kendini bu ay hamile sananlar buraya

Kızlar şimdi kan tahlilinden geldim sonuç malesef yine negatif.0.14 çıkmışAdet olmadım ama normalde adetlerim düzenli olduğu için ilaç vermedi dr. bekle kendiliğinden adet ollmayı dedi.

Kızlar şimdi kan tahlilinden geldim sonuç malesef yine negatif.0.14 çıkmışAdet olmadım ama normalde adetlerim düzenli olduğu için ilaç vermedi dr. bekle kendiliğinden adet ollmayı dedi.

sende bendensin...kan testi negatif..ama hala regl olmadım sinir bozucu bişi

yok tekrar doktora gitmedim, nezamanki idrar testinde silik çıktı ozaman gittim doktora. Zaten açıkçası bu konularda çok fikrim yoktu, buralardan okudukça,, aaa acaba bende bu varmı diye diye belirti buldum kendimde. pembemsi lekelenmeler var diye yazmıştım burda. Konu sahibesi zeynep hanım saolsun ilk o demişti bence sen hamilesin diye. Sonra kan tahlili sonucu çıkıncada yazdım ozamanda tescillendi. Tabiki Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip hayırlısıyla bebişime kavuşmayı nasip etsin.
Şu sıra işte bulantılar başladı, artıyor hatta, annem gibi olursam diye korkuyorum açıkçası. Ablamda hamile benim, gerçi onun 1 ayı kaldı doğuma, ama daha yeni yeni mutfağa girebiliyorum diyordu geçen konuştuumda. Ama yinede Allah hayırlısını versin. Onu veren Rabbim, kolaylığınıda verir.

Benim sabah falan olmuyor öyle şiddetli. Ama dünlerde yoruldum biraz galiba, sabah boğazım ağrıyordu, sonrasında vücudumda ağrımaya başladı, başım falan. Ondanmı yoksa hamileliktenmi midemde bulanıyor. Özellikle acıkınca. Öğlen kötü oldum biraz, yemeğe zor gittim. Eve çıktım yattım biraz iyi geldi. Sonra bişiler yedim ama oda tabakta kalmasın diye zorladım, şimdi bulanıyo yine biraz. Az az sık sık yemem gerekiyormuş, annem dikkat et dedi. Bayılabilirsin aç kalma dedi.

selam kıslarrrr bende geldimmmmmmm
Adetler duzensız oldugu için sanırım bende bu ayda bişicikler yok arada 1-2 damla lekelenme var sadece offf bebiş gelmediysede adetm olayım artık yeterı kadar stres var zaten hayatımdaaaaaa

ölüceem meraktaan allahııım yarında bir geçse midemde bulanıyo sanki çokmu çay içtim ne onun içinmi adet ağrısıda ara ara gelip gidiyo bide kakm var sanki ay allahım nolur yarabbim bu mübarek günde yaa noluur

selam kızlar bir şey sormak istiyorum,ben doktora gittim bebek için benim adetlerim düzensiz olduğu içiin progestan diye ilaç verdi ve adetin 1. gününden sayıp 10-12-14-16-18 diye yazdı kağıda bu günlerde ilişki önerdi,adetin 16 .sında ilaca başladım.şimdi benim bugün adetimin 20. günü SAT 3 MAYIS bitmişmidir benim yumurtlamam acaba,yoksa ilişkiye devam mmı edelim,fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.kafam çok karışık :S

kafanın karısık oldugu acayıp bellı bacım :)))) o kadar karısık anlatmısın kı ben hıc bıse anlamadım ,,,,,

bende bilmiyorum ki işte yazdım kafamı kurcalayan soruyu anlayan var mı ki yani yumurlama ne zaman bitiyor onu merak ediyorum..

bende bilmiyorum ki işte yazdım kafamı kurcalayan soruyu anlayan var mı ki yani yumurlama ne zaman bitiyor onu merak ediyorum..

ya bosver yumurtlama gunu bıtttımı bıtmedımı kısmını,,,adet bıtınce baslıcan calısmalara,bırer gun arayla kırmızıları gorene dek devam edecen ,,boylece kafan rahat olacakkkkk :))) ben de doktora sordugumda yumurtlamam ne zaman falan deyınce o bana boyle cvp verdıydı :)))

Öylemi dersiniz ya valla allahtan korkmasam cenabet dolaşıcam bıktım ya tamam ilişki güzelde banyosu işkence,birde benim saçlarım uzun mahvoluyorum ya..millet sevgişlisiyle ilişkiye giryor hamile kalıp bebekler aldırıyor,ben gün gün saat saat hesaplar yapıyorum offff offff .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…