- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.641
arkadaslarr.. ben hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum ama su gibi renksız kokusuz az mıktarda bı akıntım oluyo 2 gundur.adet gunumun gecmesını beklıyorum doktora gtmek ıcın.hıc hamıleyken bu durumla karsılaşmış olan vrmı.? netten arastrdm hamılelerde oluyomuş bu sorun????
bende aynenn ama bu ay ser verip sır vermicemmm sabredicem eşim bi haber olucak sadece forumda siz canlarla paylaşıcam
akıntıyla yumurtlama günü ilişkili ama hamileliği bilmiyorum canım..üşütmekten de kaynaklanabilir...hamilelikte (en azından bende) halsizlik, ha bre uyuma hali, hafif bulantı başlıyo, en önemlisi ise göğüs uçlarım biber sürmüş gibi acıyodu....akıntıdan belirlemek zor geliyor bana
evet kesınlıkle katılıyorum bende demıcem kocama bıle ,,,,,,
zaten herkes dort gozle beklıo hamıle olmamı,,,kocam ,aılesı,akrabaları,benım aılem, kardeslerım,komsularım ,arkadaslarımm ayyy sayarken bıle bu kadar beklentı ıcınde boguldum(((
zaten 4 ablam 1 gelınımız var hıc kımsede cok sukur bı sorun olmadı bebeklerı oldu bı ben 2 dusuk ettım ,, walla kafama vuruyo bazen zırıl zırıl aglıom,,,
zeynocum benim akıbetim ne acaba bi umutlandırsan bi sevindirsen kimsenin içine benim hamile olduğum doğmuyomu kardeşiiiimbakın adet sancısı gibi sancılar 7 gün önce olmuşum nisanda şimdi 23 ünde olmam lazım bide bi duygusallık böyle başkada bişi yok bide geçen akşam hamileymişim gibi heycanlanıp kalbim hızlı çarptı ne bilim ben işte amaan millet tecavüze uğruyo hamile kalıyo kardeşim yaa adama sölesemde ben uyurken tecavüzmü etse bana napsa
hahahahahahahauçuyolar böle o zaman jet gibi
hemde ne ucmak :))))))görüyorumm görüyorummmm finish i
zaten herkes dort gozle beklıo hamıle olmamı,,,kocam ,aılesı,akrabaları,benım aılem, kardeslerım,komsularım ,arkadaslarımm ayyy sayarken bıle bu kadar beklentı ıcınde boguldum(((
zaten 4 ablam 1 gelınımız var hıc kımsede cok sukur bı sorun olmadı bebeklerı oldu bı ben 2 dusuk ettım ,, walla kafama vuruyo bazen zırıl zırıl aglıom,,,
üzülme tatlımmmmboşver biz hayırlı zamanı bekliyoruz hayalini kurup dua et doğru zaman sadece ama aynenn ser verip sır verme kimseyeçok şükür sağlıklarımız iyi geriye tek bişe kalıyo doğru zaman bebeğimmm alıcaz inşallahh en kısa zamanda bebebciklerimizi kucaklarımıza aminnnnn :)
hahahahauçuyolar böle o zaman jet gibi
hemde ne ucmak :))))))
UOTE=sumisali;24708814]hahahahahahahauçuyolar böle o zaman jet gibi
hemde ne ucmak :))))))görüyorumm görüyorummmm finish i
üzülme tatlımmmmboşver biz hayırlı zamanı bekliyoruz hayalini kurup dua et doğru zaman sadece ama aynenn ser verip sır verme kimseyeçok şükür sağlıklarımız iyi geriye tek bişe kalıyo doğru zaman bebeğimmm alıcaz inşallahh en kısa zamanda bebebciklerimizi kucaklarımıza aminnnnn :)
zeynoaysegulum walla gecmeyı bılmez saatler(( uff nefret ederım beklemekdennnn,,,,,
ınsallah hamılesındırrrr,,,,,,
ne güzel konuştunnn bebeğiimmmm sumisaliiiiiiii aynen jatılıyorummm zeynumun dediklerine bundan sonra böle düşünüyoruzcanlarımm kasmayın kendınızı herseyın hayırlısı sonuclarınız olumluda olumsuzda olsa asla üzülmek yok kendınızı hamıle gıbı hıssedın sadece kafanızdan olumsuz düşüncelerı acabalrı bırakın evrenden sadec isteyın ve hissedin tek yapmanız gereken buu! bu şekilde verene pozitif enerji yaymış oluyosunuz ve evren size istediğiniz hissettiğiniz şeyi vericektir....
