyledir inşallah rabım herkeze versin bebiş
aminnnnnnn canımmm benimm inşallahhhh :)
Kızlar günaydın, haftasonu giremedim hiç, çok ilerlemişsiniz ben gelmeyeli yine. Haberler kimde? Özet geçebilecek, güzel haberleri sıralayabilecek olan varmı

zeyno bugün doktora gidicek bi sanırım zeyno var bitanemm sanada günaydın tatlım bu arada :) i

ilişkiden sonra banyoya atma kendini hiç kalkma hatta o gece,mümkünse ayaklarnın bir süre yüksekte tut:):) garip gelebilir ama denenebilir:)

denemez miyim yeterki göbüşler dolsun ayaklarımdan tavana asarım kendim aman tanrım bnyoya atmadan direk kendini zor olcak ama bebiş gelsin yeter ki başka başkaa yastık mastık diolar???

cnmm günaydınn nasıpse öğleden sonra ablamın calıstıgı hastaneye gıdıcem aksam en gec 6bucuk yada 7de yıne ınsallah guzel haberlerle buradayımm senden naber?

benimde 2 günüm kaldı işte bekliyorum öyle martın 29 unda olmuşum nisanın 23 ünde olmuşum yani 7 gün öne atmış bu ay henüz birşey yok sanırım kendi kendimi hamile sanıyorum diye gecikiyo böyle 23 ünde olmam lazım işte millan naptı acaba haberin varmı gerçi o da bugün bakıcaktı galiba

denemez miyim yeterki göbüşler dolsun ayaklarımdan tavana asarım kendim aman tanrım bnyoya atmadan direk kendini zor olcak ama bebiş gelsin yeter ki başka başkaa yastık mastık diolar???

başka başka yastık??anlamadım belinin biraz alt kısmına yastık koymak da olabilir....bilemiyorum ama bu bana mantıklı geliyor.sonuçta o hücrelerin ilerlemesi gerekiyor bizde biraz eğim vererek yardım ediyoruz...belkide hiç etki etmiyordur..ama olabirde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…