- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.861
evet 29 ama gec yanı..onlara görede,dolayısıyla bana görede
Ya sen milleti boşversen. Önemli olan sen ve eşin istiyormusunuz? Açıkçası ben biraz daha beklemek isterdim ama eşim çok istediği için dedim vardır bunda bir hayır hemen olmaz bakarsın sonra ah vah etmeyelim diye korunmayı bıraktım. Hani demekki kısmet bu zamanaymış, Rabbim nasip etti. Çocuğum olsada olmasada insanların her fırsatta sormasını ayıp karşılıyorum. Ve çocuk yapmayanlarında sanki olmuyormuş gibi davranmalrını da sevmiyorum. bazen cahiller deyip geçiyorum ama bazende tak diyor insanın canına. Sizene ya sizene dimi
hoşgeldin denman
hoşgeldın canım..
ben yenı gördum oyuzden anca cevap yazıyorum..
sende umutlular arasındasın herhalde..
sanane deyıp tepıncede kesın hımm cocugu olmuyor herhaldekı oyuzden bu kadar sinir yapmış dıcekler..
ben dırek olmuyor dıyorum..ozaman tesellıye baslıyorlar,olur olur nıye olmasın canım aaaaaaaaaaaa
sorma kızsan aa kesin bunda yada kocasında bişi var sinirli bişi olmuş derler ses çıkarmasan fakire umut verir gibi umut vermeye çalışırlar gerzekler bilmezlerki biz içimizde ne yaşıyoruz allaha nasıl dualar ediyoruz evde kocama karşı nasıl stresli oluyorum ha kırmızılar geldi ha gelicek die annem arayıp şu hamileymiş deyince kocamın yanında söleme die habire tembihliyorum morali bozulmasın die allahım hepimize nasip etsin tez zamanda kzılar çok üzülüyorum valla ben
saçmalama ben 32 yaşındayım ben napıyım ben huzur evine gidiyim ordan yazıyım ozaman sizeşimdikilere taş çıkartırız be heeeyt delirdinmi
yaa yaa ne taş cıkarırız hemde..o degılde cevremde herkes kuzenlerım arkadaslarım ya benle bır evlendıler yada 1 sene öncesı..şimdi hepsı dogurmak uzere gun sayıyor,boyle olunca sıranın sende oldugu barız bellı oluyor..sankı hepsı anlasıp hamıle kaldılar yaaa gıcık oluyorum..annemde dıyor,evlılıgın ılk zamanı yapmayıp yapmayıp,sonradan cocuk yapmaya kalkınca vucut bı sure kabul etmezmıs,rahımde de tembellık olusmaya baslıyormus falan fılan..bız ılk yıl yapmadık ya
hoşbuldum dimeh.
sorma kızsan aa kesin bunda yada kocasında bişi var sinirli bişi olmuş derler ses çıkarmasan fakire umut verir gibi umut vermeye çalışırlar gerzekler bilmezlerki biz içimizde ne yaşıyoruz allaha nasıl dualar ediyoruz evde kocama karşı nasıl stresli oluyorum ha kırmızılar geldi ha gelicek die annem arayıp şu hamileymiş deyince kocamın yanında söleme die habire tembihliyorum morali bozulmasın die allahım hepimize nasip etsin tez zamanda kzılar çok üzülüyorum valla ben
ooof yaa yıne aglama krızıne gırcem..valla cevre baskısı yuzunden bu kadar kafaya taktım..belkı sallamasam sımdıye hamıleydım..sımdı bu konuda görevlı bırı gıbı davranıyorum
aslında ben test yaptım. çift çizgi çıktı. şimdi kan sonucumu bekliyorum. ve kimseyle paylaşamadım negatif çıkar die. sizlerle paylaşmak istedim
ooof yaa yıne aglama krızıne gırcem..valla cevre baskısı yuzunden bu kadar kafaya taktım..belkı sallamasam sımdıye hamıleydım..sımdı bu konuda görevlı bırı gıbı davranıyorum
Canım girme hiç o krizlere, Rabbimin bir bildiği var dimi. Hepimiz kadere kısmete inanıyoruz sonuçta. Bence bir sakin ol. Hayırlısıyla bir dahaki sefere olur inşallah.
