- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.141
evet beden duymuştum doktordan yokmuş öyle bişi yeni moda çıktı diyo dicektim çocuk çıkmayınca herşey çıkıyo
KatıLıyorum : )
Şu anda kendini eve kapatmış perdeleri bile çekmemiş laptopu kucağına almış bütün arkadaşlarıyla ilişkiyi kesmiş(çünkü hepsi hamile) ve her ay olduğu gibi kırmızılarımla sizzle beraberim : )
kerkese selamlar bende kendini hamile sananlardan adetime 1hafta var çok heyecanlıyım
KatıLıyorum : )
Şu anda kendini eve kapatmış perdeleri bile çekmemiş laptopu kucağına almış bütün arkadaşlarıyla ilişkiyi kesmiş(çünkü hepsi hamile) ve her ay olduğu gibi kırmızılarımla sizzle beraberim : )
hahahaha alemsin kız sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Canim yaaaa
evet seni cok iyi anliyorum yoksa her an aglamak istersin hamile arkadaslarini görerek...
ama belkide aksine piskoljini iyi etkiler diyecem demesinede iste zor onlari hep öyle görmek ve senin ellerin bos kainca
hahahah aynen ev aldı basını gıdıyor ıkı gundur kalkmıyom pc basından ders calışasım da yok kpss de yaklastı offff ders calışmamı vardı eskıden hayatım sınava gırıp çıkmakla gectı zatiiiiiisiz daha iyi geliyorsunzu banaaaaaa zaten orucluyum karınlar ac elim kolum kalkmiiiiii baksana bahanemde hazırrrrr
napıyım öle valla denemedimiz şey kalmıcak aah ah allahım adet olmadan bi atlatsam yarınıda
ALLAh kabuL etsin cnm ..Bende adetLi olmasam tutacaktm nasip oLmadı..
Benmde eşim içerde ders çaLışıyor o da kpss..ALLahm inş kazanırda bu bütün hamiLe olan çevremden kurtuLurum
öyle cidden Birde kimseye söylemedik biz korunmayı bıraktıgımızı herkes artık beklemeyın zamanı geldı felan dıyorum sınava hazırlanıyorum ben o bı gecsın sınav gecınce ne yapıcam bilmıyorum valla herkesın gözü üzerımde olacak
Selam canim
Insallah tutmustur..
dün esime diyorum bu ay tutmus olabilir belkide,diyor ne tutuyor o ne demek oluyor dedim hayatim yani döllenme olura tutmus oluyor
öyle cidden Birde kimseye söylemedik biz korunmayı bıraktıgımızı herkes artık beklemeyın zamanı geldı felan dıyorum sınava hazırlanıyorum ben o bı gecsın sınav gecınce ne yapıcam bilmıyorum valla herkesın gözü üzerımde olacak
benim kayınpeder aramış geçen eşimi herkes çocuk sahibi bir siz tembel çıktınız yahu daha 11 aylık evliyiz ne yani..evlenmeden önce diyorduk ki 2 yıl çocuk düşünmicez gezicez edicez diyorduk evlendik hiç öyle olmadı çevre ne kadarda etkiliyormuş bunu anladım..hiç düşünmediğim halde çocuk istemeye başladım.
teşekkürler inşallah burada heyecanla bekleyen herkesin tutmuştur
Allah hayırlısını versın canım erkeğın ders calışması daha kötü streslı olur ben onun altına sığınıp her istedıgımı yaptırıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?