- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.341
kızlar genetik randevumu aldım yarın 10 da gidicez bakalım..inşallah birşey çıkmaz....çok dua edin olurmu??
oney ben ilkkez duyuyorum kuzucan ?
dimeh o sancılar yerleşme sancısıdır inşallah korkma..ben yanındayım
tatlım benim 2 alık bir düşüğüm oldu..bunun için araştırma..yani ilk 3 aylık düşüklerde bundan şüphelenir doktorlar ama 3 düşük olması beklenir(nedense?) ben 1 tane olmasına rağmen yaptırıcam. kan pıhtılaşmama ve genetik faktörlere bakılacak...bunlarda problem varsa ona göre tedavi uygulanacak....
hımmss enteresan...yeni bir şey daha öğrendim...bu aralar hayatta ilkleri yaşıyorum..dün ilk defa karnımdan iğne oldum
canım sağolasın olmıyım ya hepimiz adet olmayalım nolur allahım şimdide yemekten geldim midemmi bulanıyo ne
deli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrimmmm
napiyonuzzzzzz
dün aksam var ya cocugu nerdeyse erkenden doguruyordum
lavaboya kalktim
geldim yataga yattim sag kalcamin üzerine ayyyyyyyyyyyyyyy sol yumurtalik tarafinda bir sanci oldu ve böyle kuyruk sokumuna dogru gitti,hic böyle bisey yasamadim
sonra sol kalcanin üzerine yattim bu sefer sag yumurtaliktan kuyruk sokumuna dogru oldu ve tekrar lavaboya kalkayim dedim kapinin esiginede kala kaldim böyle nasil desem sanci devam etti ve sanki bütün vücudum tuhafti bayilacagim gibi dedi ha bayildim ha bayilacam
esimi cagirdim geldi yataga götürdü
ve sanci devam etti sonra öyle uykuya dalmisim
cok tuhaf birseydi
canım kaç aylık bebişin??birde gaz sancısı olmadığına eminmisin çünkü hamilelik feci gaz yapar
kızlar sumisalıı nerelerde gören duyan varmı
deli hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrimmmm
napiyonuzzzzzz
dün aksam var ya cocugu nerdeyse erkenden doguruyordum
lavaboya kalktim
geldim yataga yattim sag kalcamin üzerine ayyyyyyyyyyyyyyy sol yumurtalik tarafinda bir sanci oldu ve böyle kuyruk sokumuna dogru gitti,hic böyle bisey yasamadim
sonra sol kalcanin üzerine yattim bu sefer sag yumurtaliktan kuyruk sokumuna dogru oldu ve tekrar lavaboya kalkayim dedim kapinin esiginede kala kaldim böyle nasil desem sanci devam etti ve sanki bütün vücudum tuhafti bayilacagim gibi dedi ha bayildim ha bayilacam
esimi cagirdim geldi yataga götürdü
ve sanci devam etti sonra öyle uykuya dalmisim
cok tuhaf birseydi
Amin canim amin
dur kis kusma simdi kokusu gelir buralara eeee malum bizimde migdemiz hamile hamile dayanmaz simdi
burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeeeeeeeee :))))
ya kızlar sabahdan berı bı şapşallık var,,, uykum varrr uyumak ıstıom sureklı valla suan bıle gozlerım kapandı kapanacak ,,mıdemde eksıo ,,,,
Amin canim amin
dur kis kusma simdi kokusu gelir buralara eeee malum bizimde migdemiz hamile hamile dayanmaz simdi
OoOoOoOoo kıs seninki yerleşmeşmeyemi uğraşio yoksahadi hayırlı olsun
deme kız öle kusuyım size gelmez kokusu işyerindeyim çeksin bunlar kokuları allahım düşündükçe hamiş olduğumu karnımda kelebekler uçuşuyo kalbim hızlanıyo falan bana bişiler oluyoo
bebegim 12 aylik ruhumda
canim hamile degilim yaaaaa
ama Insallah bu ay olmusumdur bat a 3-4 gün kaldi ve dünden beri akinrim var koyu kahverengi
ama bu normal
birde nur topu gibi iki kücük kistim var teyzesi ellerinden öperler
bu 12 aydir hic hamilenin h sini bile göremedim
oOoOoOo aL bi tane daha hadi bakalım kıslar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?