- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.301
dimehcim canım bulantı falan onlara bel bağlama yanıltadabiliyolar.göğüs agrısı kiminde oluyo kiminde olmuyo..ama benimki 4 5 gün geçmişti çoook şiddetli bir bulantm olunca test yptm.çok umutlanmayalım ki olunca çok üzülmeyelim..ama şu bile sevindirici olsan bile bu gün sekmeleri bebeişin için hazırlıktır..sen sadece ağır işlerden kaçın
aslında söylememk mi lazım kimselere daha az baskı oluyor...biz korunmayı bıraktğmzda herkes o an istemediğimizi düşünüyordu..bu biraz daha rahatlatıyor..bak ben bu reglimden sonra bırakıcam korunmayı ama kimseye söylemiycem...hatta hamile kalınca bile bi eşim bi annem..o da annem gelip yardımcı olsun diye:) sonra karnım çıkana kadar söylemiycem kimseye...ben artık nazara çok inanıyorum,düşükten sonra bir komşum ki oda 2 yıllık evli çocuk için hormon tedavisi görüyor bi kaç aydır...ben hemen hamile kalınca duymuş...düşükten sonra karşılaştık,bana dediki zaten içime o bebek yaşamaz diye doğuyordu..bana garip geldi açıkcası...insanlar bu niyetle yaklaşıyosa ne diye söyleyeyimki...anneannem derdi bebek kıpırdayana kadar söylemeyin diye...vardır eskilerin bir bildiğiiiii,ayrıca düşükten sonra insanların acıyan gözlerini görmek istemiyorum,bidaha yaşatmasın rabbim
canım benim sanki ucunda duruyor adet oldum olcam hissediyordum..hatta ben o ay güme gittik diye düşündümminik bulantılarım oldu eşim inanmıyor hemen moda girdin diye...bide uyku hali,kapı önünde uyuyasım vardı..göğüs acılarım günüm 2-3 gün geçince oldu uçlarına el dokunduramıyrdum...5 gün geçince test yaptm kabak gibi çıktı..ya bide adetlerim düzensiz olunca ve ağrılarımda olunca çok ümitlenmedim ben midem çok bulanmasa benimki 2 ayı bulurdu
yok canım öyle sıkışmam olmadı,bilindik her ayki adet ağrılarım oldu..ama diyorumya bunlara çok takılma..arkadaşımın ki 1 gün geçti testt e hemen çıktı.canım sen bilirsin...ben 4 5 gün geçmeden yapmam mesela...ama şu da var erken bilip erken doktora gidip ilacını almak,bişey varmı diye baktırmakta mantıklı...yarındamı beklesen
ay yok ecem yarınıda bekleyemem bugünü zzor ediyorum bugün yarın sabaha kadar beklicem inşallah allah nasip ederde olmazam evimin altında eczane var işe gelirken alıcam bi test işyerinde yapıcam
tamam canım..inşallah güzel haberlerin olur,dedğim gibi bu belirtilere takılma olurmu,geciken adetin bile iyi bir gelişmedualarım seninle,başkalarının duaları insanlara daha çabuk etki edermiş,inşallah seninde bebişin olur sağlıcakla
naber nevar neyokk nasıl gidiyor çalışmalarr
canım benim sanki ucunda duruyor adet oldum olcam hissediyordum..hatta ben o ay güme gittik diye düşündümminik bulantılarım oldu eşim inanmıyor hemen moda girdin diye...bide uyku hali,kapı önünde uyuyasım vardı..göğüs acılarım günüm 2-3 gün geçince oldu uçlarına el dokunduramıyrdum...5 gün geçince test yaptm kabak gibi çıktı..ya bide adetlerim düzensiz olunca ve ağrılarımda olunca çok ümitlenmedim ben midem çok bulanmasa benimki 2 ayı bulurdu
günaydın zeynocum ben bekliyorum işte son günüm ara sancılar falan öle bekliyorum sen hamilemiydin
mrb cnm benım daha henuz kesınlesmedı bebek yerıne 2.5 cm kıstın var dedıler ılacla kuculur dedıler kaynanamda sakın ıcme bekle adetını bazen bebek kıstın içinde olabılıyo deyınce bekleme durumundayım :26: :18: şafak- 8:2:[/QU
inşallah olur seninde benimde son günüm işte allahım bugünü bi atlatsam
napıonuz kızanlarım..canlarımbakalım benim akıbetim ne olacak... etrafta çekenden çok çekemeyen olduğu için hamile olursam antan dağıtımı yapıcam...milletin aklı iyiliğe çalışamıyor çünkü..
Kızlar günaydın.
Bugün işler biraz yoğun ancak gelebildim. Ne var ne çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?