kendini bu ay hamile sananlar buraya

Genelde adet oLacağım zamanlar bi hevesle en çok gebelik böLümüne uğruyorum ama kırmızıları görünce hoop bir derdim var böLümüne geçiyorum
Ama bu sefer cnm sıkıldı benim derdim bana yeter

Canim yaaaa

evet seni cok iyi anliyorum yoksa her an aglamak istersin hamile arkadaslarini görerek...

ama belkide aksine piskoljini iyi etkiler diyecem demesinede iste zor onlari hep öyle görmek ve senin ellerin bos kainca

hahahah aynen ev aldı basını gıdıyor ıkı gundur kalkmıyom pc basından ders calışasım da yok kpss de yaklastı offff ders calışmamı vardı eskıden hayatım sınava gırıp çıkmakla gectı zatiiiiiisiz daha iyi geliyorsunzu banaaaaaazaten orucluyum karınlar ac elim kolum kalkmiiiiii baksana bahanemde hazırrrrr

Canim yaaaa

evet seni cok iyi anliyorum yoksa her an aglamak istersin hamile arkadaslarini görerek...

ama belkide aksine piskoljini iyi etkiler diyecem demesinede iste zor onlari hep öyle görmek ve senin ellerin bos kainca

Gerçekten çok zor ..Şaka gibi ya bütün çevremm hamile hiç çocuğu olmayan iki kişi vardı onlar bile hamile : )

Ya bişiy diiL oturduğumuzda konu hep bebek hamiLELik doğum oluo bende kaLiorum öLe : (

evet kızlar :)
benimde okuldan geldim laptop kucağımda güzel bir yer burası çünkü hem hemncinslerimle sohbet hemde yol arkadaşlığı :)

ALLAh kabuL etsin cnm ..Bende adetLi olmasam tutacaktm nasip oLmadı..

Benmde eşim içerde ders çaLışıyor o da kpss..ALLahm inş kazanırda bu bütün hamiLe olan çevremden kurtuLurum

napıyım öle valla denemedimiz şey kalmıcak aah ah allahım adet olmadan bi atlatsam yarınıda

öyle cidden Birde kimseye söylemedik biz korunmayı bıraktıgımızı herkes artık beklemeyın zamanı geldı felan dıyorum sınava hazırlanıyorum ben o bı gecsın sınav gecınce ne yapıcam bilmıyorum valla herkesın gözü üzerımde olacak

ALLAh kabuL etsin cnm ..Bende adetLi olmasam tutacaktm nasip oLmadı..

Benmde eşim içerde ders çaLışıyor o da kpss..ALLahm inş kazanırda bu bütün hamiLe olan çevremden kurtuLurum

Allah hayırlısını versın canım erkeğın ders calışması daha kötü streslı olur ben onun altına sığınıp her istedıgımı yaptırıyorum valla

slmmmmmmm guzeller..benimde bat yarin ama sabah adet sancisi geldi bi yarim saat geri gitti gelen giden yok ustune gogsum cok agriyodu agrisi hafifledi ne oliiii acaba bene yaaa yoksa hamilemiyim diriririnnnnnnn

benim kayınpeder aramış geçen eşimi herkes çocuk sahibi bir siz tembel çıktınız yahu daha 11 aylık evliyiz ne yani..evlenmeden önce diyorduk ki 2 yıl çocuk düşünmicez gezicez edicez diyorduk evlendik hiç öyle olmadı çevre ne kadarda etkiliyormuş bunu anladım..hiç düşünmediğim halde çocuk istemeye başladım.

Buraya yazıkLArımı kimse bilmiyor çünkü kimseyLe konuşmuyorum böyLe mevzuLAr..

Bazen içim yansada sahte güLücüklerle hiç bişe olmamış gibi devam etmek çok zor ..

Oyüzden bebek olmadı bari eşim şu sınavı kazansında hayırLı bi yere gidelim inş çevre değişikLiği iyi geLir beLki..

BeLki bebekim bu eve geLmek istemiiyo : )

iyi siz şanslısınız bizim herkes biliyo en başından beri korunmadımızı habire soruyolar

bızım de 2 yıl bıttı oooo ben senın gıbıyken rahattım kımse bısey soylemezdı zaten çevre fikstir 1 yıl dolunca baslar konusmaya.Bir yerden sonra vicudunda diyor sana artık hadı bakalım anne olma vakti geldi benım eşim cocukları severdı ama oel duskunlugu yoktu sımdı nerde cocuk görse dürtüyor çocuk esyalarını gösterıyor alıp kucagına sevıyor Allahım onu öyle gördükçe sırf onu mutlu etmek için bile hemen hamile kalasım geliyor gel görki ben de deliriyorum anne olmak için ama nasippp

Allah hayırlısını versın canım erkeğın ders calışması daha kötü streslı olur ben onun altına sığınıp her istedıgımı yaptırıyorum valla

StresLi olması çocuk yapmamızı engeLLer onun dışında hiç öle emir buyurmaz sağolsun yemek yapsam hemen geLir salatayı yapar yardımcı olur onu bunu getir deme huyu da yoktur..

Zaten en büyük zenginLiğim koCacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…