- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.841
bu kımyasal gebelık nasıl oluyormuş ki yaaa ben bılmıyorum da?
doktor randevum yarın bakalım ne dıcek konustugumuzda gel bakalım kıst falan yoksa test yaprz demıstı ben c.tesi dayanamayp test yaptrdım negatf cıktı.kımyasal dan falan korkuyordm aslnda ben.
bu tavandan ayaklarla asma durumuda varmış önceden anneannem anlatmıştı onuda:)) kız belki Allah söyletiyodur senide ayaklardan sallamamız lazmdr:):):) şaka bi yana yurdumun kadınları çocuk için ellerinden geleni ardlarına koymamışlar:))
doktor randevum yarın bakalım ne dıcek konustugumuzda gel bakalım kıst falan yoksa test yaprz demıstı ben c.tesi dayanamayp test yaptrdım negatf cıktı.kımyasal dan falan korkuyordm aslnda ben.
yok benim kayınvalidem çok iyi zaten kocamın abisinin çocuğu var torun var yani onlara sağolsun bana hiç sormadı kayınvalidem ağzı var dili yok hatta o kadar iyiki ben beraber bile oturalım dedim hepde diyorum tek başına kadın yaşlı bide ama kocam çok istiyo biliyorum bana söylemiyo ama ne zaman tv de yada dışarıda çocuk görse nasıl mutlu oluyo daha önce dedim ona boşnalım belki çocuğum olmıcak benim diye saçmalama ben hiç takmıyorum dedi ama yalancı şabalak işte ben çok mutluyum onunla o üzülüyo die üzülüyorum çocuk olsun istiyorum çocuk bana büyük sorumluluk geli,yo resmen insan yaratıyosun yaptığı iyi yada kötü herşeyden hayatı boyunca ben sorumlu olucam iyi yetiştiricekmiyim iyi anne olucakmıyım eğitimi zaten bigün bulucak zilli birini gidicek ben yine kocamla kalıcam onun için benim tek derdi,m kocam inşallah adet olmamda karısı kısırmış demezler
benım kaynanamda ıyılıge cok ıyıdır ama cok bunaldım artık onun bu hallerınden..artık nerdeyse sırf o ıstıyor dıye ben bu kadar kafaya taktım bunu..aah yasım genc olsa,kım ne derse desın bı kulagımdan gırer dıgerınden cıkardı..daha erken sımdı dusunmuyoruz derdım ne guzel..ama sımdı sankı bı gerı sayımın ıcındeyım..her ay bı umut beklıyorum..ama yemın edıyorum hamıle kalım asla söylemıcem kımseye..içim rahat şöyle bı ızlıcem onları...ne cok bunalttılar benı beeeeeeeeeeee
bende boşarım..bızımkıler pek takmıyorlar,kardesımın ıkı cocugu var onlarla ugrasıyorlar zaten..ama kaynanamı görmek dahı ıstemıyorum artık,agzından dırek bebek varmı lafı cıkıyor..bıde hıc yapmaya calısmıyormusuz gıbı davranıyor..enson ıkı gun once yıne aynı lafı ettı,kactım tuvalete agladım da agladım..peşıne adet oldum zaten hepten çöktum..
olmuyor daha olmuyor..ne yapim?? ötekı oglundan ıstesın torunu yada ben bosayınca yapar oglu ona pööööfff
Öyle düşünme canım ya, insanlar bazen çok düşüncesiz davranıyorlar. Bizde korunuyorduk önceki aylarda 2aydır denemiştik Rabbim nasip etti oldu ama kayınvaldemler saolsun her gittiğimizde lafı bebeğe getirirlerdi. Tamam istiyor olabilirsiniz ama biz uğraşıyoruzdur olmuyordur yada siz istiyorsunuz diye biz yapmak zorundamıyız. Geçenlerde burda okumuştum kim yazmıştı hatırlamıyorum ama artık ters cevaplar veriyorum diye. Bazen sende öyle yap, üzül ama arada onlarıda üz. Hani tabiki eşinle aran bozulmasın bu sebepten ama bazen insanlar ters davranılmayı hakediyor...
pek bı bılgım olmadıgı ıcın kormustum canım ama ıcımı rahatlattın tesekkuur eederım.canım kimyasaldan korkma kimyasal olsa değerin 20-30 çıkardı hem de olman gereken tarihte ya da daha öncesinde adet olmuş olurdun.
Hem kimyasal korkulacak birşey değil. çoğu kadın yaşıyor fakat yaşadığını bile farketmiyor gününde adet olduğu için , içini ferah tut kimyasal değildir
neden baştan bakmamış yumurtalarına ki bnm dktorum geçen ay gittiğimde smear testimi - kan testimi ( mikrop falan var mı die ) - yumurtama baktı ( temizmiş şükür ) - kan tahlili sonuçlarımda temizmiş ama gebeliğe bakmadı istemediğim için çünkü gerçek anlamda bir denememiz olmadı. sadece 1 hafta geriye aldı regl dönemim nedense ilk defa doktorum regl bitsin gel dedi bakalım vücudun bu ay kendini mi hazırlıor dedi.. bnde gerekli testleri yaptır derim daha sağlıklı olur bebiş içinde senn içinde... klasik folik asit kullanıom zatn 1 aydır..
