kendini bu ay hamile sananlar buraya

yokmu hiç hastane falan orda gitsene o kadar gün geçmiş kan tahlili yaptır boşver testi

Kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. İyi bakın kendinize. Bugece bol bol dua edelim inşallah.

Anaaaaaaaaaaaaam kiz sen nerelerdesin cadiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi hayirlisi kuzum beee

Insallah tutar

iyi fikir

bende düsünüyp duruyorum yawww

bende bir deli kayınpeder var onunla upraşıyordum kuzum gelemedim...arada vakit bulabilirsem kendimle alakalı işleri halledebiliorum
tek tutsun dua edin çoğul moğul dedi...tırstım ya...teker teker gelin yavrularım

kizzz yarin kirmizi gormede bari namazlari alledelim yoksa kac gun ara girecek yarin niyet edicem bugun disciye gittim ondan tutmadim:26:

kızlarrrrrr tuvalete bbır gıttımkı ne goreyım gelmıs benım kırmızılar neyse umutla yola devam adet oldum sonucta hamıle kalmadan adet olamasam daha kötüydü ne kadar polyannayım değil mi ühühühühüh
ya onu bunu bırakın bacılarda ben orucluydum cok az da olsa gelmıs benım kırmızılar bozmım dımı orucumu yarın tutmam artıkk ya ben ne zaman boyle nıyet etsem mubarek bır gunde hep hastalanıyorum bundada vardır bır hıkmet

Kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. İyi bakın kendinize. Bugece bol bol dua edelim inşallah.
banada dua edin tek çocuk olursa olsun diye..doktor çoğul gebelik olabilir dedi...kendime zor bakıyorum annaaaammm...yaarrrumm çetin metin tekin...ayşe fatma hayriyeeee yok bak çağırması bile zor..

senin oruç elvela...boz bence...adetliyken oruç olmaz...

kizzz yarin kirmizi gormede bari namazlari alledelim yoksa kac gun ara girecek yarin niyet edicem bugun disciye gittim ondan tutmadim:26:

ya nie göriyim aşkolsun ne biçim kader arkadaşısın bide ben bilmiyodum bugün başladığını 3 ayların keşke bilseydim bende oruç tutardım allah affetsin (((((((((

offff ya offfffff bu arada canım benım Allahın gücüne gider olursa tek olsun çoğul gebelik olmasın diye dua etme Allahım hiç nasip etmez ise pişman olursun dediklerine Çocugu veren rabbim rızkını da verir
sorun rızıktan öte...ben onlara bakamamki... rabbim niyetimi biliyor ondan gücüne gitmez...birde onları çıkarması var...of anam of... görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

sorun rızıktan öte...ben onlara bakamamki... rabbim niyetimi biliyor ondan gücüne gitmez...birde onları çıkarması var...of anam of... görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...

yine de sen oyle deme tatlım rabbım kulunun kalbıne göre hayırlısını verır herseyın en ıyısını o bılır bız bılemeyız

kız sancım çoğaldı diyorum beğenmişsin ( olmasın gelmesin o lanet şeyler (

eeee burda begenmiyorum butonu yok zaten bende cevap yazdiklarimi surekli begeniyom begendigimden degill yanii ayaklari havaya dik zan biraz kizz gelmesin gelmesin bebis dur icerde durrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…