kendini bu ay hamile sananlar buraya

ahhaaaa hamilesimisnn yoksaa buarada hojjjgeldinn beyaavvv gözlerim nette kalmıitı vallla

sen hamilemisin peki sence ben hamilemiyim delirdim iyice kızlar azcık tahammül edin bana hor görmeyin bu hallerimi az kaldı nolur

heee kuzum hamile benim ruhum her daim

adet olsam bile hamileyim

sende hamilesin tebrikler yalniz esine bu gebelikten bahsetme öyle acik acik

zaten adamlar biliyor deli oldugumuzu bari tamamen siyirdigimizi anlamasinlar

az kaldi cok azzzzzzzzzzzzzzzzzz

yakinda bizlerde hamile olacagiz

sen hamilemisin peki sence ben hamilemiyim delirdim iyice kızlar azcık tahammül edin bana hor görmeyin bu hallerimi az kaldı nolur

yok canım ne hor görmesideee,bu çiş olayını falan düşününce sen hamile olunca direkt uçuşa geçersino zaman birinin seni durdurması lazım
:26:

bacııım ben geçen ay 23 ünde oldum hala bugün bişi yok sadece ara ara sancılar bide benim 1 hafta falan öne atar normalde ben napıyım been

Benmde adetlerim genelde 3-4 gün öne atar hatta hep derim bi önceki adet tarihime kırmızısız ulaşırsam kesin hamileyim çünkü hep önce olurum hiç geçmez mübarek : ) Seninki de öle olabilir cnm ..ama bekle bi iki gün daha..belki olmaz ya olacağı tutar üzülme sonra..

dimeh sen hamılesın ,,,,
beyazlım hamıle,,,,,
mıllan hamıle,,,,,
ben hamıleyım,,,,,
eslem hamıleee,,,
ecem hamıleee,,,

ama bı tek mıyopı hamıle degıll :)))
zeyno yu ıse bılmıom eger hamıle degılse ucacam ona yerlı dızıye cevırdı hamıle mı degılmı olayını

bızlerın ruhları hamıle anacımmmm bedenın hamıle olmasında ne varrrrrrrrrrrrrrrrr

güldürdünn beniii benimde kistim var 2.5 cmm ellerinizden öperrr

oy senin o hamilesin diyen diillerini yesin kocan emi varya içim pır pır ölücem acaba diyorum psikolojik olarakmı zorluyorumda olmuyorum :44:

bacııım ben geçen ay 23 ünde oldum hala bugün bişi yok sadece ara ara sancılar bide benim 1 hafta falan öne atar normalde ben napıyım been

yaa aevet canım yaaa her ay aynı terane valla stresten gecikıo kesin biliorum ama napim işte hayal kuruyom hep hamileyim bende:)artık eşim dalga gecio benle dun diom adet olmadım hala hamilemisin yoksa diyo :):) gülüyo:))

kızlar sıcakmı tutyım kendimi napıyım bacaklarımın orda ısıtıcı var kapatıyımmı yoksa bilemedim:44:

kesinlilkle sıcak tut...hamile olmasanda olsanda sıcak tut..biz bayanların ayakları üşüyünce hemen iltihaplanma yapıyor...ben az önce sıcak suyla yıkadım napym ha bre üşüyolar,az öncede pekmezli su yaptım şifaaaa olsuuuuun

Bizim rahimede anca kist yerleşir : ) bende de çıkmıştı ilk sene doktor dio kist var ben diom bebektir o bebek sen anlamamışsındır ne kisti

kuzum bakin size bile buradan yutturabiliyorsam hamile oldugumu kendim lokma lokma degilde bir seferde yutturuyorum beynime hamileyim diye

düşünsene doktora gidermişsin yarın,doktor dermişki yeterli açıklık oluşmuş seni doğuma alalım diyeee,ruhunun hali bedenine yapışmış meğersemm

slm kızlarr bende pazartesi günü regli oldum ..ilk iki gün yogun geldi bugün az ..normalde 5 gün sürer ..şaşırdımmmmmm...yoksa üstünemi gördüm . .yok yok ben yine kendimi kandırıyorum bence..
neysee yeni yumurtlama günleri beni bekliyor başka kırmızıları gelen var mıııııııııııııı

Ben körolasıca geldi yine ..

Napalım alıştık ne de olsa yeni ay yeni umutlar böle geçti ömrüm

güldürdünn beniii benimde kistim var 2.5 cmm ellerinizden öperrr

sagolsun bende gözlerin´den öperim iiiiiihhhhhh varmidir ki gözleri acep

kiz cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen sahiden ne pepmbe dizi entirikasi yaptin burada

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm doktor ne dedi kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26:

yok canım ne hor görmesideee,bu çiş olayını falan düşününce sen hamile olunca direkt uçuşa geçersino zaman birinin seni durdurması lazım
:26:

kız sen ne diyosun ne havamdan geçilir ne nazımdan sanki dünyada tek hamile kalan benmişim gibi ama napıyım kocam çok değişicek biliyorum annemler çok sevinicek deliriler sevinçten anam ben uçmıyımda kim uçsun fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…