- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.161
Buraya yazıkLArımı kimse bilmiyor çünkü kimseyLe konuşmuyorum böyLe mevzuLAr..
Bazen içim yansada sahte güLücüklerle hiç bişe olmamış gibi devam etmek çok zor ..
Oyüzden bebek olmadı bari eşim şu sınavı kazansında hayırLı bi yere gidelim inş çevre değişikLiği iyi geLir beLki..
BeLki bebekim bu eve geLmek istemiiyo : )
Buraya yazıkLArımı kimse bilmiyor çünkü kimseyLe konuşmuyorum böyLe mevzuLAr..
Bazen içim yansada sahte güLücüklerle hiç bişe olmamış gibi devam etmek çok zor ..
Oyüzden bebek olmadı bari eşim şu sınavı kazansında hayırLı bi yere gidelim inş çevre değişikLiği iyi geLir beLki..
BeLki bebekim bu eve geLmek istemiiyo : )
StresLi olması çocuk yapmamızı engeLLer onun dışında hiç öle emir buyurmaz sağolsun yemek yapsam hemen geLir salatayı yapar yardımcı olur onu bunu getir deme huyu da yoktur..
Zaten en büyük zenginLiğim koCacım
benim kayınpeder aramış geçen eşimi herkes çocuk sahibi bir siz tembel çıktınız yahu daha 11 aylık evliyiz ne yani..evlenmeden önce diyorduk ki 2 yıl çocuk düşünmicez gezicez edicez diyorduk evlendik hiç öyle olmadı çevre ne kadarda etkiliyormuş bunu anladım..hiç düşünmediğim halde çocuk istemeye başladım.
Son bi buçuk ayımız kaLdı temmuzda sınava girecek inş hayırLısıyLa kazanırda tatile buraya geLdiğimde bebekimLe dönerim
Sonra derim aLın size bebek
aynen bacımmmmm Allah basımızdan eksık etmesın ama aılesını kaldır atttttt kac gundur kaynana topıklerındeyım zatiiiiiah su erkek anaları kızzzzz biz demi böyle olucazzzzzz
ay ne güLdüm
aynen kız bende öLe ona sinirLendiğimde soluğu kaynana topiklerinde aLiom
yok yok bnm kesin burdan gitmem lazım milleti çekiom yetmio bi de kaynanayla uğraşicam
Sizinki daha yeni demiş. Bizimkiler evlendiğimizden beri her gittiğimizde birşekilde lafı sokuşturdular. Açıkçası ben daha istemiyordum ama eşim çok istediği için kırmadım onu daha fazla. Daha öncede yazdımda, evlendikten sonra çocuk soranlardan nefret ediyorum an geliyor. Yani sizmi yapacaksınız, sizmi bakacaksınız, sorumluluğu sizmi alacaksınız? Kaldıki Allahın bir lütfu, zamanını o belirlemiş size noluyor....
aynen bacımmmmm Allah basımızdan eksık etmesın ama aılesını kaldır atttttt kac gundur kaynana topıklerındeyım zatiiiiiah su erkek anaları kızzzzz biz demi böyle olucazzzzzz
al bızı de götür bacımmmm kocişimle gerçi kaynana bızım yazın fındıga gıdıyor orduya bende samsunluyum aılemın yanına gıttıgımde bıle huzur yok karıdanyurtdısınamı cıksam ne yapsam konsolosluga memur ediversinler beni
Ben artık ALLah daha nasip etmedi diyorum susuyorlar..Ne sinirLer ya oLmadığını duyunca hoŞlarına mı gidio nedir anLamadım..
Bnm kaynanada daha 1 senelik evliyken hadi artık bırakın korunmayı çocuk yapın emrini verdiydi ..Ay nasıl demedim olur annecim hangi gün hangi pozinyonda olsun istersiniz
bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem
yok yok bunLar üLke de değiştirsen ordan da uLaşırLar merak etme bizde aynı memleketLiyiz o dediğini bizde yapmayı düşündük tatile ama dediğin gibi orda da onLArdan var yok anam yok kafayı yiCem
bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem
hahahahahah validem şehzademi isterdiniz sultan mı diye soraydınnnn sultanımmmmmmm
bizimkide gerizekalı size bir şey soyleyeyımde moralınız bozulsun yok bılmem ne hamıle su hamıle der ulan ben evlendım benden sonra tum kuzenlerının evlenecegı tuttu eşimin hepsınınde karısı ılk gunden meraklı çıktı hamılelıge
Allah tez vakıtte saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın,,hayırlı bı evlat olur ınsallahhhhh :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?