kendini bu ay hamile sananlar buraya

Oo sen daha yeni başLAmışsın ALLAh aratmasın cnm inş..

Diğer kızlarda da yazsın ben sonra okurum yemek yicez kociş çağırıyo sonra grşz kıslar...

yimağını yeeee yine gelll bacım özletme kendiniii
ben 6 ay gecsın ole doktora gıderım dıyordum adet duzensızlıgı için bır kac defa gıttım ama korunmayı bırakalı gıtmedım henuz sızce gıtsemı kızlar doktorlar 1 sene korunmasız ılıskı sonrası tedavıyı onerıyorrrr ama para için sımdıden baslayalım dıyende yok değil hanııı

benimde cenem yada alnimda cikardi bu defa yanak ve burunda cikti ama ben emin degilim her ain 23 de kirmizi kart yiyom 23 atlatayim o ugursuz gunu 24 de olsamda gam yemem bi gun hamilelik yeter

sen hep günündemi olursun ben hep 1 hafta yada 4-5 gün önce olurum benim şakaklarımda çıkardı hep çıktı yine ve söndü şimdide burnumun kenarında hissediyorum bi sivilce

hahahahahahaha koptum kızzzz sende dizideki kadına dönmede bazen çok acıyorummm ona yaaa yazık kıyamammmmm

22 yasimdayim beyim 30
8 alik evliyiz ilk gunden beri ebek yapiyoruz bi ay sonra dogmasi gereken velet halayok meydandav:44: polikistik ower olabilir bende emin degilim onun disinda bu ay bir kur denedim hamile isemm sizlere aciklarimm

22 yasimdayim beyim 30
8 alik evliyiz ilk gunden beri ebek yapiyoruz bi ay sonra dogmasi gereken velet halayok meydandav:44: polikistik ower olabilir bende emin degilim onun disinda bu ay bir kur denedim hamile isemm sizlere aciklarimm

canım bende polıkıstık over varrr oda zaten adet duzensızlıgı yapıyor ama bılıyormusun bu meretın en buyuk panzehırı kılo bız esımle spora basladık fitnessa gıdıyoruz 5 kılo verdım daha oncede kılo verdıgımde kendılıgınden duzene gırmıstı adetım gel gör ki birkaç ayda daha fazlasını alıp kendı kendıme bozdum yıne fabrıka ayarlarını

sen hep günündemi olursun ben hep 1 hafta yada 4-5 gün önce olurum benim şakaklarımda çıkardı hep çıktı yine ve söndü şimdide burnumun kenarında hissediyorum bi sivilce

benimde ayni sakaklar alin saca dogru ve en cok cene de cikiyo onlar erken sondu simdi yanagimda var simdii ayyyyyy aman yarin kirmizi kart yerim ben hep her ayin 23 de olurum ondan ugursuz diyom 23 e 23 nisanda herkes nese doldu ben kirimizi/////

bende adet saat gibi calisiyo kiz saati bile sasmaz kilo yok killan ma yok adet zamani oncesi sivilcelen me oluyo yani bende belirtileri yok oyle

bende adet saat gibi calisiyo kiz saati bile sasmaz kilo yok killan ma yok adet zamani oncesi sivilcelen me oluyo yani bende belirtileri yok oyle

ne güzel işteeee adetlerının duzenlı olması bende adetı duzene bı soksam sanırım hamiş kalıp bebişe kavusucam eşim sureklı doktora gıtmekten rahatsız kasılıyor adam sankı çatala o çıkıyoryazıkkkkkk benım halımı ruhen yasıyor garıbım galibaaaa

Kıllanma diince, benim kaşlarım çıkmadı onu farkettim anneme sordum oda yavaş uzar dedi. Ama bıyıklar tamgaz devam. Kaşlarımda da kavis verilen yer olur, göz kapağındaki kısım çıkmadı kaldiki benim 10 günde rahat çıkardı en son 28inde aldırmıştım. Ortası falan çıktı, bir kısmı uzadı ama oralar çıkmadı.

inşallah sende bende görmeyiz

aman birimiz olsun yeter sen ol ben kirmiziya raziyim valla bende olmus gibi sevinirim zaten ben hic umitlenmek istemjyom kirmiziyi hic sevmem ama gununu gecirmeden yapisir yakama..ay ikindi oldu bugun uc aylar baslangici mubarek gun namazimi kilam birde dua edem cumlemize insallah...

gel çatır çatır yolalım bacım bıyıklarını ya bazen tam cıkmayanlar oluyo uzayanları aldırıyoruz ya bır kac gun sonra batıklar uzuyo aldıklarımız uzamıyo ya ben ne dedım şimdi öyle bişey işte bacım senınkıde

yaw benimde yavas uzadi bu hafta dicem, kesin hamile gibi olcam o yuzden bekleyelim gorelim nasipte varsa ucmak engel degil balik olmakk hayirlisi allahtan....

ben geldiimm...karnımdan iğnemi oldum ...öğğt iğğrenç birşey..

Anaaaaaaaaaaaaam kiz sen nerelerdesin cadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi hayirlisi kuzum beee

Insallah tutar

konuyu dağıtaım mı?
akşam ne yemek yapıyorsunuz kızlar karar veremedim bir fikri olan ?

iyi fikir

bende düsünüyp duruyorum yawww

arkadaşlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan lütfen cvp versin benım batım 17 mayıs tı ama tam da ogun bademciklerim şiştiği için dr a gıtmek zorunda kadlım malum antibiyotık ve ağrı kesici verdı dr ilaç yazmadan önce idrar tahlili yaptı hamilelik yok ( burası küçücük bir ilçe olduğu için kan tahlili yapılmıyor )o gun ialç kuılllnamya başaldım ialcı bıraktım ama halen adetim gelmedi karın ağrısı kasık ağrısı surekli var gögüs uçlarım çok acıyor teste yapıyorum hatta bugunde yaptım hamilelik yok artık eczaneye gıtmeye utanır oldum bır tane ezcane var burada adam her seferınde tıp tıp bakıyor :))))antıbıyotık bu kadar gecikme yaparmı arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım çalıştığım için kamuda il merkeızne gıdemıyorum ahhh buyuk şehırde olmak var

öyle deme ikimizede nasip etsin rabbim inşallah benim namazlar eve gidince artık valla yatana kadar dua etmek istiyorum allah kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…