kendini bu ay hamile sananlar buraya

Hadi bakalım hayırLı olsn cnm

ALLah tamamına erdirsin

Bize isimle dua isteriz : )

Son düzenleme:

çok sevindim tuba allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin inşallah allahım zilerede versin rabbim

valla bana söküyor tatlım kımse bu dunyaya hızmetcılıge gelmedı ben calışıyordum evlendıgımde bana yardımcı oluyordu esım her seyde sımdıde nasıl basladıysak devam edıyoruz 2 senedır evdeyım benım temızlk gunum olunca mutlaka yardım eder komsular hatta ya özgeeee kocanı gordukce boğasımız gelıyo bızımkılerı dıyolar bizim sitedeki erkekler oğlum bize kötü örnek oluyon hanımların dili susmuyo senden sonra atacaz sızı bu sıteden dıyorlarmıs
ohhh kaynanam catlasın da patlasın cunku esım bekarken ve hala annesının evınde bır bardagı alıp göturmez mutfagaaaa

benımkıde ablasının erkek torunu olcak sen bi kız yapta çatlat sunları dıyo bana bu sankı şiparişe geliyoduda ben yapmadımhey allahımmmm ben burda kıcımı yırtıyom hamıle kalayım dıye bızımkı cinsiyet belirliyorrr

ne güzel haber bu, şu mübarek günde.. rabbim sağlıkla kucağına almaı nasip eder inşallah.. darısı bizim başımıza..

Allahim sen bizi uzak tut böyle insanlardan kendini bilmez kadinlar

el kizida ne demek ya o onun hayat arkasai cocuklarinin/torunlarinin annesi bri insan,bir cani var

ayyyy ne geri kafali insanlar var

slmmmmmmm guzeller..benimde bat yarin ama sabah adet sancisi geldi bi yarim saat geri gitti gelen giden yok ustune gogsum cok agriyodu agrisi hafifledi ne oliiii acaba bene yaaa yoksa hamilemiyim diriririnnnnnnn

BENİMDE BAT YARIN MUZMUT AMA BELİME KASIKLARIMA ARA ARA SANCI GELİYO BİDE annem aradı şimdi pazara gidiyomuş neyin eksik diye sormak için aradada onu sıkıştırdı 2 gün önce sorma dedim dayanamıyo tabi oldunmu diyo olmadım dedim nasıl seviniyo kahkahalar atıyo hayırlı olsun diyo allahım napıcam ben ya TESTTE ALMAK İSTEMİYORUM BEKLİYİM GÜNÜ GEÇSİN İSTİYORUM SONRA ÜZÜLÜRÜM

ben bazen eşime kızınca bu huyun aynı annen diyorum çektiğin damar kurusun derler bizde bende diyorum tabi içimden

aynen : ) bizde de var o durum ya annenin huylarını yapma bana diorum...

e napayım dio ben onun oğluyum ..hayır diom sen sadece bnm aşkitomsun

elinden gelse dizinin dibinden ayırmıcaksın beni dio : )

diom çocuk olana kadar öle bi bebekim olsun artık en çok onu sevcem diom..

galiba insanın çocuğu olmayınca eşine daha çok bağlı oluyo kendimde bunu farkettim :26:

bunaltmam adamı inş :26: sonra çocuk olunca damdan düşer gibi olmasın adam

Canım Allah hayırlı uğurlu etsin. Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin. Dualarında bizleride eksik etme

benimki cekmis %50 ana %50 baba kayinlarim%100 anne olmuslar ben onlarla bir gun geciremem katil olurdum herhalll..miyopiii kizzz ordasin mi burdaki tek hamiel senssin sana bazi belirtileri sorcam....gerci yarin kesin kirmizilari gorurummm:89:

hahahahah kendımı gordum sende bacımmm bende toplamda 6 senedır bırlıkteyız çocuk gıbı severım onu bazennn gel anana yavrum sevım senı dıye dalga gecıyorummmmbana özge sen ne zaman buyuyeceksın çocuk olunca bırlıkte buyur gıdersınız diye dalga gecıyooo ama bılıyorum o benım bu halimi seviyoooooooooo

valla aynen adet sancısını cektım hatta adetten 1 hafta once basladı umudumu baya ytrmstm o agrılar yuzunden bıde karnmda karncalanma bıgece karn agrısıyla uyandm ama hemen gecıodu sımdıde ara ara sancı gelıo ama hemen gecıo

benimki cekmis %50 ana %50 baba kayinlarim%100 anne olmuslar ben onlarla bir gun geciremem katil olurdum herhalll..miyopiii kizzz ordasin mi burdaki tek hamiel senssin sana bazi belirtileri sorcam....gerci yarin kesin kirmizilari gorurummm:89:

burdayım canım ben. Karnım acıktı ama yiyecek bişiler bul bana

ay çok sağoL şekerim : )

burdaki insanlar bizi çevremizden daha iyi anlayan insanlar ..çünkü burda içimizi döküoz ..rahatlioz..sende bizi dışardaki hamilelerden daha iyi anlarsın..iyiki bulmuşum burayı

aynen canm dısardakıler burdakı anlamıo bebegımı kaybednce burası sayesınde bısılerı atlattm oyuzdende bu haberı ılk sızınle paylastm zaten kımseye solımıcez ole karar aldık 3 ay gecsn ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…