- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #3.881
bizim belırtılerın aynısı bunlar..her ay yasıyoruz ama bı turlu sonuca eremedık..ben suan adetlıyım suan bıle kasıgımda batma oluyor..artık sınırı asıp adetlıyken bıle hamıle oldugumu ıddaa edecem herhaldebıtek uyku halı hıc olmadı,onuda becerırsem kesın hamıle olcam herhalde
bi mucize beklıyorum..keske bırı bana şunu şöyle yaparsan kesin hamıle kalırsın deseeeee
ne güzel hamilesin işte bende öyle göğüs sancısı yanma ucuna dokunamama falan yok olsa keşke cayır cayır acısa dokunamasamda hamile kalsam
o soğan suyunu bende yapmıştım bide çalışıyorum işyerinde yanımda soğan kase taşıdım günlerce baktım adet oldum bıraktım kocama macunlar bak şimdi yazarken aklıma geldi bak kocam ne kadar çok istiyoda söylemiyo ben üzülmiyim die ben o soğan suyunu içerken ver bende içiyim diyodu(
kız uzulmeee((( adam zaten 3-4 ay yapmaya devam edın dıyor(ibrahım saracoglu) ben yıne devam etcem..sadece ılk kurde tutar dıye dusundum ama nerdeeeeee..
ben de sayfayı takip ediyorum arkadaslar belirtileri yazmışla aynı bu sekilde. diyodumki galiba bu yazılardan etkileniyorum da öyle hissediyorum.ama denememizdi bu ay testi görünce çok sasırdım.hala inanasım gelmiyoo
kız uzulmeee((( adam zaten 3-4 ay yapmaya devam edın dıyor(ibrahım saracoglu) ben yıne devam etcem..sadece ılk kurde tutar dıye dusundum ama nerdeeeeee..
anam ben nasıl yapıyım inşaat şirketinde çalışıyorum ben 40 katlı bina havalandırmalar çalışmıyo camlar açılmıyo millet ozman ses çıkarmadı anladılarda susutular ama sürekli yaparsam rahatsız olurllar
denman bende şuan öyle düşünüyorum 3 günüm kaldı hala olmadım heralde etkileniyorum onun için olamıyorum :44:
kız aynen ben anneme geçen gittiğimde dedim valla babamda odadaydı kocam uyumuştu dedim hoca bulun bana duydum öyle şeyler bide bir site var tılsım vefk yapıyo adam orayada yazmış nasıl yapılıcanı ama kendide yapıyo tabi ücretli kocamın amcasının kızınında 2 yıl olmmaış hocaya gitmişler hamile kalmış demekki inanırsa insan oluyo ne bilim valla düşünmedim diil o sitedeki adama o tılsımı yaptırmayı ama kocama söyleyemedim daha
anam ben nasıl yapıyım inşaat şirketinde çalışıyorum ben 40 katlı bina havalandırmalar çalışmıyo camlar açılmıyo millet ozman ses çıkarmadı anladılarda susutular ama sürekli yaparsam rahatsız olurllar
sende bı sabah ıse gıtmeden ıcersın..bıde aksam eve donunce..sana demedım kı şirkete götur soganıda pişir iç
banada cevap verin ne oluuurr adetime 1 hafta var ve ben bugun kan testi yaptırdım ama negatif çıktıolsa çıkardı dimi[/QUOT
değilsin desek üzülüceksin olabilirsinde desek umutlanıcan ne diyelim bacım sana
banada cevap verin ne oluuurr adetime 1 hafta var ve ben bugun kan testi yaptırdım ama negatif çıktıolsa çıkardı dimi
negatif çıktı derken değer kaç çıktı?daha yeniyse değer az çıkıyormuş. ben o kadar biliyorum sadece.
sende bı sabah ıse gıtmeden ıcersın..bıde aksam eve donunce..sana demedım kı şirkete götur soganıda pişir iç
ama sabah yapılmıyoki o öğlen yemekten yarım saat aç karnına bir su bardağı bide akşam yemekten yarım saat aç karnına onun için devam edemedim ben öle duydum hep
ben soğan kürüne ancak 2 gün dayandım. öğretmenim ben sabah 2 bardaklık yapıyodum. sabah içiyodum 1 ini diğerini termosa koyuyodum öle içiyordum. ama benim termos bozuktu heralde soğuyodu:)
valla 0,1 yani normal insanda olan değer
adetine mi 3 gün kaldı. test yapmadıysan bi yap istersen. ben adet günüm 5 gün gecti test yaptım bayaa koyu çizgi çıktı. senin de varsa az da olsa silik vardır belki.
kız bende ıstıyorum şöyle bı falıma baksın bırıde desın bana olacak mı olmıyacak mı? bosuna mı ugrasıyorum napıyorum..hocalık ıslere gırmem korkarım ben:18::18::18::18:
pufff ne hallere düştük yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?