- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.361
burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))
bedenım degıl ama ruhum hala hamıleeeeeeeeeeeeeeeee :))))
ya kızlar sabahdan berı bı şapşallık var,,, uykum varrr uyumak ıstıom sureklı valla suan bıle gozlerım kapandı kapanacak ,,mıdemde eksıo ,,,,
sen hamilemisin peki sence ben hamilemiyim delirdim iyice kızlar azcık tahammül edin bana hor görmeyin bu hallerimi az kaldı nolur
sen hamilemisin peki sence ben hamilemiyim delirdim iyice kızlar azcık tahammül edin bana hor görmeyin bu hallerimi az kaldı nolur
kızlar selamm benimde adet olmam gerek ama hiç bir belirti yok hala gecen ay 24 ünde olmustum normalde her ay 2 gün yada 3 gün öne atar ama bu ay hala gelmedi kırmızılar.bi ablam kahve falı bakmıştı önümüzdeki ayın 13 ünde hamile oldugunu öğreneceksin dedi.fala inanma falsız kalma demişler demi :) bu ay düşünmeyeceğim dedim ama yine kaptırdım kendimi hayallere sizce hamilemiyimdir yaaa:)))
kızlar selamm benimde adet olmam gerek ama hiç bir belirti yok hala gecen ay 24 ünde olmustum normalde her ay 2 gün yada 3 gün öne atar ama bu ay hala gelmedi kırmızılar.bi ablam kahve falı bakmıştı önümüzdeki ayın 13 ünde hamile oldugunu öğreneceksin dedi.fala inanma falsız kalma demişler demi :) bu ay düşünmeyeceğim dedim ama yine kaptırdım kendimi hayallere sizce hamilemiyimdir yaaa:)))
bebegim 12 aylik ruhumda
canim hamile degilim yaaaaa
ama Insallah bu ay olmusumdur bat a 3-4 gün kaldi ve dünden beri akinrim var koyu kahverengi
ama bu normal
birde nur topu gibi iki kücük kistim var teyzesi ellerinden öperler
bu 12 aydir hic hamilenin h sini bile göremedim
heee kuzum hamile benim ruhum her daim
adet olsam bile hamileyim
sende hamilesin tebrikler yalniz esine bu gebelikten bahsetme öyle acik acik
zaten adamlar biliyor deli oldugumuzu bari tamamen siyirdigimizi anlamasinlar
az kaldi cok azzzzzzzzzzzzzzzzzz
yakinda bizlerde hamile olacagiz
psikolojik hamilesin yani Allah iyiliğini versin,gerçek sandım dııııı
bacııım ben geçen ay 23 ünde oldum hala bugün bişi yok sadece ara ara sancılar bide benim 1 hafta falan öne atar normalde ben napıyım been
kızlar sıcakmı tutyım kendimi napıyım bacaklarımın orda ısıtıcı var kapatıyımmı yoksa bilemedim:44:
dimeh sen hamılesın ,,,,
beyazlım hamıle,,,,,
mıllan hamıle,,,,,
ben hamıleyım,,,,,
eslem hamıleee,,,
ecem hamıleee,,,
ama bı tek mıyopı hamıle degıll :)))
zeyno yu ıse bılmıom eger hamıle degılse ucacam ona yerlı dızıye cevırdı hamıle mı degılmı olayını
bızlerın ruhları hamıle anacımmmm bedenın hamıle olmasında ne varrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUO
yaşasınn sumisalim demek hepimiz hamileyiz benim oğlum olsun ozaman
kuzum bakin size bile buradan yutturabiliyorsam hamile oldugumu kendim lokma lokma degilde bir seferde yutturuyorum beynime hamileyim diye
slm kızlarr bende pazartesi günü regli oldum ..ilk iki gün yogun geldi bugün az ..normalde 5 gün sürer ..şaşırdımmmmmm...yoksa üstünemi gördüm. .yok yok ben yine kendimi kandırıyorum bence..
neysee yeni yumurtlama günleri beni bekliyorbaşka kırmızıları gelen var mıııııııııııııı
güldürdünn beniii benimde kistim var 2.5 cmm ellerinizden öperrr
yok canım ne hor görmesideee,bu çiş olayını falan düşününce sen hamile olunca direkt uçuşa geçersino zaman birinin seni durdurması lazım
:26:
pıhtılaşma çıkarsa bende karından iğne vurulcam...sen neden vuruluyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?