kendini bu ay hamile sananlar buraya

Evet öyle canim,millet istemedigi halde hemencecik hamile kaliyor

ama zaten iliskiden sonra hemen banyo yapilmamaki

mesela diger ki sabah yapabiulirsin

bende bilmiyorum ki işte yazdım kafamı kurcalayan soruyu anlayan var mı ki yani yumurlama ne zaman bitiyor onu merak ediyorum..

ya canım benım bırak bu yumurtlama gunuymus yok ovülasyonmus kendını kasma görev haline getirme canın ne zaman ıstıyorsa esınle bırbırınıze dokunmak ıstedıgınızde yapın bu işi zaten görev bellediğimizden olmuyor bu bebişler rahat olmak kasmamak en önemli faktörrr

Evet öyle canim,millet istemedigi halde hemencecik hamile kaliyor

ama zaten iliskiden sonra hemen banyo yapilmamaki

mesela diger ki sabah yapabiulirsin

sorma benım sacları gel gör dun akşam kurutmadan yattım saolsun eşimde gece uzerımızdekı pıkeyı bır guzel dolamıs kendıne bi taraflarım açık ta kalmıssabah bır kalktımkı hapşırma hapşırma uzerıne burnum akıyo su an :44::44:

ama iste onu yapman pek iyi degil hele af edersin su tutmak oraya hic olmaz

öyle ama ben çalışıyorum sabah 8de iş başı sabah hiç yapamam banyo saçlarım hele hiç kurumaz..valla kızlar yeminle düşünmüyorum diyorum ki nasıl olsa korunmuyoruz tutarsa tutar bu kez hem çevre baskısı hemde adet gecikmelerim olunca geliyorlar beynime beynime,olsada aradan çıksa kurtulsam diyorum..

cuma cumartesi günleri müthiş oluyoda hafta içi sorun.şu ayı atlatim düşünmicem yada düşünmemeye çalışıcam
tabi kendimi kandırabilrisem.

ama iste onu yapman pek iyi degil hele af edersin su tutmak oraya hic olmaz

valla allah affetsın çunku sabah ezanına kadar alınması lazım abdestın ılk zamanlar sabaha kadar beklıyordum kalkmadan yumurtlama olsun dıye sımdı o malum iş olduktan sonraayaklarımı yuksek bı yere koyup 10 dakıka beklıyorum sonra gıdıp dusumu alıyorum Valla Yüce rabbim ol derse olur yok ayak kaldırmaymıs yok yıkanmamakmıs boş işler aslında zaten sadece o bölgeyı temızlemek iltihaplanma riskini artırıyormus bır jinekoloğun sitesinde okumustum

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ya bosver cevreyi mevreyi canim

cocugu sen tasiyip dogurup büyüteceksin

kimseyi ilgilendirmez

insanlar maydonoz olmasa zaten olmaz

ama dedigim gibi hic kafan takma o ne diyor bu ne diyor!!!

kimseyi ilgilendirmez

İşte bu sitenin bu yönünü çok seviyorum.hiç tanımadığınız insanlar sizinle dertlerinizi sıkıntınızı paylaşıyorlar size destek olup yada size fikirlerini paylaşıyorlar..
çok sağolun kızlar iyiki varsınız :)

kimseyi ilgilendirmez

ben de cok takıyordum bı aralar sımdı ben doğurim siz bakıcakmısınız her turlu maddı manevı karsılicakmısınız masrafları diyorum apışıp kalıyorlar bir de öyle diyenlere Yüce rabbim ne zaman hayırlı ederse ne zaman nasip ederse de kimse ağzını açamaz

Kızlar hamile olduğumu öğrenirsem ilk eşimden ailemden önce sizinle paylaşıcam valla,şu yazdıklarımı sadece siz biliyorsunuz:)

Kızlar hamile olduğumu öğrenirsem ilk eşimden ailemden önce sizinle paylaşıcam valla,şu yazdıklarımı sadece siz biliyorsunuz:)

inşallah canım inşallah Yüce rabbim hepimize o duyguyu tattırır inşallah ben de bugün oruçluyum bu mübarek günde Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

evet beden duymuştum doktordan yokmuş öyle bişi yeni moda çıktı diyo dicektim çocuk çıkmayınca herşey çıkıyo

evet canim burada birbirimizi tanimiyoruz ama yinede karsimizdakini anlayabiliyoruz

iyi ki burdasin tabi keske hamile olsanda o sebepten burda olsan

desen kizlar ne yiyim ne iceyim bizde diyelim az ye kiz gerek yok iki kisilik yemene

cok iyi yapiyorsun canim,sonucta bir can bu ya,oyuncak mi ki gidip dükkandan alasin

KatıLıyorum : )

Şu anda kendini eve kapatmış perdeleri bile çekmemiş laptopu kucağına almış bütün arkadaşlarıyla ilişkiyi kesmiş(çünkü hepsi hamile) ve her ay olduğu gibi kırmızılarımla sizzle beraberim : )

bu ayki umutlar da boşa gitti. yalnız hiç olmayan anormal bir durum var bende. adetime 10 gün kala 3 gün boyunca damla damla lekelenme tarzında geldi, 4. gün de ciddi bir kanama olarak uykumdan uyandırdı beni. bugün de normal adet kanaması şeklinde devam ediyor. hiç böyle düzensizliğim olmazdı. damla damla gelince yerleşme kanaması sanıp epey bir ümitlenmiştim aslında... ne diyeyim rabbim hepimize hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…