Ya sen milleti boşversen. Önemli olan sen ve eşin istiyormusunuz? Açıkçası ben biraz daha beklemek isterdim ama eşim çok istediği için dedim vardır bunda bir hayır hemen olmaz bakarsın sonra ah vah etmeyelim diye korunmayı bıraktım. Hani demekki kısmet bu zamanaymış, Rabbim nasip etti. Çocuğum olsada olmasada insanların her fırsatta sormasını ayıp karşılıyorum. Ve çocuk yapmayanlarında sanki olmuyormuş gibi davranmalrını da sevmiyorum. bazen cahiller deyip geçiyorum ama bazende tak diyor insanın canına. Sizene ya sizene dimi
eşim evlendıgımız ılk yıl hemen cocuk yapmak ıstemedı,evlılıgın keyfını cıkaralım dedı..1 yıl gecınce calısmalara basladık..6 aydır da denıyoruz..artık oda cok ıstıyor bende..ama cevredekı herkes bızden daha cok ıstıyor sankı..sankı yapsam ben degıl onlar bakcak cocuga..
Canım girme hiç o krizlere, Rabbimin bir bildiği var dimi. Hepimiz kadere kısmete inanıyoruz sonuçta. Bence bir sakin ol. Hayırlısıyla bir dahaki sefere olur inşallah.
sogan suyum bıle fayda etmedi..yahu ben ne bahtsız bırıyım
bencede kesın sonucu almadan kımselere söyleme..inşallah kan sonucunda guzel cıkar..belırtın falan varmıydı,nasıl anladın bızede anlatsanaaaaaaaa
yaa yaa ne taş cıkarırız hemde..o degılde cevremde herkes kuzenlerım arkadaslarım ya benle bır evlendıler yada 1 sene öncesı..şimdi hepsı dogurmak uzere gun sayıyor,boyle olunca sıranın sende oldugu barız bellı oluyor..sankı hepsı anlasıp hamıle kaldılar yaaa gıcık oluyorum..annemde dıyor,evlılıgın ılk zamanı yapmayıp yapmayıp,sonradan cocuk yapmaya kalkınca vucut bı sure kabul etmezmıs,rahımde de tembellık olusmaya baslıyormus falan fılan..bız ılk yıl yapmadık ya[/QU
bünyeden bünyeye değişiyo doğru söylemiş annen belki vücut yeni hazırlıyo kendini sıkma canını
belirti vardı bana göre. benim adet günüm 15 mayısdı. tam o tarihte kasık ağrısı bel ağrısı oldu yoğun. dedim artık adet olcam galiba.ama olmadı kasık ağrısı da geçti. 1 haftadır hem bel hem kasık ağrısı ara ara giriyor ve geciyor.bacaklarım özelliklede dizlerim çok ağrıyor. göğüslerim dehşet derecede yanıyor ve acıyordu.halsizlik, uyku hali vardı yoğun sekilde.akşamlarıda üşüme vardı.
dün yaptım testi koyu çizgi çıktı.
belirti vardı bana göre. benim adet günüm 15 mayısdı. tam o tarihte kasık ağrısı bel ağrısı oldu yoğun. dedim artık adet olcam galiba.ama olmadı kasık ağrısı da geçti. 1 haftadır hem bel hem kasık ağrısı ara ara giriyor ve geciyor.bacaklarım özelliklede dizlerim çok ağrıyor. göğüslerim dehşet derecede yanıyor ve acıyordu.halsizlik, uyku hali vardı yoğun sekilde.akşamlarıda üşüme vardı.
dün yaptım testi koyu çizgi çıktı.
sogan suyum bıle fayda etmedi..yahu ben ne bahtsız bırıyım
o soğan suyunu bende yapmıştım bide çalışıyorum işyerinde yanımda soğan kase taşıdım günlerce baktım adet oldum bıraktım kocama macunlar bak şimdi yazarken aklıma geldi bak kocam ne kadar çok istiyoda söylemiyo ben üzülmiyim die ben o soğan suyunu içerken ver bende içiyim diyodu(
ne güzel hamilesin işte bende öyle göğüs sancısı yanma ucuna dokunamama falan yok olsa keşke cayır cayır acısa dokunamasamda hamile kalsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?