- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.261
arkadaşlar bişey sormak istiyorum bilgisi olan lütfen cvp versin benım batım 17 mayıs tı ama tam da ogun bademciklerim şiştiği için dr a gıtmek zorunda kadlım malum antibiyotık ve ağrı kesici verdı dr ilaç yazmadan önce idrar tahlili yaptı hamilelik yok ( burası küçücük bir ilçe olduğu için kan tahlili yapılmıyor )o gun ialç kuılllnamya başaldım ialcı bıraktım ama halen adetim gelmedi karın ağrısı kasık ağrısı surekli var gögüs uçlarım çok acıyor teste yapıyorum hatta bugunde yaptım hamilelik yok artık eczaneye gıtmeye utanır oldum bır tane ezcane var burada adam her seferınde tıp tıp bakıyor :))))antıbıyotık bu kadar gecikme yaparmı arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım çalıştığım için kamuda il merkeızne gıdemıyorum ahhh buyuk şehırde olmak var
Kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. İyi bakın kendinize. Bugece bol bol dua edelim inşallah.
Anaaaaaaaaaaaaam kiz sen nerelerdesin cadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi hayirlisi kuzum beee
Insallah tutar
iyi fikir
bende düsünüyp duruyorum yawww
banada dua edin tek çocuk olursa olsun diye..doktor çoğul gebelik olabilir dedi...kendime zor bakıyorum annaaaammm...yaarrrumm çetin metin tekin...ayşe fatma hayriyeeeeKızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. İyi bakın kendinize. Bugece bol bol dua edelim inşallah.
Kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere inşallah. İyi bakın kendinize. Bugece bol bol dua edelim inşallah.
kızlarrrrrr tuvalete bbır gıttımkı ne goreyım gelmıs benım kırmızılar neyse umutla yola devam adet oldum sonucta hamıle kalmadan adet olamasam daha kötüydü ne kadar polyannayım değil mi ühühühühüh
ya onu bunu bırakın bacılarda ben orucluydum cok az da olsa gelmıs benım kırmızılar bozmım dımı orucumu yarın tutmam artıkk ya ben ne zaman boyle nıyet etsem mubarek bır gunde hep hastalanıyorum bundada vardır bır hıkmet
kizzz yarin kirmizi gormede bari namazlari alledelim yoksa kac gun ara girecek yarin niyet edicem bugun disciye gittim ondan tutmadim:26:
senin oruç elvela...boz bence...adetliyken oruç olmaz...
sorun rızıktan öte...ben onlara bakamamki...offff ya offfffff bu arada canım benım Allahın gücüne gider olursa tek olsun çoğul gebelik olmasın diye dua etme Allahım hiç nasip etmez ise pişman olursun dediklerine Çocugu veren rabbim rızkını da verir
sorun rızıktan öte...ben onlara bakamamki...rabbim niyetimi biliyor ondan gücüne gitmez...birde onları çıkarması var...of anam of... görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler...
tut kizzz kendini doverim seniii haaaaaaaa
kız sancım çoğaldı diyorum beğenmişsin( olmasın gelmesin o lanet şeyler (
Peki doktor bişi demedimi adet olmayışınla ilgili. Çok sinir bozucu bir durum haklısın.
kadın doğum doktoruma gitmemi ultrason ile baktırmamı söyledi ama ben baktırmadım baktırmıcamda..sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?