- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.101
Kızlar şimdi kan tahlilinden geldim sonuç malesef yine negatif.0.14 çıkmışAdet olmadım ama normalde adetlerim düzenli olduğu için ilaç vermedi dr. bekle kendiliğinden adet ollmayı dedi.
çok saol cnm bilgilendirdiğin için bnde bu ay gerçekten istiyorum artık. sonucunu inşllh burada hepbirlikte kutluyacağız.. peki bu günlerin devamında dktora gittnmi yumurta oluşumunu rahme yol aldığı gibi bilgileri verdimi bu günlerde gebe kaldığını kesin nasıl netleştirdin kendini nasıl hissettin devamında.. tecrübelerin bizim için önemli
Kııızzlllllaaarrr nasılsınız umarım herkes iyidir.Bende pazartesi doktordan randevu aldım :) doktor bu hafta gel bebe görünür artık dedi ama benim işler çok çok fena yoğun ancak 28inde gidebiliyorum. Size mutlu haberleri vereceğim inşallah. Bu arada benim kasık ağrılarım geçti gibi o geçen haftalarda çıldırtan kasık ağrılarım kalmadı.Göğüsler hala ağrıyoo mide bulantısı var yok gibi miyopi sende bulantı var mı?
sende bendensin...kan testi negatif..ama hala regl olmadım sinir bozucu bişi
Peki doktor bişi demedimi adet olmayışınla ilgili. Çok sinir bozucu bir durum haklısın.
belkide yanlış çıkmıştır hata vardır başka biyere yaptırsan :44:
slm ben geldımmm,,,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeee
selam kızlar bir şey sormak istiyorum,ben doktora gittim bebek için benim adetlerim düzensiz olduğu içiin progestan diye ilaç verdi ve adetin 1. gününden sayıp 10-12-14-16-18 diye yazdı kağıda bu günlerde ilişki önerdi,adetin 16 .sında ilaca başladım.şimdi benim bugün adetimin 20. günü SAT 3 MAYIS bitmişmidir benim yumurtlamam acaba,yoksa ilişkiye devam mmı edelim,fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.kafam çok karışık :S
hoşgeldin ne güzel benimdeee hemde sancılar içinde
slm ben geldımmm,,,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeee
bende bilmiyorum ki işte yazdım kafamı kurcalayan soruyu anlayan var mı ki yani yumurlama ne zaman bitiyor onu merak ediyorum..
bende bilmiyorum ki işte yazdım kafamı kurcalayan soruyu anlayan var mı ki yani yumurlama ne zaman bitiyor onu merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?