- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.121
sancın nıye var kı adet mı oldun ?
slm ben geldımmm,,,,
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeee
Öylemi dersiniz ya valla allahtan korkmasam cenabet dolaşıcam bıktım ya tamam ilişki güzelde banyosu işkence,birde benim saçlarım uzun mahvoluyorum ya..millet sevgişlisiyle ilişkiye giryor hamile kalıp bebekler aldırıyor,ben gün gün saat saat hesaplar yapıyorum offff offff .
bende bilmiyorum ki işte yazdım kafamı kurcalayan soruyu anlayan var mı ki yani yumurlama ne zaman bitiyor onu merak ediyorum..
Evet öyle canim,millet istemedigi halde hemencecik hamile kaliyor
ama zaten iliskiden sonra hemen banyo yapilmamaki
mesela diger ki sabah yapabiulirsin
sorma benım sacları gel gör dun akşam kurutmadan yattım saolsun eşimde gece uzerımızdekı pıkeyı bır guzel dolamıs kendıne bi taraflarım açık ta kalmıssabah bır kalktımkı hapşırma hapşırma uzerıne burnum akıyo su an :44::44:
ama iste onu yapman pek iyi degil hele af edersin su tutmak oraya hic olmaz
öyle ama ben çalışıyorum sabah 8de iş başı sabah hiç yapamam banyo saçlarım hele hiç kurumaz..valla kızlar yeminle düşünmüyorum diyorum ki nasıl olsa korunmuyoruz tutarsa tutar bu kez hem çevre baskısı hemde adet gecikmelerim olunca geliyorlar beynime beynime,olsada aradan çıksa kurtulsam diyorum..
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ya bosver cevreyi mevreyi canim
cocugu sen tasiyip dogurup büyüteceksin
kimseyi ilgilendirmez
insanlar maydonoz olmasa zaten olmaz
ama dedigim gibi hic kafan takma o ne diyor bu ne diyor!!!
Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ya bosver cevreyi mevreyi canim
cocugu sen tasiyip dogurup büyüteceksin
kimseyi ilgilendirmez
insanlar maydonoz olmasa zaten olmaz
ama dedigim gibi hic kafan takma o ne diyor bu ne diyor!!!
Kızlar hamile olduğumu öğrenirsem ilk eşimden ailemden önce sizinle paylaşıcam valla,şu yazdıklarımı sadece siz biliyorsunuz:)
valla allah affetsın çunku sabah ezanına kadar alınması lazım abdestın ılk zamanlar sabaha kadar beklıyordum kalkmadan yumurtlama olsun dıye sımdı o malum iş olduktan sonraayaklarımı yuksek bı yere koyup 10 dakıka beklıyorum sonra gıdıp dusumu alıyorum Valla Yüce rabbim ol derse olur yok ayak kaldırmaymıs yok yıkanmamakmıs boş işler aslında zaten sadece o bölgeyı temızlemek iltihaplanma riskini artırıyormus bır jinekoloğun sitesinde okumustum
İşte bu sitenin bu yönünü çok seviyorum.hiç tanımadığınız insanlar sizinle dertlerinizi sıkıntınızı paylaşıyorlar size destek olup yada size fikirlerini paylaşıyorlar..
çok sağolun kızlar iyiki varsınız :)
ben de cok takıyordum bı aralar sımdı ben doğurim siz bakıcakmısınız her turlu maddı manevı karsılicakmısınız masrafları diyorum apışıp kalıyorlar bir de öyle diyenlere Yüce rabbim ne zaman hayırlı ederse ne zaman nasip ederse de kimse ağzını açamaz
Kızlar hamile olduğumu öğrenirsem ilk eşimden ailemden önce sizinle paylaşıcam valla,şu yazdıklarımı sadece siz biliyorsunuz:)
İşte bu sitenin bu yönünü çok seviyorum.hiç tanımadığınız insanlar sizinle dertlerinizi sıkıntınızı paylaşıyorlar size destek olup yada size fikirlerini paylaşıyorlar..
çok sağolun kızlar iyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?