- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.181
bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem
bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem
Dün biryere gittim, kadınlar konuşuyor işte, yok anaları şöyle, öğretmemiş yardım etmiyor. Bitanesi kocası için hiçyardım etmiyor anası öğretmemiş diyor, kendi oğlu varmış, ona öğret yapsın öğrensin diincede, ne olacak el kızınamı hizmet edicek. Kadınlar bu kafada olduktan sonra daa çok çekeriz kocalardan.
Benim oğlum olsun, allah izin verirse annesinede yardım eder sonra karısınada yardım eder. Hiç gocunmam el kızına yardım ediyor diye, ne var o el kızıysa birzamanlar sende başkasına göre el kızıydın. Herşey biz kadınlarda bitiyor bence hani fıtratta önemli sonuçta ama bazı şeyleri öğretebiliyorsun. Kimse erkeklerden kadınlar gibi çalışmasını beklemiyor ama çalışan bir kadında çok zorlanıyor, hele çocuklarda erkekse ve yardım etmeyen babayı örnek alıyorsa.
Benim eşim Allaha şükür yardım ediyor bazı işlerde. Hani herzaman değil ama zorlandığımda ve güzellikle istediğimde yardım eder. Ama illa yapacaksın, ben çalışıyorum sende ev işinde yardım etmek zorundasın anlayışı erkeklere pek sökmüyor, gerçek bu olsada.
zaten o iş öLedir hemen yaparsan bizde ayıp derler ne meraklıymış yapmazsın nie olmuomu derler bunun sonu yok valla kafamı bozcaklar bi gün hepsini tozu dumana katıcam hee
Bi de bizim kaynana oğlan olsun daha çok ister çünkü iki tane kız torunu var bnmkine kayınpederin ismini vercekmiş
Dün biryere gittim, kadınlar konuşuyor işte, yok anaları şöyle, öğretmemiş yardım etmiyor. Bitanesi kocası için hiçyardım etmiyor anası öğretmemiş diyor, kendi oğlu varmış, ona öğret yapsın öğrensin diincede, ne olacak el kızınamı hizmet edicek. Kadınlar bu kafada olduktan sonra daa çok çekeriz kocalardan.
Benim oğlum olsun, allah izin verirse annesinede yardım eder sonra karısınada yardım eder. Hiç gocunmam el kızına yardım ediyor diye, ne var o el kızıysa birzamanlar sende başkasına göre el kızıydın. Herşey biz kadınlarda bitiyor bence hani fıtratta önemli sonuçta ama bazı şeyleri öğretebiliyorsun. Kimse erkeklerden kadınlar gibi çalışmasını beklemiyor ama çalışan bir kadında çok zorlanıyor, hele çocuklarda erkekse ve yardım etmeyen babayı örnek alıyorsa.
Benim eşim Allaha şükür yardım ediyor bazı işlerde. Hani herzaman değil ama zorlandığımda ve güzellikle istediğimde yardım eder. Ama illa yapacaksın, ben çalışıyorum sende ev işinde yardım etmek zorundasın anlayışı erkeklere pek sökmüyor, gerçek bu olsada.
Ya kocalarımızda analarına çekseydi napardık ozaman
slmmmmmmm guzeller..benimde bat yarin ama sabah adet sancisi geldi bi yarim saat geri gitti gelen giden yok ustune gogsum cok agriyodu agrisi hafifledi ne oliiii acaba bene yaaa yoksa hamilemiyim diriririnnnnnnn
ben bazen eşime kızınca bu huyun aynı annen diyorum çektiğin damar kurusun derler bizde bende diyorum tabi içimden
Hadi bakalım hayırLı olsn cnm
ALLah tamamına erdirsin
Bize isimle dua isteriz : )
aynen : ) bizde de var o durum ya annenin huylarını yapma bana diorum...
e napayım dio ben onun oğluyum ..hayır diom sen sadece bnm aşkitomsun
elinden gelse dizinin dibinden ayırmıcaksın beni dio : )
diom çocuk olana kadar öle bi bebekim olsun artık en çok onu sevcem diom..
galiba insanın çocuğu olmayınca eşine daha çok bağlı oluyo kendimde bunu farkettim :26:
bunaltmam adamı inş :26: sonra çocuk olunca damdan düşer gibi olmasın adam
bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem[/Q
UOTE]
tuğba bişi sorucam adetine 1 gün kala falan adet sancısı gibi sancın varmıydı ha oldum ha olucam dedirten sancıdan
etmem mi ahh etmemmi nıcklerınızle solerm :)
etmem mi ahh etmemmi nıcklerınızle solerm :)
benimki cekmis %50 ana %50 baba kayinlarim%100 anne olmuslar ben onlarla bir gun geciremem katil olurdum herhalll..miyopiii kizzz ordasin mi burdaki tek hamiel senssin sana bazi belirtileri sorcam....gerci yarin kesin kirmizilari gorurummm:89:
ay çok sağoL şekerim : )
burdaki insanlar bizi çevremizden daha iyi anlayan insanlar ..çünkü burda içimizi döküoz ..rahatlioz..sende bizi dışardaki hamilelerden daha iyi anlarsın..iyiki bulmuşum burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?