kendini bu ay hamile sananlar buraya

hahahahaha bana da eşım gecen de avm de dıyorkı özgee bebiş olunca söz sana cok alısverıs yapıyosun demıcemmmama hep hayalım bız esımle hep takım gıyınırız ayakkabıları hanı su bez ünlü c...... markası varya hep aynı desen aynı renk alırız bayılıyorum onunla çift gezmeye bebiş olunca onada alacagım 3umuz takım gezelımmm oyyy kurban olduğum Allahım nasip et bize bu günleriiiiii nolurrrrrrrrr

muzmut senin memeler acıyomu bende hiçbişi yok belki memişler çok küçük diye hissedemiyorum ühüüüü

Çok takılma hakkaten belirtilere. Herkesinki farklı oluyormuş. Benimde şiştiğini hissediyordum ama ağrı falan yoktu. Ama bu hafta yattığımda ne tarafa dönsem daha az ağrır diye bakıyorum. Kaldıki benimkilerde pek küçük

bacılarrrrrr ne kadardır korunmuyosunuzzzzz birazda bilgi paylaşalım neler yaptık ne tedavıler uyguladık adet duzenlerınız nasılll???

Evt katılıorum dökülün bakim kıslar : )

yaşlarınızı ne kadar evli olduğunuzu ve ne kadardır çocuk istediğinizi varsa tedavilerinizi yazın bakem : )

yadigim ictigim gazz oluyo bacimmm yaaa bu nedir anlamadim ozellikle gaz yapici seylerden kaciyom ama bos biriktirsem kac tup doldururdum kim bilir

bu gece senn ıcın 2 rekat namaz kılıp dua edıcem soz verıyrum burdan ınsallah aallah en kısa surede yuzunu guldurur

tuğba ya allah razı olsun senden evde olsam hüngür hüngür ağlardım zor tutuyorum kendimi allahım nolur kabulet dularımızı inşallah tuğba yarında olmam inşallah

Önce ben yazimm gerçi bazıları biliyor..

Bu ayın 26 sında doğum günüm var 24 üme gircem eşimde 27 ye gircek..

Yaklaşık 3 senedir evliyiz ..2 yıldır korunmuyoruz ama bizde sperm sorunu var 2 sene önce ameliyet oldu..şimdi de ilaç tedavisine devam edios ..

Sınavdan sonra olmazsa aşılama vs tedaviye başlicaz artık..

Evt katılıorum dökülün bakim kıslar : )

yaşlarınızı ne kadar evli olduğunuzu ve ne kadardır çocuk istediğinizi varsa tedavilerinizi yazın bakem : )

öğretmenim öğretmenimmmmm ben başlıyorum
28 yaşındayım 2yıl 5 aylık evlıyım korunmayı bırakalı 3 ay oldu
yarısmacı arkadaslara başarılarr ıyı olan kazansınnnn

yadigim ictigim gazz oluyo bacimmm yaaa bu nedir anlamadim ozellikle gaz yapici seylerden kaciyom ama bos biriktirsem kac tup doldururdum kim bilir

buarada benim sivilce çıkan yerlerim bellidir adetten çnce ya çenemde çıkar yada burnumun yakınlarında. Bu sefer yanağımda 3-4 tane birden çıktı, hemde normalde sivilceli bir insan değilimdir. ve orda hiç çıkmadı diyebilirim. Ben ozamanda acaba demiştim ama adetiniz geçmeden çok ümitlenmeyin. Hayırlısını isteyip öyle dua edin.

öğretmenim öğretmenimmmmm ben başlıyorum
28 yaşındayım 2yıl 5 aylık evlıyım korunmayı bırakalı 3 ay oldu
yarısmacı arkadaslara başarılarr ıyı olan kazansınnnn

Oo sen daha yeni başLAmışsın ALLAh aratmasın cnm inş..

Diğer kızlarda da yazsın ben sonra okurum yemek yicez kociş çağırıyo sonra grşz kıslar...

hayirdir ne ignesi kizzzz...........

kuduz ahuaha yok ya çatlatma iğnesiymiş...bakalım sırada ne var...doktor yumoşlarıma baktı çoğul gebelik bile olabilir bu yumoşlarla dedi..dedim valla bizim sülalede var...bu güne kadar da kimseye denk gelmedi...ahan geliyor çetin-metin-tekin dedim...

benimde cenem yada alnimda cikardi bu defa yanak ve burunda cikti ama ben emin degilim her ain 23 de kirmizi kart yiyom 23 atlatayim o ugursuz gunu 24 de olsamda gam yemem bi gun hamilelik yeter

25 yaşındayım eşim 27..
2 yıllık evliyiz
2 ay dır korunmuyoruz

bu arada bende de acayip sivilcenmeler olmaya başladı uzun zamandır hiç olmazdı oysaki bunu da mı belirtiye yorsam ki ruhum hamiş kızlar napim yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…