- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.201
bugun kan testını yaptrdım 219 hamıleyım:):):)cok sukur rabbımee...bu sefer hayrlısıyla gelıcek bundan cok emınım uc aylarn baslangıcında aldım zaten haberı bu dahada hayrlı sanrm allahm hepınıze bu mutlulugu versb bu uc aylarda sızlere cok cok dua edıcem[/Q
UOTE]
tuğba bişi sorucam adetine 1 gün kala falan adet sancısı gibi sancın varmıydı ha oldum ha olucam dedirten sancıdan
bendede varr o agridan sanki adet olcamisin gibi oldum ama olmadi halada bisey yok
ay çok sağoL şekerim : )
burdaki insanlar bizi çevremizden daha iyi anlayan insanlar ..çünkü burda içimizi döküoz ..rahatlioz..sende bizi dışardaki hamilelerden daha iyi anlarsın..iyiki bulmuşum burayı
valla aynen adet sancısını cektım hatta adetten 1 hafta once basladı umudumu baya ytrmstm o agrılar yuzunden bıde karnmda karncalanma bıgece karn agrısıyla uyandm ama hemen gecıodu sımdıde ara ara sancı gelıo ama hemen gecıo
bendede varr o agridan sanki adet olcamisin gibi oldum ama olmadi halada bisey yok
bendede oluyordu canım karnımın ağrısı ara ara. Hatta dünlerde bile oldu. Demekki aynı belirtiler oluyor diyorum ben. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
bendede oluyordu canım karnımın ağrısı ara ara. Hatta dünlerde bile oldu. Demekki aynı belirtiler oluyor diyorum ben. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız
inşallah miyopim adetimi sordu annem biraz önce olmadım deyince bi duysan sevibnmesini kahkahasını yüzlerini kara çıkarmıyım artık ya(
burdayım canım ben. Karnım acıktı ama yiyecek bişiler bul bana
hahahahah kendımı gordum sende bacımmm bende toplamda 6 senedır bırlıkteyız çocuk gıbı severım onu bazennn gel anana yavrum sevım senı dıye dalga gecıyorummmmbana özge sen ne zaman buyuyeceksın çocuk olunca bırlıkte buyur gıdersınız diye dalga gecıyooo ama bılıyorum o benım bu halimi seviyoooooooooo
gel yemek hazir kiz ya benim sabah adet olcakmisim gibi adet sancisi cektim aama bisey olmadi goguslerim cok sismis aciyodu sancidan sonra il agrimaya baslayan gunler gibi oldu sizde de oldu mu bide midede gaz falan oldumu siz de en asirisindannn...bat yarin pek umidim yok ama bu tuhafliklar ilk bende ondan soruyom
cenem de kocaman sıvılce cıktı ınankı oda cıkınca olcam kesn dedım yaaa valla adet belrtısıyle arasında fark yok yalnz nerden anladn dersen su beyaz akıntı acayıp yogunlamıstı adet oldum dıe gıdıodum bembeyaz akıntı bıde goguslerım kasndı ucları yanmaya baslamstı bunlar harcndekıler hahhh adet oldm belrtılerıydı adet gelmedkce umut varr
göğüsün acıyomu bende hiç acımıyo(
ewt ya kadın dediğin yerine göre çocuk yerine göre olgun kadın olacak ..
bnm eşimde öle sürekli olgun ağır sevmez bende farkettm öle yapmam daha çok hoşuna gidiyor : )
iki deli bulduk birbirimizi bi minik delimiz eksik
benimki cekmis %50 ana %50 baba kayinlarim%100 anne olmuslar ben onlarla bir gun geciremem katil olurdum herhalll..miyopiii kizzz ordasin mi burdaki tek hamiel senssin sana bazi belirtileri sorcam....gerci yarin kesin kirmizilari gorurummm:89:
sormaaaaa bızımkıler fena olur gızzzzz bacımmm benımkı erkek olursa fırlamanın tekı olurrr zatiiii kız olursada kokoşun teki anasına çekmişşşş eşim diyoki o kadar takın tokan kıyafetın varki özge kız olsa masraftan kurtulduk diyorum ne diyon sennnn masraf ıkıye katlanacak gecen anneler gununde dıyorum ki bı hamıle kalsamda hedıye alacak bı gunum daha olsa
gel yemek hazir kiz ya benim sabah adet olcakmisim gibi adet sancisi cektim aama bisey olmadi goguslerim cok sismis aciyodu sancidan sonra il agrimaya baslayan gunler gibi oldu sizde de oldu mu bide midede gaz falan oldumu siz de en asirisindannn...bat yarin pek umidim yok ama bu tuhafliklar ilk bende ondan soruyom
göğüsün acıyomu bende hiç acımıyo(
bende her adet gogusler cok fena ciyo ve 2-3 beden buyuyor yani ama b sabah ki sancidan sonra baya hafifledi ama kesin ben kirmizi gorurum bende akinti var ama sizin dediginiz kadar degil galiba
tuğba nolur bu gece dua et ismim didem bak bu mübarek günde melekte taşıyosun artık allahım inşallah bizlerede nasip etsin ama böle belimde kasıklarımda ağrı popoma doğru bişiler olunca sinir oluyorum bide bişi soruam sivilce çıkmışmıydı adetden önce çıkar ya hani:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?