kendini bu ay hamile sananlar buraya

akıntıyla yumurtlama günü ilişkili ama hamileliği bilmiyorum canım..üşütmekten de kaynaklanabilir...hamilelikte (en azından bende) halsizlik, ha bre uyuma hali, hafif bulantı başlıyo, en önemlisi ise göğüs uçlarım biber sürmüş gibi acıyodu....akıntıdan belirlemek zor geliyor bana

bende aynenn ama bu ay ser verip sır vermicemmm sabredicem eşim bi haber olucak sadece forumda siz canlarla paylaşıcam

evet kesınlıkle katılıyorum bende demıcem kocama bıle ,,,,,,
zaten herkes dort gozle beklıo hamıle olmamı,,,kocam ,aılesı,akrabaları,benım aılem, kardeslerım,komsularım ,arkadaslarımm ayyy sayarken bıle bu kadar beklentı ıcınde boguldum (((

zaten 4 ablam 1 gelınımız var hıc kımsede cok sukur bı sorun olmadı bebeklerı oldu bı ben 2 dusuk ettım ,, walla kafama vuruyo bazen zırıl zırıl aglıom,,,

anladım canım sağol.aklım karışıyo benımde.gecen ay adet oldum bu ay olcm mı dıye beklıyorum ama işte aılemdede 4 aylık hamıleyken bıle adet olan var.acaba hamıle mıyımde su gelıyo dıye dusunuyorum.gece sol yumurtalıgım yarım saate yakın agrıdı bı halsızlık uyku halı durmadan acıkma hafıf karın agrısı oluyo

canım 2 düşük demişin ya peki genetik ve kan pıhtılaşması testi yaptrdınmı??benimki 1 tane ama yaptrcam şu kocamınn işleri bi kolaylasa hemen yaptrcaz

ay valla gülmektten katıldım genelde ben kocamla fantezılerımızı bazen ole yapıyoruz labılır neden olmasın canım gunun gecmesın senı ümitlendirmek nekadar dogru bılemıyorum şikayetlerın belırtılerın ne?anlat bakayımm kuzummm

bende bu ay korunmayı bıraktım yumurtlama tarihi falan hesaplamadan normal rutinde devam ettik.ama hamile kalmak istiyorum adetlerim çok düzensizdir yani adetim geçtimi bilemiyorum. benim adet dönemlerim çok ağrılı geçer.haber verici ağrılarım başladı yavaş yavaş.buda adet olacağıma işaret ve tüm umutlarım yıkıldı diyebilirim.en son 23 nisanda adet olmuştum.adet belirtisi yaşayıp hamile kalan varmı aranızda.ayyy bana biraz umut yaaa

zeynoaysegulum walla gecmeyı bılmez saatler (( uff nefret ederım beklemekdennnn,,,,,
ınsallah hamılesındırrrr,,,,,,

canlarımm kasmayın kendınızı herseyın hayırlısı sonuclarınız olumluda olumsuzda olsa asla üzülmek yok kendınızı hamıle gıbı hıssedın sadece kafanızdan olumsuz düşüncelerı acabalrı bırakın evrenden sadec isteyın ve hissedin tek yapmanız gereken buu! bu şekilde verene pozitif enerji yaymış oluyosunuz ve evren size istediğiniz hissettiğiniz şeyi vericektir....

ne güzel konuştunnn bebeğiimmmm sumisaliiiiiiii aynen jatılıyorummm zeynumun dediklerine bundan sonra böle düşünüyoruz

canım benimm kimisinde adet belirtileri devam ediyomuşşş aynı adet olcak gibi olup hamiş olanlarıda biliyorummm

canım 2 düşük demişin ya peki genetik ve kan pıhtılaşması testi yaptrdınmı??benimki 1 tane ama yaptrcam şu kocamınn işleri bi kolaylasa hemen yaptrcaz

evet yaptırdık ,,,,genetıkde bısey cıkmadı cok sukur ne esımde nede bende,,,
ama kan pıhtılasma sorunu varmıs bende o yuzden kan sulandırıcı ıcıyorum,,,
walla ben tavsıye bır dusugun olsa bır yaptır genetık tahlılı ve trombofılı panelını ( pıhtılasma testı ) hatta ıstanbulda ısen zeynep kamılde yaptırabılıosun 15 veya 1 ay ıcınde sonucu alıosun ve ssk var ıse para vermıosun tabı,,, dısarda bız 4 mılyar ıstedıler ( eskı para tabırıyle ) o yuzden doktor dersekı tek dusuk de yapmıoruz dıe salla de annemde kan pıhtılasma sorunu var doktorum yapılmasını ıstedı devlet hastanelerınde de yapılmıo dıe ( kı yapılmıoda 3 hastaneye gıttım yapmıolar ))
sakın ıhmal etme

adet sancılarının aynısı ama ara ara geliyo pazar günü bende böyle bir duygusallık bir ağlama hissi bide sanki hamiş gibi hissediyorum kendimi yani umutsuz değilim diğer aylar gibi okadar başka birşeyde yok

sımdı evrene de pozıtıf dusunceyede baslarım evrene ıyılık gondere gondere ıyılık kalmadı :))))) zeyno içine nuray sayarı mı kactı bacımmm :))))))

canım benimm kimisinde adet belirtileri devam ediyomuşşş aynı adet olcak gibi olup hamiş olanlarıda biliyorummm

inşallah ya.vede buralarda okudum herkeste bi belirti var kiminim gögsü şişmiş kiminde akıntı kiminin meme ucu koyulaşmış anam bende hiçbişey yok.normalde şişen gögüslerim bile şişmedi bu ay.bekleyecem 4 gün daha nasıl dayanacaksam:)

bak ben uzman ruh doktoruyum ,,
senın bedenını bılemem ona jıekologlar karar verır ama ruhun kesın hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sende bızdensınnnnnnnnn

canımmm benim tadını çıkar dört günün ve inşallahhhh hamişsindir bebeğimmmm aminnnnnnnnnn ama olmamam ihtmaline karşıda üzülme önündeki maçlara bak bu arada belirtilere takılma kişiden kişiye değişebiliyornuş

canım nedense 3 düşük olması bekleniyor..bende doktorumla konuştum,çok çok iyi bir doktorum var. kendisi yazı yazdı bu hastamda genetk ve kan pıht.tahlilleri istiyorum diye..bunun üzerinede yaparlar artık..bende diycemki doktorum bu tahillerime bakmak istedi diye...neyseki nedenini bulmuşsunuz daha iyi olur umarım bu hamileliğin..bende üni.hastanesinde yaptıracağım bakalım...sadece bir tüp kanmı alıyolar..benim eşimin çok feci kan ve iğne fobisi var,ama yapacak bişey yok

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr seviyorum hepinizi ve çok öpüyorum hamile ve hamile adayları hepinizi dualarım hepinizleeee görüşürz ben bi işlerimi halletmeliyimmm biterse gene gelirimmmm dikkat edin kendinize ruhunuza ve bebişlerinize :)

bak ben uzman ruh doktoruyum ,,
senın bedenını bılemem ona jıekologlar karar verır ama ruhun kesın hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sende bızdensınnnnnnnnn

ama ben ruhumdan önce bedenimin hamile olmasını istiyoruuum ve ben ilk defa böyle hissediyorum ama hamileyim işte daha önceki ay 7 gün önce olmuşum adet şimdi 2 günüm var olmadığıma göre hamileyim işte kıskanıyosunuz beni oyüzden sadece ruhun hamile diyosunuz şaka şaka deliriyorumda kusura bakmayın artık ruhum hem hamile hemde deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…