- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.241
Oo sen daha yeni başLAmışsın ALLAh aratmasın cnm inş..
Diğer kızlarda da yazsın ben sonra okurum yemek yicez kociş çağırıyo sonra grşz kıslar...
benimde cenem yada alnimda cikardi bu defa yanak ve burunda cikti ama ben emin degilim her ain 23 de kirmizi kart yiyom 23 atlatayim o ugursuz gunu 24 de olsamda gam yemem bi gun hamilelik yeter
kuduzahuaha yok ya çatlatma iğnesiymiş...bakalım sırada ne var...doktor yumoşlarıma baktı çoğul gebelik bile olabilir bu yumoşlarla dedi..dedim valla bizim sülalede var...bu güne kadar da kimseye denk gelmedi...ahan geliyor çetin-metin-tekin dedim...
22 yasimdayim beyim 30
8 alik evliyiz ilk gunden beri ebek yapiyoruz bi ay sonra dogmasi gereken velet halayok meydandav:44: polikistik ower olabilir bende emin degilim onun disinda bu ay bir kur denedim hamile isemm sizlere aciklarimm
sen hep günündemi olursun ben hep 1 hafta yada 4-5 gün önce olurum benim şakaklarımda çıkardı hep çıktı yine ve söndü şimdide burnumun kenarında hissediyorum bi sivilce
benimde ayni sakaklar alin saca dogru ve en cok cene de cikiyo onlar erken sondu simdi yanagimda var simdii ayyyyyy aman yarin kirmizi kart yerim ben hep her ayin 23 de olurum ondan ugursuz diyom 23 e 23 nisanda herkes nese doldu ben kirimizi/////
canım bende polıkıstık over varrr oda zaten adet duzensızlıgı yapıyor ama bılıyormusun bu meretın en buyuk panzehırı kılo bız esımle spora basladık fitnessa gıdıyoruz 5 kılo verdım daha oncede kılo verdıgımde kendılıgınden duzene gırmıstı adetım gel gör ki birkaç ayda daha fazlasını alıp kendı kendıme bozdum yıne fabrıka ayarlarını
bende adet saat gibi calisiyo kiz saati bile sasmaz kilo yok killan ma yok adet zamani oncesi sivilcelen me oluyo yani bende belirtileri yok oyle
bende adet saat gibi calisiyo kiz saati bile sasmaz kilo yok killan ma yok adet zamani oncesi sivilcelen me oluyo yani bende belirtileri yok oyle
inşallah sende bende görmeyiz
Kıllanma diince, benim kaşlarım çıkmadı onu farkettim anneme sordum oda yavaş uzar dedi. Ama bıyıklar tamgaz devam. Kaşlarımda da kavis verilen yer olur, göz kapağındaki kısım çıkmadı kaldiki benim 10 günde rahat çıkardı en son 28inde aldırmıştım. Ortası falan çıktı, bir kısmı uzadı ama oralar çıkmadı.
konuyu dağıtaım mı?
akşam ne yemek yapıyorsunuz kızlar karar veremedim bir fikri olan ?
Kıllanma diince, benim kaşlarım çıkmadı onu farkettim anneme sordum oda yavaş uzar dedi. Ama bıyıklar tamgaz devam. Kaşlarımda da kavis verilen yer olur, göz kapağındaki kısım çıkmadı kaldiki benim 10 günde rahat çıkardı en son 28inde aldırmıştım. Ortası falan çıktı, bir kısmı uzadı ama oralar çıkmadı.
ben geldiimm...karnımdan iğnemi oldum ...öğğt iğğrenç birşey..
konuyu dağıtaım mı?
konuyu dağıtaım mı?
aman birimiz olsun yeter sen ol ben kirmiziya raziyim valla bende olmus gibi sevinirim zaten ben hic umitlenmek istemjyom kirmiziyi hic sevmem ama gununu gecirmeden yapisir yakama..ay ikindi oldu bugun uc aylar baslangici mubarek gun namazimi kilam birde dua edem cumlemize insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?