kendini bu ay hamile sananlar buraya

ayyy bende bu ay kendimi hamiş hissetmek isterdim ama,strateji değiştireyim dedim en iyisi hissetmiyim hamiş gibi belki tutar ne dersinizzzz

benim kırmızılarda geldiiiiii seviniyorum çünküüü düşükten sonra 2 regl beklycektim 2.de başladı ve bitecek sonraaaaaahaziranda yımırcak çalışmaları başlıycak..bu arada perşembe de şu genetik testi olayını halledicez....bende gelecek ay bu zamanlar aynı stresi yaşıycam sizleee....umarım bu ay bi sürü hamile çıkarda belirtileri tartışırız

ya hakketten hamıle mısın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:18: :18: tamam bee hemen pskopata bağladınnnn pes ediyorum veeeee ititraf ediyoruumm haaaaaaaaammmiiiiiiiiiiiilllllllllllleeeeeeeeeeee --------------------------miyim hala bilmiyorum:26: nasıl yani diyceksin anam kist var dediler 2.5 cm büyüklüğünde ama değerlerim azda olsa bırazdaha yukselmıs geç gebelik söz konusuda olabılır olmayabılırde kırmızıların gelmesını beklıycem 10gun ıcınde kırızı kart yemezssem inşallahh

günaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyddıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn kızlaaarr:))
eşim şehir dışına gidecekti erken kalktık benide uyku tutmadı..dün regl olunca heyecan bastı beni bu ay olurmu olmazmı diye,size söylerken bende takılmaya başladım.....
ya birde benim yüksek lisansım var...1 senem bitti.bu dönem erteledim..yani 30 a yaklaşırken bebeğide ertelememk istemiyorum...pöööööff neyse artık zaten önümde birde kpss var ne kadan stress varmış bende

çok fazla düşünmemeye çalış..nasıl olcaksa,zor tabii.hayırlısı canım inşallah uzuuuuun bi süre görmezzsin kırmıızıları

günaydın canım,çok şükürrr diyelim halimize,dimeh kırmızıları görmediğine göre no problemooo

ecem ama bugün var daha inşallah gelmezler belirtide pek yok sadece sabaları uyandığımda çok acıktığımı hissediyorum onun dışında canım pek bişi istemiyo bide sabahları tost yedikten sonra midem bulanıyo neden bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…