- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.081
Benim normaldede pek adet sancım olmaz zaten. Sadece olacağım gün ara ara karnım ağrırdı. Evet yine aynı şekilde oldu.Zaten burdada diyorlar ya aynı belirtiler oluyor diye. Birde benim adetim başladığında ilk günler çok bişi gelmez bi kendini gösterir ben varım der, 3-4 gün öyle devam ederdi. Bundada günü geçti ama ağrılar olunca ben olacak sandım. 3gün sonrasında lekelenme oldu, hatta ben oldum dedim, eşimede öyle söyledim. Ama sonra baktım çok açık renk, böyle olmazdı dedim. Bi gün izledik, sonra idrar testi yaptım bi sabah bi akşam. silik çıktı ikisindede. Cteside kan tahlili yaptırdım pazartesi doktora gösterdim. Öyle çıktı yani. Bendede hiçbir belirti yoktu, sadece iştahım biraz açıldı onuda ben mevsim değişikliğine, günlerin uzamasına vermiştim ama hamilelikten sanırım. haftasonundan beri sık acıkıyorum ve bişiler yemezsem midem bulanıyor.
anladım canım işte bahaneler arıyorum bende kendime napıyım hayırlısı herşeyin bekliyoruz(
Hayırlısı olsun canım sabredin biraz daha
Benim normaldede pek adet sancım olmaz zaten. Sadece olacağım gün ara ara karnım ağrırdı. Evet yine aynı şekilde oldu.Zaten burdada diyorlar ya aynı belirtiler oluyor diye. Birde benim adetim başladığında ilk günler çok bişi gelmez bi kendini gösterir ben varım der, 3-4 gün öyle devam ederdi. Bundada günü geçti ama ağrılar olunca ben olacak sandım. 3gün sonrasında lekelenme oldu, hatta ben oldum dedim, eşimede öyle söyledim. Ama sonra baktım çok açık renk, böyle olmazdı dedim. Bi gün izledik, sonra idrar testi yaptım bi sabah bi akşam. silik çıktı ikisindede. Cteside kan tahlili yaptırdım pazartesi doktora gösterdim. Öyle çıktı yani. Bendede hiçbir belirti yoktu, sadece iştahım biraz açıldı onuda ben mevsim değişikliğine, günlerin uzamasına vermiştim ama hamilelikten sanırım. haftasonundan beri sık acıkıyorum ve bişiler yemezsem midem bulanıyor.
cnm peki gebeliği ovulasyon günüde mi denedinz? gerçekten ytaktan kalkılmaması gerekiyor çok merk ediorum??
Doktor 12,14,16.günlere dikkat etmemizi söylemişti. Bizde o günleri değerlendirdik. Hemen kalkmadım hatta yastık da koydum. enaz yarım saat yattım ben. Etkisi oldumu bilmiyorum ama sonuçta birçok yerde yazıyor bu, hemen kalkmayın diye. Bence gözönünde bulundurmakta fayda var
Doktor 12,14,16.günlere dikkat etmemizi söylemişti. Bizde o günleri değerlendirdik. Hemen kalkmadım hatta yastık da koydum. enaz yarım saat yattım ben. Etkisi oldumu bilmiyorum ama sonuçta birçok yerde yazıyor bu, hemen kalkmayın diye. Bence gözönünde bulundurmakta fayda var
bu ay kalmazsam eğer bende öyle yapıcam hatta kocama söliyim beni ters çevirip tavana assın mümkünse
dimeeeeeeh seviyom kız senin yorumlarınıııı:)) inşallah hamile kal hayırlısıyla bu mübarek günde çok içten diledim vallaa
dimeeeeeeh seviyom kız senin yorumlarınıııı:)) inşallah hamile kal hayırlısıyla bu mübarek günde çok içten diledim vallaa
malesef canım 2 aylıkken düştü bebeğim...korkuorum birazcık aslında şimdiama doktorlarım düşük olabilir ilk 3 ay normal dedi...genetik testi istedim yapıcaz ama şu eşimn bitmek bilmez işleri fırsat verirse bu perşembe gidicem inş....bu yatma olayını ben faydalı buluyorm birde ncede yazmıştım teyzemin eltiside hoppidik kalkmaktan hamile kalamamş,uyrmışlar; yattığı ay hamile kalmış...tabii tesdüfte olabilir dene derim ben:) zaten yorgun oluyosun yat uyu yani:):)
recep ayı başladı bugün yani 3 aylar:)) Allah ın bizden iste kulum dediği aylardan biri:)
Kııızzlllllaaarrr nasılsınız umarım herkes iyidir.Bende pazartesi doktordan randevu aldım :) doktor bu hafta gel bebe görünür artık dedi ama benim işler çok çok fena yoğun ancak 28inde gidebiliyorum. Size mutlu haberleri vereceğim inşallah. Bu arada benim kasık ağrılarım geçti gibi o geçen haftalarda çıldırtan kasık ağrılarım kalmadı.Göğüsler hala ağrıyoo mide bulantısı var yok gibi miyopi sende bulantı var mı?
Doktora gidiyorum cunku yumoslarimi takip edio ... Alistim comaklanmaya vay anasini :) bugun yine gidicem igne yapacakmis... Akraba olduk kadinla ... Aca aca ... Gostere gostere :) aferum cekirge beni gundemden uzak birakma :)))doktorda ne ısın var????
camasır suyumuzda var ama onun nasıl yapıldıgını bılmıos:)))
adana1301 ın hamıle olma ıhtımalı yuksek amirim:)))
baska bır ıstegınız varsa cvp verelım amirim:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?