kendini bu ay hamile sananlar buraya

anladım canım işte bahaneler arıyorum bende kendime napıyım hayırlısı herşeyin bekliyoruz (

merhaba kızlar; benim adetim gecti bu gun 9cu gün bir hafta gectiginde idrr testi yaptım cıkmadı dün kan testi yaptırdım 0,100 cıktı doktor bana cok erken gebelikte sonuc cıkmıyo dedi
ama 0,100 yazıyo bu hormon sadece hamilelerde ortaya cıkıyo o zman bi gebelik var diye düsünüyorum bana adet söktürücü vardi eger varsa bebegi güclendiriyo düsügü onluyo dedi eger yoksa 1 hafta içinde adet olursun dedi ama ben alıp kullanmadım iltihap içinde 2 tane ftil vermişti .. bu sabahta lekelenmem oldu ne oluyo var mı yokmu anlamadım birsey gögüslerimde hassasiyette var kasıklarımda hafif agrılarda yardımcı olun bana (

cnm peki gebeliği ovulasyon günüde mi denedinz? gerçekten ytaktan kalkılmaması gerekiyor çok merk ediorum??

cnm peki gebeliği ovulasyon günüde mi denedinz? gerçekten ytaktan kalkılmaması gerekiyor çok merk ediorum??

Doktor 12,14,16.günlere dikkat etmemizi söylemişti. Bizde o günleri değerlendirdik. Hemen kalkmadım hatta yastık da koydum. enaz yarım saat yattım ben. Etkisi oldumu bilmiyorum ama sonuçta birçok yerde yazıyor bu, hemen kalkmayın diye. Bence gözönünde bulundurmakta fayda var

çok saol cnm bilgilendirdiğin için bnde bu ay gerçekten istiyorum artık. sonucunu inşllh burada hepbirlikte kutluyacağız.. peki bu günlerin devamında dktora gittnmi yumurta oluşumunu rahme yol aldığı gibi bilgileri verdimi bu günlerde gebe kaldığını kesin nasıl netleştirdin kendini nasıl hissettin devamında.. tecrübelerin bizim için önemli

bu ay kalmazsam eğer bende öyle yapıcam hatta kocama söliyim beni ters çevirip tavana assın mümkünse

bende ilk ayımda yataktan kalkmadım hatta ayaklarmı duvara dayamştm ve yumurtlama günlerimi değerlendirdim,o ay kaldım hamile...kızlar bi deneyin şu yataktan kalkmama ve biraz yastık koyma veya ayağı yukarı kaldırma olayını...haziranda hep birlikte deneyelim:)) ve olur yada olmaz ben budna çok inanıyorum ya o sıvı içlere gidecekken ayakta durunca aşagıya gidecek gibi düşünüyorum...hatta bi kaç efa hemen kalkmam gerekti afedersiniz ama akıntı gibi aktığını hissettim...ulaşması gereken yerler var ..bizde işini kolaylaştıralım,ne kaybederizzz:)

Kııızzlllllaaarrr nasılsınız umarım herkes iyidir.Bende pazartesi doktordan randevu aldım :) doktor bu hafta gel bebe görünür artık dedi ama benim işler çok çok fena yoğun ancak 28inde gidebiliyorum. Size mutlu haberleri vereceğim inşallah. Bu arada benim kasık ağrılarım geçti gibi o geçen haftalarda çıldırtan kasık ağrılarım kalmadı.Göğüsler hala ağrıyoo mide bulantısı var yok gibi miyopi sende bulantı var mı?

dimeeeeeeh seviyom kız senin yorumlarınıııı:)) inşallah hamile kal hayırlısıyla bu mübarek günde çok içten diledim vallaa

oy kurban olsun dimeh sana inşallah ecemcim inşallah ama valla öle yapıcam bu sefer ben pek yatmıyorum kalkıp sigara yakıyorum ilk aylarda yapmıştım baktım olmadı snirim bozuluyo onun için yapmadım sonralaında ama dediğin gibi kalkar kalkmaz afedersin bacaklarımdan hoop aşşağıya gidiyo yarısı yarısıda banyoda işerken gidiyo bebeler culup culup biyerlere akıyolar gerçi demin yemek yedim sonra midem bulandı kendi kendimemi bulandırıyorum nedir anlamadım ama yediğimi çıkarmadım bide bişi sorucam sana hamile kaldım demişsin noldu peki şimdi :44:

dimeeeeeeh seviyom kız senin yorumlarınıııı:)) inşallah hamile kal hayırlısıyla bu mübarek günde çok içten diledim vallaa

ecemcim bişi sorucam bu mübarek günde demişsin tamam allahın hergünü mübarekte hani halk arasında genelde perşembeye cumaya biz mübarek gün deriz bide kandilde falan benim bilmediğim bişimi var bugün kandil falan gibi:44:

malesef canım 2 aylıkken düştü bebeğim...korkuorum birazcık aslında şimdi ama doktorlarım düşük olabilir ilk 3 ay normal dedi...genetik testi istedim yapıcaz ama şu eşimn bitmek bilmez işleri fırsat verirse bu perşembe gidicem inş....bu yatma olayını ben faydalı buluyorm birde ncede yazmıştım teyzemin eltiside hoppidik kalkmaktan hamile kalamamş,uyrmışlar; yattığı ay hamile kalmış...tabii tesdüfte olabilir dene derim ben:) zaten yorgun oluyosun yat uyu yani:):)

aman uyudum kaç defa çalışıyorum sonra zor oluyo kalk banyo yap işe git bide ben faydasını görmedim dediğim gibi onun için bıraktım ama bu ay valla amuda kalkıp durmayı düşünüyorum bayağ korkuyorumda beynim sulanır bebe derdine geberir giderim diye adama bebe vericem die sonra çıtır hatunları vermiyim allahım korusun

recep ayı başladı bugün yani 3 aylar:)) Allah ın bizden iste kulum dediği aylardan biri:)

allahım inşallah yarabbim bu arada sanada çok üzüldüm ama üzülmedimde çünkü sen yine kalıcaksın hamiş biliyorum ben sıkma canını sakın sende 2 aya kadar görürsün 2 çizgiyi :)

selam kızlar :)) nasılsınız gıremedım ben bu aralar mıyopiii bebegın nasıl :)) ben gene kendımı hamıle sanıyorum

hayırlı haberler inşallah canım:)) yalnız kasık ağrıların aşırı olursa git doktoruna olurmu?? normal ama yine de ilk 3 ay önemli...bizede dua et:)

Doktora gidiyorum cunku yumoslarimi takip edio ... Alistim comaklanmaya vay anasini :) bugun yine gidicem igne yapacakmis... Akraba olduk kadinla ... Aca aca ... Gostere gostere :) aferum cekirge beni gundemden uzak birakma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…