kendini bu ay hamile sananlar buraya

doktor randevum yarın bakalım ne dıcek konustugumuzda gel bakalım kıst falan yoksa test yaprz demıstı ben c.tesi dayanamayp test yaptrdım negatf cıktı.kımyasal dan falan korkuyordm aslnda ben.

canım kimyasaldan korkma kimyasal olsa değerin 20-30 çıkardı hem de olman gereken tarihte ya da daha öncesinde adet olmuş olurdun.
Hem kimyasal korkulacak birşey değil. çoğu kadın yaşıyor fakat yaşadığını bile farketmiyor gününde adet olduğu için , içini ferah tut kimyasal değildir

bu bacaklardan tavana asmayı bende duymuştum köyün birinde kadının çocuğu olmuyomuş aynısını yapmışlar kalmış

doktor randevum yarın bakalım ne dıcek konustugumuzda gel bakalım kıst falan yoksa test yaprz demıstı ben c.tesi dayanamayp test yaptrdım negatf cıktı.kımyasal dan falan korkuyordm aslnda ben.

neden baştan bakmamış yumurtalarına ki bnm dktorum geçen ay gittiğimde smear testimi - kan testimi ( mikrop falan var mı die ) - yumurtama baktı ( temizmiş şükür ) - kan tahlili sonuçlarımda temizmiş ama gebeliğe bakmadı istemediğim için çünkü gerçek anlamda bir denememiz olmadı. sadece 1 hafta geriye aldı regl dönemim nedense ilk defa doktorum regl bitsin gel dedi bakalım vücudun bu ay kendini mi hazırlıor dedi.. bnde gerekli testleri yaptır derim daha sağlıklı olur bebiş içinde senn içinde... klasik folik asit kullanıom zatn 1 aydır..

pek bı bılgım olmadıgı ıcın kormustum canım ama ıcımı rahatlattın tesekkuur eederım.

doktoruma en son nısan da gıttım canım son adetımın hemen snrasnda 1 sene denedık olmadı dıye baktı yumurtalarda falan bı problem yok dedi.eşime sperm testı yapıldı eger bu ay olmazsa adet sonrasnda rahım fılmı cekıncektm ama adette gelmedi bebişte.

kimse yok mu? aşkolsun kızlar bi hoşgeldin demek yokmu? uzun zamandır takip ediyorum sizi sanki hepinizi tanıyorum oysakiii

kimse yok mu? aşkolsun kızlar bi hoşgeldin demek yokmu? uzun zamandır takip ediyorum sizi sanki hepinizi tanıyorum oysakiii

hoşgeldın canım..
ben yenı gördum oyuzden anca cevap yazıyorum..
sende umutlular arasındasın herhalde..

keşke kaynanalar ile ilgilide size umut verici bişeyler söyleyebilseydim ama malesef adları geçince ürperdiğim 2 kişi kayınvaldem ve eşi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…