- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.621
hahahabende tavana asmayı düşünmüştümm eşim saçmalama demişti heheh
başka başka yastık??anlamadım belinin biraz alt kısmına yastık koymak da olabilir....bilemiyorum ama bu bana mantıklı geliyor.sonuçta o hücrelerin ilerlemesi gerekiyor bizde biraz eğim vererek yardım ediyoruz...belkide hiç etki etmiyordur..ama olabirde:)
başka başka yastık??anlamadım belinin biraz alt kısmına yastık koymak da olabilir....bilemiyorum ama bu bana mantıklı geliyor.sonuçta o hücrelerin ilerlemesi gerekiyor bizde biraz eğim vererek yardım ediyoruz...belkide hiç etki etmiyordur..ama olabirde:)
aynen katılıyorum ayaklarını hemen havaya kaldır duvara daya en az yarım saatilişkiden sonra banyoya atma kendini hiç kalkma hatta o gece,mümkünse ayaklarnın bir süre yüksekte tut:):) garip gelebilir ama denenebilir:)
bnmkide öyle der vallahi ama hiç bi güç beni yataktan kaldıramaz
benimde 2 günüm kaldı işte bekliyorum öyle martın 29 unda olmuşum nisanın 23 ünde olmuşum yani 7 gün öne atmış bu ay henüz birşey yok sanırım kendi kendimi hamile sanıyorum diye gecikiyo böyle23 ünde olmam lazım işte millan naptı acaba haberin varmı gerçi o da bugün bakıcaktı galiba
üzülmeyin canlar anlıyorummm hepinizi bendede öle oldu geçen ay bide ilk denemydi ondan baya sarsıldım şimdi oluruna bıraktım ama denemeler tam gaz devam bu seferde gizli yapıcam geçen eşimle belirti yaşadım yani ona yansıttım o ise çok umutluydu olmayınca nasıl üzüldü kuzum o benim yaaaa onun üzüldüğünü görünce ben daha çok üzüldümmm
arkadaslar aranızda hamıleyken az mıktarda su gibi akıntısı olan var mıydı
yok tatlım bence kesin doğru eğimle işi hızlandırıyoz eğimde kayan vites boşken kayan araba gibifizik kurallarıyla doğru kesişiyo
yk cnm milandan haberi yok buarada ben adetmın gecmesıne 1 hafta var ben beklemıyorum valla öğleden sonra adddaa doktora
cnmm günaydınn nasıpse öğleden sonra ablamın calıstıgı hastaneye gıdıcem aksam en gec 6bucuk yada 7de yıne ınsallah guzel haberlerle buradayımm senden naber?
hahahahanasıl bır benzetmedır o nasıl bır benzetmedır ooooooooooooooo
zeynocum benim akıbetim ne acaba bi umutlandırsan bi sevindirsen kimsenin içine benim hamile olduğum doğmuyomu kardeşiiiimbakın adet sancısı gibi sancılar 7 gün önce olmuşum nisanda şimdi 23 ünde olmam lazım bide bi duygusallık böyle başkada bişi yok bide geçen akşam hamileymişim gibi heycanlanıp kalbim hızlı çarptı ne bilim ben işte amaan millet tecavüze uğruyo hamile kalıyo kardeşim yaa adama sölesemde ben uyurken tecavüzmü etse bana napsa
bende aynenn ama bu ay ser verip sır vermicemmm sabredicem eşim bi haber olucak sadece forumda siz canlarla paylaşıcamzeynoaysegulum walla gecmeyı bılmez saatler(( uff nefret ederım beklemekdennnn,,,,,
ınsallah hamılesındırrrr,,,,,,
hahahahauçuyolar böle o zaman jet gibi
hemde ne ucmak :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?