benım kaynanamda ıyılıge cok ıyıdır ama cok bunaldım artık onun bu hallerınden..artık nerdeyse sırf o ıstıyor dıye ben bu kadar kafaya taktım bunu..aah yasım genc olsa,kım ne derse desın bı kulagımdan gırer dıgerınden cıkardı..daha erken sımdı dusunmuyoruz derdım ne guzel..ama sımdı sankı bı gerı sayımın ıcındeyım..her ay bı umut beklıyorum..ama yemın edıyorum hamıle kalım asla söylemıcem kımseye..içim rahat şöyle bı ızlıcem onları...ne cok bunalttılar benı beeeeeeeeeeee
söyleme kız madem sorup duruyolar yaşın kaçki genç olsaydım diyosun 29 değilmiydin sen
Öyle düşünme canım ya, insanlar bazen çok düşüncesiz davranıyorlar. Bizde korunuyorduk önceki aylarda 2aydır denemiştik Rabbim nasip etti oldu ama kayınvaldemler saolsun her gittiğimizde lafı bebeğe getirirlerdi. Tamam istiyor olabilirsiniz ama biz uğraşıyoruzdur olmuyordur yada siz istiyorsunuz diye biz yapmak zorundamıyız. Geçenlerde burda okumuştum kim yazmıştı hatırlamıyorum ama artık ters cevaplar veriyorum diye. Bazen sende öyle yap, üzül ama arada onlarıda üz. Hani tabiki eşinle aran bozulmasın bu sebepten ama bazen insanlar ters davranılmayı hakediyor...
o böyle konustukca sankı benım yaramla oynuyormus gıbı gelıyor..halbukı benımde ne kadar cok ıstedıgımı bılıyor..kendısının tek kolu felclı 15 senedır,cokda uzulur böyle oldugu ıcın..ama onun bana yaptıgı bu sey,benımde ona 'hadı daha nezaman ıyılescek senın bu kolun dıye hergun sormam' gıbı bısey oluyor..kendıne öyle bı muamele görse uzulmezmı acaba?!
benimde teyzemin oğlu var zaten doğuştan gerizekalı galiba benden 1 yıl önce evlendi karısı 5 ay önce hamile kaldı karı hamile kalana kadar bunların çıtı çıkmıyo ama suratlar 5 karış ben kimseye sormam bebek varmı diye aklıma bile gelmez banane benmi bakıcam çocuğa anam bunun karı hamile kaldı şimdi bana her telefonda varmı bişey die soruyo sen 1 yıl sonra buldun dedim daha dur biizm yeni diyorum yok anlamıyo beyinsiz annemlerede dedim en sonuna buna küfür edip kapatıcam telefonu manyak ya hayır belki olmuyo belki kocamda yada bende sorun var insan utanır ya her telefonda sormayı bazıları herşeyi hakediyo vallahi
söyleme kız madem sorup duruyolar yaşın kaçki genç olsaydım diyosun 29 değilmiydin sen
evet 29 ama gec yanı..onlara görede,dolayısıyla bana görede
benimde teyzemin oğlu var zaten doğuştan gerizekalı galiba benden 1 yıl önce evlendi karısı 5 ay önce hamile kaldı karı hamile kalana kadar bunların çıtı çıkmıyo ama suratlar 5 karış ben kimseye sormam bebek varmı diye aklıma bile gelmez banane benmi bakıcam çocuğa anam bunun karı hamile kaldı şimdi bana her telefonda varmı bişey die soruyo sen 1 yıl sonra buldun dedim daha dur biizm yeni diyorum yok anlamıyo beyinsiz annemlerede dedim en sonuna buna küfür edip kapatıcam telefonu manyak ya hayır belki olmuyo belki kocamda yada bende sorun var insan utanır ya her telefonda sormayı bazıları herşeyi hakediyo vallahi
Hani samimi olursun sorarsın bizde konuşuyoruz arkadaşlarımızla sonuçta ama hiçbişisini bilmediğin insanlarada ee siz nezaman yapıcaksınız diyede sorulmaz. Bunu sordukları zaman sanki benim sex hayatı merak ediyorlarmış ve utanmıyorlarmış gibi geliyor. Sanane diecem olmuyor ama bazen bi tepmek gerekiyor ozaman bir süre en azından susuyorlar.
kimse yok mu? aşkolsun kızlar bi hoşgeldin demek yokmu? uzun zamandır takip ediyorum sizi sanki hepinizi tanıyorum oysakiii
evet 29 ama gec yanı..onlara görede,dolayısıyla bana görede
saçmalama ben 32 yaşındayım ben napıyım ben huzur evine gidiyim ordan yazıyım ozaman sizeşimdikilere taş çıkartırız be heeeyt delirdinmi
kimse yok mu? aşkolsun kızlar bi hoşgeldin demek yokmu? uzun zamandır takip ediyorum sizi sanki hepinizi tanıyorum oysakiii
Hani samimi olursun sorarsın bizde konuşuyoruz arkadaşlarımızla sonuçta ama hiçbişisini bilmediğin insanlarada ee siz nezaman yapıcaksınız diyede sorulmaz. Bunu sordukları zaman sanki benim sex hayatı merak ediyorlarmış ve utanmıyorlarmış gibi geliyor. Sanane diecem olmuyor ama bazen bi tepmek gerekiyor ozaman bir süre en azından susuyorlar.
sanane deyıp tepıncede kesın hımm cocugu olmuyor herhaldekı oyuzden bu kadar sinir yapmış dıcekler..
ben dırek olmuyor dıyorum..ozaman tesellıye baslıyorlar,olur olur nıye olmasın canım aaaaaaaaaaaa
sorma ya dediğin gibi çok samimi olursun yada hemcinsin olur anlatırsın sanane be adam benden gerizekalı bak aklıma geldi yine ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?