kendini bu ay hamile sananlar buraya

hoşgeldın canım..
ben yenı gördum oyuzden anca cevap yazıyorum..
sende umutlular arasındasın herhalde..

aslında ben test yaptım. çift çizgi çıktı. şimdi kan sonucumu bekliyorum. ve kimseyle paylaşamadım negatif çıkar die. sizlerle paylaşmak istedim

işyerindeyim malum bi sigara içim gelim ben yine stres yaptım bide burdaki koca koca adamlar soruyo bi bebek yapamadın die kendi kızlarınızdan isteyin diyorum terbiyesizler

aslında ben test yaptım. çift çizgi çıktı. şimdi kan sonucumu bekliyorum. ve kimseyle paylaşamadım negatif çıkar die. sizlerle paylaşmak istedim

bencede kesın sonucu almadan kımselere söyleme..inşallah kan sonucunda guzel cıkar..belırtın falan varmıydı,nasıl anladın bızede anlatsanaaaaaaaa

bencede kesın sonucu almadan kımselere söyleme..inşallah kan sonucunda guzel cıkar..belırtın falan varmıydı,nasıl anladın bızede anlatsanaaaaaaaa

belirti vardı bana göre. benim adet günüm 15 mayısdı. tam o tarihte kasık ağrısı bel ağrısı oldu yoğun. dedim artık adet olcam galiba.ama olmadı kasık ağrısı da geçti. 1 haftadır hem bel hem kasık ağrısı ara ara giriyor ve geciyor.bacaklarım özelliklede dizlerim çok ağrıyor. göğüslerim dehşet derecede yanıyor ve acıyordu.halsizlik, uyku hali vardı yoğun sekilde.akşamlarıda üşüme vardı.
dün yaptım testi koyu çizgi çıktı.

bizim belırtılerın aynısı bunlar..her ay yasıyoruz ama bı turlu sonuca eremedık..ben suan adetlıyım suan bıle kasıgımda batma oluyor..artık sınırı asıp adetlıyken bıle hamıle oldugumu ıddaa edecem herhalde bıtek uyku halı hıc olmadı,onuda becerırsem kesın hamıle olcam herhalde

ne güzel hamilesin işte bende öyle göğüs sancısı yanma ucuna dokunamama falan yok olsa keşke cayır cayır acısa dokunamasamda hamile kalsam

bi mucize beklıyorum..keske bırı bana şunu şöyle yaparsan kesin hamıle kalırsın deseeeee

ne güzel hamilesin işte bende öyle göğüs sancısı yanma ucuna dokunamama falan yok olsa keşke cayır cayır acısa dokunamasamda hamile kalsam

kız ben dokunamıyordum da noooldu!!! ben ınanmıyorum artık bu belırtılere..halbukı burdakı en hamıle bendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…