- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.321
aah miyopim aah nolsun benim son gün işte bekliyorum ölücem valla stresten bi olmasam
valla ecem hiçbir ay böle umutlanmadım nedense ağrım olunca aha oluyorum dedim oldumda zaten benim ağrılarım evlendikten sonra 14.günümde sonra başladı nedense bu ayda öle oldu ama baktım olmuyorum pek umutlandım inşallah boşa çıkmaz umutlarım
mrb cnm benım daha henuz kesınlesmedı bebek yerıne 2.5 cm kıstın var dedıler ılacla kuculur dedıler kaynanamda sakın ıcme bekle adetını bazen bebek kıstın içinde olabılıyo deyınce bekleme durumundayım :26: :18: şafak- 8:2:[/QU
inşallah olur seninde benimde son günüm işte allahım bugünü bi atlatsam
HAYIRLISI CNM UMUYORUM VARDIRR AMA YOKSA BILE ASLA ÜZÜLME PESDE ETME
yaaa çıkmaz inşallah ama düzen sekmeside bi göz kırpma
HAYIRLISI CNM UMUYORUM VARDIRR AMA YOKSA BILE ASLA ÜZÜLME PESDE ETME
inşallah kakm var ama gitmeye korkuyorum karnıma kasıklarıma baskı yaparımda ıkınırken kırmızılar gelir diye gidemiyorum
inşallah kakm var ama gitmeye korkuyorum karnıma kasıklarıma baskı yaparımda ıkınırken kırmızılar gelir diye gidemiyorum
dimeeeh sen 9 ay tutarsın şimdi kuzuuuuumm
e yuh artık
dimeeeh sen 9 ay tutarsın şimdi kuzuuuuumm[/QUO
napıyım ama gidicem sonunda yapıcak bişi yok sizede yazarım merak etmeyin kuzularıım
dimeeeh sen 9 ay tutarsın şimdi kuzuuuuumm[/QUO
napıyım ama gidicem sonunda yapıcak bişi yok sizede yazarım merak etmeyin kuzularıım
kızlaar müjde ben mıçtım diyemi yazıcaksınahhahahaha
miyopicim naptın kuzum varmı bi gelişme
ALLAHH SENİİ EMİİDELİİ SEN BIGUN DEIL 10 AYDA TUTSAN GELECEGI VARSA GELIR GIT YAPP BIDE BAĞIRSAKLARI BOZUCAN
evet ve gelmedi kırmızlaaaaaar die yazıcam benim e emden sizene ayol ben kırmızıların gelmediğini haber vericem
vee işte gidiyorum bekleyin anacıım
ALLAHH SENİİ EMİİDELİİ SEN BIGUN DEIL 10 AYDA TUTSAN GELECEĞİ VARSA GELIR GİT YAP BIDE BAĞIRSAKLARI BOZACAN
gittim kızlar gelmedi o ismi lazım değiller ama sancım çoğaldı sanki rahatlayınca böle sancı geldikçe banada geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?