- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.221
ewt ya bnm kızım olsa diom tokacıları zengin etcem heraLde : )
hele hamile olduğumu öğrendiğim ertesi gün alışveriş başlar cinsiyet belli olana kadar ortak renkler alırız diom : )
böLe diyince eşim dio ben gidip birz daha ders çalışayım bari
muzmut senin memeler acıyomu bende hiçbişi yok belki memişler çok küçük diye hissedemiyorumühüüüü
bacılarrrrrr ne kadardır korunmuyosunuzzzzz birazda bilgi paylaşalım neler yaptık ne tedavıler uyguladık adet duzenlerınız nasılll???
kızlarrr ben gene koptum yazılarınızı okurken
Benim normaldede çok sancım ağrım olmazdı ama dediğim gibi ara ara karın ağrısı geldi. Gaz şikayetim tavan yapmıştı. Hatta 1 mayısta kayınvalidemlere gittik, ordan dönüşte ben çok rahatsızlandım gazdan sebep. Ozaman şüphelenmiyordumda açıkçası. göğüs ağrısı başta çok yoktu, bu hafta çok ağrıyor ama. İnşallah öylesindir canım ya, ama değilsende canını sıkma, önündeki maçlarda umut devam.
bu gece senn ıcın 2 rekat namaz kılıp dua edıcem soz verıyrum burdan ınsallah aallah en kısa surede yuzunu guldurur
bende her adet gogusler cok fena ciyo ve 2-3 beden buyuyor yani ama b sabah ki sancidan sonra baya hafifledi ama kesin ben kirmizi gorurum bende akinti var ama sizin dediginiz kadar degil galiba
anammmmm benımkıler buyurseee artık arkaya atar yatarım geceleyinnn ama bu olay kocişin pek bir hosuna gider doğrusuuuuu
niye kız bacımmmmm
Evt katılıorum dökülün bakim kıslar : )
yaşlarınızı ne kadar evli olduğunuzu ve ne kadardır çocuk istediğinizi varsa tedavilerinizi yazın bakem : )
ben geldiimm...karnımdan iğnemi oldum ...öğğt iğğrenç birşey..
eve hiç gitmesem yarın geceye kadar burda sizinle sohbet etsem ozamn kafam dağılıyo hemde zaman çabuk geçiyo((((((((((
yadigim ictigim gazz oluyo bacimmm yaaa bu nedir anlamadim ozellikle gaz yapici seylerden kaciyom ama bos biriktirsem kac tup doldururdum kim bilir
öğretmenim öğretmenimmmmm ben başlıyorum
28 yaşındayım 2yıl 5 aylık evlıyım korunmayı bırakalı 3 ay oldu
yarısmacı arkadaslara başarılarr ıyı olan kazansınnnn
hayirdir ne ignesi kizzzz...........
buarada benim sivilce çıkan yerlerim bellidir adetten çnce ya çenemde çıkar yada burnumun yakınlarında. Bu sefer yanağımda 3-4 tane birden çıktı, hemde normalde sivilceli bir insan değilimdir. ve orda hiç çıkmadı diyebilirim. Ben ozamanda acaba demiştim ama adetiniz geçmeden çok ümitlenmeyin. Hayırlısını isteyip öyle dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?