- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.601
aynen canım öyle valla yaa.. inş umutlarım boşa çıkmaz ne dıyım
canım günaydın çncelıklevalla söyledıklerıne katılıyorum öyle bı durumda olabılıyo mesala diyelım eşinle korunmadın adetıne yakın bı donemde dol tutuyosun ama geç dollenme dıye bı durum sozkonusu olabılıyo budurumda adet olbılıyosun benım oyle kızımda esımle son adet gunumde damla damla gelırken ılıskıye gırmıstım gebe kalmısım o anda hormonal dengesızlıkmı oluyo yoksa gec dollenmemıdır tam bılmıyorum ama adet oluyorum suandada oyle yım sayet gebeysem ilaç konusuna gelınce belırlı bı ılac kullananların hamıle kalması bıraz zor oluyor dıye bılıyorum ama sen yıne de doktoruna sor tatlım
arkadaşlar bu ay gerçekten istiyorum yaa gebe kalanlar ip uçları bekliyorum kırmızılarım bugün bitti
Valla kasık bel ve yumurtalık ağrıları ful devam edıyo artık pantolon dahi giyemıyorum ogleden sonra doktorla randevum var bakalım bebışım varmı
günaydınnn tatlımmm benimmm bunu öğrenmem gerçekten çok yi olduuu çünkü bende 21 inde olmuştum bu ayda 19 unda olmam gerekiyodu adeti ama 16 da oldumm ve 3 buçuk gün sürdü ama damla değildi büyük ihtimal adet ama olsun bebek bu riske atılamaz :) hap içmicem benim alerji durumuyla ilgili sürekli ilaç değil alerji belirtisi başlayınca içiyorum ama içmiyimm artık kötü olmadıkça dayanırım en fazla gözüm şişer :d çok ama çok çok teşekkür ederim cevap verdiğin için tatlım benimm
alemsin cnm yaa güldürdün benii allahta seni güldürsün
mercimeğinn seninle tatlımmmm benim maşallahhhh size güzel anne ve bebişi inşallahh bizde mercimeklerimize kavuşuruz :)
kızlar zeynocum günaydın hepinize zeynom noldu naptın sen ogün işyerindeydim birden net gidince gelemedimde geri naptınız ne ettiniz sonuç alanlar varmı zeynom
rica ederim cnm ama benim öyle gebeyken adet olabılıyorum ha bıde ozellıkle adetımden sonrakı sonrakı gunler hemen kalabılıyorum yumurtalama donemlerım ozaman demekkı bırde ablamda dogum hemsıresı bıde ondan ogrendıklerım dogruldutusunda soyluyorum ama doktor en dogrusunu bılır:!: Alerjı hapınıda yınede doktoruna sor tatlım bebekten önce saglıgın onemlı saglıklı olucaksınkı bebek sahıbı olabılesın
arkadaşlar bu ay gerçekten istiyorum yaa gebe kalanlar ip uçları bekliyorum kırmızılarım bugün bitti
aminnnnnnn canımmm benimm inşallahhhh :)canımm umarım öyledirinşallah rabım herkeze versin bebiş
Kızlar günaydın, haftasonu giremedim hiç, çok ilerlemişsiniz ben gelmeyeli yine. Haberler kimde? Özet geçebilecek, güzel haberleri sıralayabilecek olan varmı
ilişkiden sonra banyoya atma kendini hiç kalkma hatta o gece,mümkünse ayaklarnın bir süre yüksekte tut:):) garip gelebilir ama denenebilir:)
günaydınn :) daha cokk yeniyim ama alışıcam
cnmm günaydınn nasıpse öğleden sonra ablamın calıstıgı hastaneye gıdıcem aksam en gec 6bucuk yada 7de yıne ınsallah guzel haberlerle buradayımm senden naber?
denemez miyim yeterki göbüşler dolsun ayaklarımdan tavana asarım kendim aman tanrım bnyoya atmadan direk kendini zor olcak ama bebiş gelsin yeter ki başka başkaa yastık mastık diolar???
denemez miyim yeterki göbüşler dolsun ayaklarımdan tavana asarım kendim aman tanrım bnyoya atmadan direk kendini zor olcak ama bebiş gelsin yeter ki başka başkaa yastık mastık diolar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?