kendini bu ay hamile sananlar buraya

ben de sayfayı takip ediyorum arkadaslar belirtileri yazmışla aynı bu sekilde. diyodumki galiba bu yazılardan etkileniyorum da öyle hissediyorum.ama denememizdi bu ay testi görünce çok sasırdım.hala inanasım gelmiyoo

bi mucize beklıyorum..keske bırı bana şunu şöyle yaparsan kesin hamıle kalırsın deseeeee

kız aynen ben anneme geçen gittiğimde dedim valla babamda odadaydı kocam uyumuştu dedim hoca bulun bana duydum öyle şeyler bide bir site var tılsım vefk yapıyo adam orayada yazmış nasıl yapılıcanı ama kendide yapıyo tabi ücretli kocamın amcasının kızınında 2 yıl olmmaış hocaya gitmişler hamile kalmış demekki inanırsa insan oluyo ne bilim valla düşünmedim diil o sitedeki adama o tılsımı yaptırmayı ama kocama söyleyemedim daha

ne güzel hamilesin işte bende öyle göğüs sancısı yanma ucuna dokunamama falan yok olsa keşke cayır cayır acısa dokunamasamda hamile kalsam

inşallah arkadaşalr. isteyen herkes bebeğine kavussun. bizlerde dahil. dedimya sizleri takip ettim bu zamana kadar ve ne kadar bebek istediğinizi biiliyorum. inşallah en kısa zamanda hayılı zamanda kalırsınız

denman bende şuan öyle düşünüyorum 3 günüm kaldı hala olmadım heralde etkileniyorum onun için olamıyorum :44:

denman bende şuan öyle düşünüyorum 3 günüm kaldı hala olmadım heralde etkileniyorum onun için olamıyorum :44:

adetine mi 3 gün kaldı. test yapmadıysan bi yap istersen. ben adet günüm 5 gün gecti test yaptım bayaa koyu çizgi çıktı. senin de varsa az da olsa silik vardır belki.

kız bende ıstıyorum şöyle bı falıma baksın bırıde desın bana olacak mı olmıyacak mı? bosuna mı ugrasıyorum napıyorum..hocalık ıslere gırmem korkarım ben:18::18::18::18:
pufff ne hallere düştük yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:

doğal yollardan deneyerek sürekli her ay stresten çatlıycağıma direk aşılama yaptırsam nasıl olurrrrr ben 5 aylık evliyim ilk denememizdi ama galiba olmadı çünkü adetime 1hafta var ve ben kan testi yaptırdım gebelik yok her ay nasıl çekilir bu stres oldumu olmadımı diye ben bu ay harab oldum meraktan

Canlarım yapmayın böyle şeyler. Hoca falan hikaye onlar. Hele birde para alıyorsa kesinlikle işe yaramaz. Fal işi zaten hepten boş. Siz elinizden geleni yapın, sonrasında Allaha tevekkül edin, elbet birgün olacak. Olmadı bunun birsürü tedavisi var, onlarla uğraşacaksınız. Dua edeceksiniz, bence siz siz olun hacıya hocaya para yedirmeyin. Onlar gerçekten hoca değiller. İnsanların duygularını sömürüyorlar. İnsanlarda güveniyorlar hoca diye ama para alanlar sahtekar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…