bende bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama tarihi falan hesaplamadan normal rutinde devam ettik.ama hamile kalmak istiyorum adetlerim çok düzensizdir yani adetim geçtimi bilemiyorum. benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer.haber verici ağrılarım başladı yavaş yavaş.buda adet olacağıma işaret ve tüm umutlarım yıkıldı diyebilirim.en son 23 nisanda adet olmuştum.adet belirtisi yaşayıp hamile kalan varmı aranızda.ayyy bana biraz umut yaaa
canım 2 düşük demişin ya peki genetik ve kan pıhtılaşması testi yaptrdınmı??benimki 1 tane ama yaptrcam şu kocamınn işleri bi kolaylasa hemen yaptrcaz
ay valla gülmektten katıldım genelde ben kocamla fantezılerımızı bazen ole yapıyoruz labılır neden olmasıncanım gunun gecmesın senı ümitlendirmek nekadar dogru bılemıyorum şikayetlerın belırtılerın ne?anlat bakayımm kuzummm
canlarımm kasmayın kendınızı herseyın hayırlısı sonuclarınız olumluda olumsuzda olsa asla üzülmek yok kendınızı hamıle gıbı hıssedın sadece kafanızdan olumsuz düşüncelerı acabalrı bırakın evrenden sadec isteyın ve hissedin tek yapmanız gereken buu! bu şekilde verene pozitif enerji yaymış oluyosunuz ve evren size istediğiniz hissettiğiniz şeyi vericektir....
canım benimm kimisinde adet belirtileri devam ediyomuşşş aynı adet olcak gibi olup hamiş olanlarıda biliyorummm
adet sancılarının aynısı ama ara ara geliyo pazar günü bende böyle bir duygusallık bir ağlama hissi bide sanki hamiş gibi hissediyorum kendimi yani umutsuz değilim diğer aylar gibi okadar başka birşeyde yok
inşallah ya.vede buralarda okudum herkeste bi belirti var kiminim gögsü şişmiş kiminde akıntı kiminin meme ucu koyulaşmış anam bende hiçbişey yok.normalde şişen gögüslerim bile şişmedi bu ay.bekleyecem 4 gün daha nasıl dayanacaksam:)
evet yaptırdık ,,,,genetıkde bısey cıkmadı cok sukur ne esımde nede bende,,,
ama kan pıhtılasma sorunu varmıs bende o yuzden kan sulandırıcı ıcıyorum,,,
walla ben tavsıye bır dusugun olsa bır yaptır genetık tahlılı ve trombofılı panelını ( pıhtılasma testı ) hatta ıstanbulda ısen zeynep kamılde yaptırabılıosun 15 veya 1 ay ıcınde sonucu alıosun ve ssk var ıse para vermıosun tabı,,, dısarda bız 4 mılyar ıstedıler ( eskı para tabırıyle ) o yuzden doktor dersekı tek dusuk de yapmıoruz dıe salla de annemde kan pıhtılasma sorunu var doktorum yapılmasını ıstedı devlet hastanelerınde de yapılmıo dıe ( kı yapılmıoda 3 hastaneye gıttım yapmıolar ))
sakın ıhmal etme
bak ben uzman ruh doktoruyum ,,
senın bedenını bılemem ona jıekologlar karar verır ama ruhun kesın hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sende bızdensınnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?