kendini bu ay hamile sananlar buraya

ay çok sağoL şekerim : )

burdaki insanlar bizi çevremizden daha iyi anlayan insanlar ..çünkü burda içimizi döküoz ..rahatlioz..sende bizi dışardaki hamilelerden daha iyi anlarsın..iyiki bulmuşum burayı

ya o kadar topik gezdim valla benimde en çok kendim oldugum rahat ettiğim burası olduuuu sevdim sizi canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

adet gelemdkce umudunu ytrme zaten gercektende hamılelık agrısı dıe bısı yk bence bıldgn adet sancısını cekıosun onu ayrtetmek mumkun degl

tuğba nolur bu gece dua et ismim didem bak bu mübarek günde melekte taşıyosun artık allahım inşallah bizlerede nasip etsin ama böle belimde kasıklarımda ağrı popoma doğru bişiler olunca sinir oluyorum bide bişi soruam sivilce çıkmışmıydı adetden önce çıkar ya hani:44:

burdayım canım ben. Karnım acıktı ama yiyecek bişiler bul bana

gel yemek hazir kiz ya benim sabah adet olcakmisim gibi adet sancisi cektim aama bisey olmadi goguslerim cok sismis aciyodu sancidan sonra il agrimaya baslayan gunler gibi oldu sizde de oldu mu bide midede gaz falan oldumu siz de en asirisindannn...bat yarin pek umidim yok ama bu tuhafliklar ilk bende ondan soruyom

ewt ya kadın dediğin yerine göre çocuk yerine göre olgun kadın olacak ..

bnm eşimde öle sürekli olgun ağır sevmez bende farkettm öle yapmam daha çok hoşuna gidiyor : )

iki deli bulduk birbirimizi bi minik delimiz eksik

muzmut biz yarını nasıl edicez bilmem ben bide habire pırtlıyom her adette olduğum gibi gazman gibi geziyom şirkette

cenem de kocaman sıvılce cıktı ınankı oda cıkınca olcam kesn dedım yaaa valla adet belrtısıyle arasında fark yok yalnz nerden anladn dersen su beyaz akıntı acayıp yogunlamıstı adet oldum dıe gıdıodum bembeyaz akıntı bıde goguslerım kasndı ucları yanmaya baslamstı bunlar harcndekıler hahhh adet oldm belrtılerıydı adet gelmedkce umut varr

anaam bendede çok akıntı var dün akşammı ne bende aha oldum dedim ama yok ama sancılar beni çok korkutuyo ya (

sormaaaaa bızımkıler fena olur gızzzzz bacımmm benımkı erkek olursa fırlamanın tekı olurrr zatiiii kız olursada kokoşun teki anasına çekmişşşş eşim diyoki o kadar takın tokan kıyafetın varki özge kız olsa masraftan kurtulduk diyorum ne diyon sennnn masraf ıkıye katlanacak gecen anneler gununde dıyorum ki bı hamıle kalsamda hedıye alacak bı gunum daha olsa

Ya kıslar belirtilere takılmayın adetinizin gecikmesini bekleyin dicem ama kolay değil biliorum..

Ben her ay herşeyi yaşiorum..Psikolojikte değil baya baya kasık ağrılarım oldu hele bu ay yumurtlamadan sonra hiç geçmedi dedim tmm tuttu ama nerdeee..

Baş dönmesi sık idrar çabuk acıkma falan ..bi tek göğüs acıması olmuo sanırım en kesin belirti o yani mor halkalar oluşması ..o hiç olmadı ..şişme oluo ama acımıo..

Şimdide o belirtiyi beklicem öle bişiy olursa kesin hamileyim : )

benimki cekmis %50 ana %50 baba kayinlarim%100 anne olmuslar ben onlarla bir gun geciremem katil olurdum herhalll..miyopiii kizzz ordasin mi burdaki tek hamiel senssin sana bazi belirtileri sorcam....gerci yarin kesin kirmizilari gorurummm:89:

muzmut senin memeler acıyomu bende hiçbişi yok belki memişler çok küçük diye hissedemiyorum ühüüüü

ewt ya bnm kızım olsa diom tokacıları zengin etcem heraLde : )

hele hamile olduğumu öğrendiğim ertesi gün alışveriş başlar cinsiyet belli olana kadar ortak renkler alırız diom : )

böLe diyince eşim dio ben gidip birz daha ders çalışayım bari

bacılarrrrrr ne kadardır korunmuyosunuzzzzz birazda bilgi paylaşalım neler yaptık ne tedavıler uyguladık adet duzenlerınız nasılll???

Benim normaldede çok sancım ağrım olmazdı ama dediğim gibi ara ara karın ağrısı geldi. Gaz şikayetim tavan yapmıştı. Hatta 1 mayısta kayınvalidemlere gittik, ordan dönüşte ben çok rahatsızlandım gazdan sebep. Ozaman şüphelenmiyordumda açıkçası. göğüs ağrısı başta çok yoktu, bu hafta çok ağrıyor ama. İnşallah öylesindir canım ya, ama değilsende canını sıkma, önündeki maçlarda umut devam.

bu gece senn ıcın 2 rekat namaz kılıp dua edıcem soz verıyrum burdan ınsallah aallah en kısa surede yuzunu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…