kendini bu ay hamile sananlar buraya

valla deneyeceğim ya tutarsa misali

yok tatlım bence kesin doğru eğimle işi hızlandırıyoz eğimde kayan vites boşken kayan araba gibi fizik kurallarıyla doğru kesişiyo

yk cnm milandan haberi yok buarada ben adetmın gecmesıne 1 hafta var ben beklemıyorum valla öğleden sonra adddaa doktora

sağol canım :26:insan üzülüyor ister istemez

işin gerçeği benim reglim düzenli değildir ama korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştm,ama bir talihsizlık oldu alındı bebeğim..yumurtalama günümü kullanmıştım tabiki...bu yataktan kalkmama olayını anneannem ve teyzem önermişti.teyzemin eltisi bir kaç ay hamile kalamamış söylediğine göre hemen banyoya koşyomuş,sonra bunu denediği ay hamile kalmış...sıvı banyoda akıp gidiyor belki vücut banyoda rahatlıyor,kaslar gevşiyor..tutamayız diye düşünüyorum..ben bu ay regl olduktan sonra korunmayı bırakıcam,hayırlısı bakalım

gunaydın gunaydınnnnnnnnnn
haydı kalk uyaaaannnnnnnnn
gel katıl bızeeeeeeeeee
gır aramızaaaaaaaaaaaaa

haaaaaaaaaaahaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa

nabersınızzzzz arkedeslerrrrrrrr
ben ıyım bedenım hamıle degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeee :))))))

arkadaslar aranızda hamıleyken az mıktarda su gibi akıntısı olan var mıydı

canım akıntı olabilide,iç çamaşırını renkli kullanma yada günlük ped kullan ve akıntını takip et bir koyuluk görürsen doktora görün..açık renkte bir sorun olurmu bilemiyorum,bana normal geliyor

arkadaslarr.. ben hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum ama su gibi renksız kokusuz az mıktarda bı akıntım oluyo 2 gundur.adet gunumun gecmesını beklıyorum doktora gtmek ıcın.hıc hamıleyken bu durumla karsılaşmış olan vrmı.? netten arastrdm hamılelerde oluyomuş bu sorun????

yk cnm milandan haberi yok buarada ben adetmın gecmesıne 1 hafta var ben beklemıyorum valla öğleden sonra adddaa doktora

zeynocum benim akıbetim ne acaba bi umutlandırsan bi sevindirsen kimsenin içine benim hamile olduğum doğmuyomu kardeşiiiim bakın adet sancısı gibi sancılar 7 gün önce olmuşum nisanda şimdi 23 ünde olmam lazım bide bi duygusallık böyle başkada bişi yok bide geçen akşam hamileymişim gibi heycanlanıp kalbim hızlı çarptı ne bilim ben işte amaan millet tecavüze uğruyo hamile kalıyo kardeşim yaa adama sölesemde ben uyurken tecavüzmü etse bana napsa

nasıl bır benzetmedır o nasıl bır benzetmedır ooooooooooooooo
hahahaha uçuyolar böle o zaman jet gibi

hehe deluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…