kendini bu ay hamile sananlar buraya

dimehcim canım bulantı falan onlara bel bağlama yanıltadabiliyolar.göğüs agrısı kiminde oluyo kiminde olmuyo..ama benimki 4 5 gün geçmişti çoook şiddetli bir bulantm olunca test yptm.çok umutlanmayalım ki olunca çok üzülmeyelim..ama şu bile sevindirici olsan bile bu gün sekmeleri bebeişin için hazırlıktır..sen sadece ağır işlerden kaçın

valla ecem sanki varmış gibi elim karnımda ağır bişi alıp koyarken sandalyeden inerken falan valla hem çok kaptırmak istemiyorum kendimi hemde nie olmıcakmış deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum napıcamı bilemedim dün annemle telefonda konuşuyoruz oldunmu dedi yok dedim nasıl kahkaha atıyo sevinçten hadi hayırlı olsun hepimize diyo ya dedim deme öle sancım var 1 gün var olurum dedim

aslında söylememk mi lazım kimselere daha az baskı oluyor...biz korunmayı bıraktğmzda herkes o an istemediğimizi düşünüyordu..bu biraz daha rahatlatıyor..bak ben bu reglimden sonra bırakıcam korunmayı ama kimseye söylemiycem...hatta hamile kalınca bile bi eşim bi annem..o da annem gelip yardımcı olsun diye:) sonra karnım çıkana kadar söylemiycem kimseye...ben artık nazara çok inanıyorum,düşükten sonra bir komşum ki oda 2 yıllık evli çocuk için hormon tedavisi görüyor bi kaç aydır...ben hemen hamile kalınca duymuş...düşükten sonra karşılaştık,bana dediki zaten içime o bebek yaşamaz diye doğuyordu..bana garip geldi açıkcası...insanlar bu niyetle yaklaşıyosa ne diye söyleyeyimki...anneannem derdi bebek kıpırdayana kadar söylemeyin diye...vardır eskilerin bir bildiğiiiii,ayrıca düşükten sonra insanların acıyan gözlerini görmek istemiyorum,bidaha yaşatmasın rabbim

anam insanlar zaten bi tuhaf bi merak bi yorumlar ben anlamıyorum ben kimseye sormam bile ben bakıcam sanki banane ama annem çok istiyo tek çocuğum ben benden başka kimseden torun göremicekler ama napıyım benimde elimden bişi gelmiyoki sen hamile kaldığında adet gününde sancın varmıydı adet sancısı gibi

canım benim sanki ucunda duruyor adet oldum olcam hissediyordum..hatta ben o ay güme gittik diye düşündüm minik bulantılarım oldu eşim inanmıyor hemen moda girdin diye...bide uyku hali,kapı önünde uyuyasım vardı..göğüs acılarım günüm 2-3 gün geçince oldu uçlarına el dokunduramıyrdum...5 gün geçince test yaptm kabak gibi çıktı..ya bide adetlerim düzensiz olunca ve ağrılarımda olunca çok ümitlenmedim ben midem çok bulanmasa benimki 2 ayı bulurdu

valla ecem bende sancılar aynen devam öle uyku hali falan nadir oldu ben eşime bişi sölemedim daha o da sormuyo oldunmu diye 2 gündür büyüyü bozmamak için heralde sölesem umutlanır bide olursam çok üzülür biliyorum onun için bişi demedim allahım bugünüde atlatsam sabah hemen test alıcam çıkarmıki acaba hemen bide adet olucan gün kakn var gibi sıkıştırıyomuydu karnını kasıklarını

yok canım öyle sıkışmam olmadı,bilindik her ayki adet ağrılarım oldu..ama diyorumya bunlara çok takılma..arkadaşımın ki 1 gün geçti testt e hemen çıktı.canım sen bilirsin...ben 4 5 gün geçmeden yapmam mesela...ama şu da var erken bilip erken doktora gidip ilacını almak,bişey varmı diye baktırmakta mantıklı...yarındamı beklesen

ay yok ecem yarınıda bekleyemem bugünü zzor ediyorum bugün yarın sabaha kadar beklicem inşallah allah nasip ederde olmazam evimin altında eczane var işe gelirken alıcam bi test işyerinde yapıcam

ay yok ecem yarınıda bekleyemem bugünü zzor ediyorum bugün yarın sabaha kadar beklicem inşallah allah nasip ederde olmazam evimin altında eczane var işe gelirken alıcam bi test işyerinde yapıcam

tamam canım..inşallah güzel haberlerin olur,dedğim gibi bu belirtilere takılma olurmu,geciken adetin bile iyi bir gelişme dualarım seninle,başkalarının duaları insanlara daha çabuk etki edermiş,inşallah seninde bebişin olur sağlıcakla

allah razı olsun dua eden herkesten allah isteyen herkese eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin ama çok zormuş beklemek çok:2:

napıonuz kızanlarım..canlarım bakalım benim akıbetim ne olacak... etrafta çekenden çok çekemeyen olduğu için hamile olursam antan dağıtımı yapıcam...milletin aklı iyiliğe çalışamıyor çünkü..

valla ecem hiçbir ay böle umutlanmadım nedense ağrım olunca aha oluyorum dedim oldumda zaten benim ağrılarım evlendikten sonra 14.günümde sonra başladı nedense bu ayda öle oldu ama baktım olmuyorum pek umutlandım inşallah boşa çıkmaz umutlarım

günaydın zeynocum ben bekliyorum işte son günüm ara sancılar falan öle bekliyorum sen hamilemiydin

mrb cnm benım daha henuz kesınlesmedı bebek yerıne 2.5 cm kıstın var dedıler ılacla kuculur dedıler kaynanamda sakın ıcme bekle adetını bazen bebek kıstın içinde olabılıyo deyınce bekleme durumundayım :26: :18: şafak- 8

Son düzenleme:

evet evet bende söylemiycem..yok yani söylesem ne olacak??? benim hamileliğimde onların yapacağı bişey yok yani..süpriz olur hem pat diye alın size bebek demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…