kendini bu ay hamile sananlar buraya

olabılır tatlım ben korunurken hala namazlarımda dualarımda allahım hayırlısıyla memurlugu kazanım bana hayırlı eyle dıye dua ederdım dıyorumkı sımdı allahım hayırlı bı evladım olsun sağlıklı hayırlı kucagıma alayım Allahın gücüne gidecek diye korkuyorum benim sıralama değişiyor süreklitövbe tövbeeeeeee

hahahahaha o zaman hadinnnnnnnnnnnnnnnn

biran önce kacin oradan

Son bi buçuk ayımız kaLdı temmuzda sınava girecek inş hayırLısıyLa kazanırda tatile buraya geLdiğimde bebekimLe dönerim

Sonra derim aLın size bebek

aynen bacımmmmm Allah basımızdan eksık etmesın ama aılesını kaldır atttttt kac gundur kaynana topıklerındeyım zatiiiiiah su erkek anaları kızzzzz biz demi böyle olucazzzzzz

Sizinki daha yeni demiş. Bizimkiler evlendiğimizden beri her gittiğimizde birşekilde lafı sokuşturdular. Açıkçası ben daha istemiyordum ama eşim çok istediği için kırmadım onu daha fazla. Daha öncede yazdımda, evlendikten sonra çocuk soranlardan nefret ediyorum an geliyor. Yani sizmi yapacaksınız, sizmi bakacaksınız, sorumluluğu sizmi alacaksınız? Kaldıki Allahın bir lütfu, zamanını o belirlemiş size noluyor....

Son bi buçuk ayımız kaLdı temmuzda sınava girecek inş hayırLısıyLa kazanırda tatile buraya geLdiğimde bebekimLe dönerim

Sonra derim aLın size bebek

aynen temmuz 7 benim için büyük gün sonra bizde 15 gun sonra tatile memlekete ablamın bir minnoşu doğacak bende annelik alıstırması yapacağım bol bol 1 tane dunya tatlısı kız yıgenım var annesı kadar duskundur bana sımdıkı erkek olacak bakalımmm allah sağlıklı hayırlı evlat olmayı nasıp eder inşallah

aynen bacımmmmm Allah basımızdan eksık etmesın ama aılesını kaldır atttttt kac gundur kaynana topıklerındeyım zatiiiiiah su erkek anaları kızzzzz biz demi böyle olucazzzzzz

ay ne güLdüm

aynen kız bende öLe ona sinirLendiğimde soluğu kaynana topiklerinde aLiom

yok yok bnm kesin burdan gitmem lazım milleti çekiom yetmio bi de kaynanayla uğraşicam

ay ne güLdüm

aynen kız bende öLe ona sinirLendiğimde soluğu kaynana topiklerinde aLiom

yok yok bnm kesin burdan gitmem lazım milleti çekiom yetmio bi de kaynanayla uğraşicam

al bızı de götür bacımmmm kocişimle gerçi kaynana bızım yazın fındıga gıdıyor orduya bende samsunluyum aılemın yanına gıttıgımde bıle huzur yok karıdanyurtdısınamı cıksam ne yapsam konsolosluga memur ediversinler beni

Ben artık ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyorlar..Ne sinirLer ya oLmadığını duyunca hoŞlarına mı gidio nedir anLamadım..

Bnm kaynanada daha 1 senelik evliyken hadi artık bırakın korunmayı çocuk yapın emrini verdiydi ..Ay nasıl demedim olur annecim hangi gün hangi pozinyonda olsun istersiniz

Dün biryere gittim, kadınlar konuşuyor işte, yok anaları şöyle, öğretmemiş yardım etmiyor. Bitanesi kocası için hiçyardım etmiyor anası öğretmemiş diyor, kendi oğlu varmış, ona öğret yapsın öğrensin diincede, ne olacak el kızınamı hizmet edicek. Kadınlar bu kafada olduktan sonra daa çok çekeriz kocalardan.
Benim oğlum olsun, allah izin verirse annesinede yardım eder sonra karısınada yardım eder. Hiç gocunmam el kızına yardım ediyor diye, ne var o el kızıysa birzamanlar sende başkasına göre el kızıydın. Herşey biz kadınlarda bitiyor bence hani fıtratta önemli sonuçta ama bazı şeyleri öğretebiliyorsun. Kimse erkeklerden kadınlar gibi çalışmasını beklemiyor ama çalışan bir kadında çok zorlanıyor, hele çocuklarda erkekse ve yardım etmeyen babayı örnek alıyorsa.

Benim eşim Allaha şükür yardım ediyor bazı işlerde. Hani herzaman değil ama zorlandığımda ve güzellikle istediğimde yardım eder. Ama illa yapacaksın, ben çalışıyorum sende ev işinde yardım etmek zorundasın anlayışı erkeklere pek sökmüyor, gerçek bu olsada.

yok yok bunLar üLke de değiştirsen ordan da uLaşırLar merak etme bizde aynı memleketLiyiz o dediğini bizde yapmayı düşündük tatile ama dediğin gibi orda da onLArdan var yok anam yok kafayı yiCem

hahahahahah validem şehzademi isterdiniz sultan mı diye soraydınnnn sultanımmmmmmm
bizimkide gerizekalı size bir şey soyleyeyımde moralınız bozulsun yok bılmem ne hamıle su hamıle der ulan ben evlendım benden sonra tum kuzenlerının evlenecegı tuttu eşimin hepsınınde karısı ılk gunden meraklı çıktı hamılelıge

bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem

Allah tez vakıtte saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın,,hayırlı bı evlat olur ınsallahhhhh :)))))

yok yok bunLar üLke de değiştirsen ordan da uLaşırLar merak etme bizde aynı memleketLiyiz o dediğini bizde yapmayı düşündük tatile ama dediğin gibi orda da onLArdan var yok anam yok kafayı yiCem

ah bacımmmmmm aılemın yanına gıtme olmasa uğrarmıyım yanına yakınınaeşim evlendıgımızden berı ıstersen her yaz tatıle gıdelım dıyor ama ahhh kokusuna kurban oldugum anne babadan önemlimi bende yazın 15 gunu onlarla gecırıyorum ama bu sene taktık degıstırdım kocişe dedımkı eylul gıbı bayramdan sonra kacalım 3/4 gunlugune bı yerlere bakalım taktik tutucak mı

ne mutlu sana cok sevındım canım Allah bızede nasıp etsın en kısa zamanda ınsallah

zaten o iş öLedir hemen yaparsan bizde ayıp derler ne meraklıymış yapmazsın nie olmuomu derler bunun sonu yok valla kafamı bozcaklar bi gün hepsini tozu dumana katıcam hee

Bi de bizim kaynana oğlan olsun daha çok ister çünkü iki tane kız torunu var bnmkine kayınpederin ismini vercekmiş

annem aradı şimdi pazara gidiyomuş neyin eksik diye sormak için aradada onu sıkıştırdı 2 gün önce sorma dedim dayanamıyo tabi oldunmu diyo olmadım dedim nasıl seviniyo kahkahalar atıyo hayırlı olsun diyo allahım napıcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…