kendini bu ay hamile sananlar buraya

kız herkese tanıyı koymuşsunn ben nıyee bananee benimde ruhum hatta heryerim hamileee,,

Ewt ya düşünüyorumda hamile kalsam herkes çok sevinir annemler falan sonra çok üstüme düşerler bende bi nazlanırım sormayın

Hiç iş yapmam görmemiş gibi hemen alışverişe başlarım ama napiim görmedim tabi 2 senedir sadece ruhum hamile

kız herkese tanıyı koymuşsunn ben nıyee bananee benimde ruhum hatta heryerim hamileee,,

demıon kı hamılemısın degılmısın ablanın yanına gıtcekdın tahlıl olmaya ne oldu dımedın gecmıs yazıları okudum yokkk o yuden almıos senı hamılelık tablosuna anlat sonuc ne o zaman ruhları hamıle grubuna yada mıyopı gıbı hamıle degıl grubuna alayım :)))))))))))))))

yaa aevet canım yaaa her ay aynı terane valla stresten gecikıo kesin biliorum ama napim işte hayal kuruyom hep hamileyim bende:)artık eşim dalga gecio benle dun diom adet olmadım hala hamilemisin yoksa diyo :):) gülüyo:))

anam yaaaa bende gecnlere kisitmi elle göbekten muane etmek isterken esim diyo napiyon diyom kisti ariyom diyo bulup ne yapacam.....muhahahahahahaha

dedim ne yapayim hayatim????haaaa ne yapayim???? bisey demedi güldük

Bizim rahimede anca kist yerleşir : ) bende de çıkmıştı ilk sene doktor dio kist var ben diom bebektir o bebek sen anlamamışsındır ne kisti

hahahahahaha anam ya umutlarimizda olmasa demi ama

düşünsene doktora gidermişsin yarın,doktor dermişki yeterli açıklık oluşmuş seni doğuma alalım diyeee,ruhunun hali bedenine yapışmış meğersemm

hahahaha hic sasirmammmmmm adam ruhi bebegimi alir kucagima verir

beyazlım,aşkım beniiiiiiiim kız hoşgeldin..sensiz buralar hiç çekılmıyor sumisaliyle

dimeh kızım sen madem 1hafta önden oluyorsun hamılesın ozaman kızım..bak ben 22 sınde olmustum gecen ay..bu ayınkını 18ınde beklıyordum..19unda oldum..benımkıde hep 4-5-6 gun öne atar..ama senınkı bayag gecmiş ozaman..

Ben körolasıca geldi yine ..

Napalım alıştık ne de olsa yeni ay yeni umutlar böle geçti ömrüm

ohh iyi biz de önümüzdeki ay hamile kalırız eslem napalım en azından yanlız degiliz birlikte hallederiz bunuda..bende 2 sene hatta 2.5 senedir hamile hissediyorum kendimi aama ortada bişey yok ben şimdi bile alıyorum begendigim bebek kıyafetlerindenolmazsa hediye götürürüm falan diyorum ama kimseye vermemmmmmmmmmm onlar benim bebişimin

şu eslem hamile yazısı bile heyecanlandırdı beni

anam başta biraz işi sulandırak dedükk ama açıklama yaptıkyaa yahuu vır vırr çene yapcanıza acukk benımm notlarımı okusaydınızz neysee anlatayımm anam kistten olabılır sıkayetlerın dedıler d.kontrol hapına devam edersem gecermiş kırmısı kart yemememe 1 hafta var :26: ablamda kanamnı bekle olmazssa gebesındır yenı dollenme olmussa gozukmez degerlerım acık daha yukselmıs gaynanamda sakın içme ilaç milaç bebek kistin içindedir diyoo bilmiom anam bekleyecez işte

slm millet ben geldimmm henuz kirmizi kart yemeden geldim ruhummmm tam gaz hamile bedenimden bi haberim ha birde niyetliyim kirmizi kart gorursem hem oruc gidecek hemde bebegim dimeh kizzzz sende daha gormemissin kirmiziyi sevindimmm kiz bu ugursuz 23'u atlattik mi kesin hamileyiz.dun esimle sakalasiyoz yavas ol bebegimi dusurcen diyom bisi olmaz rhun saglam diyii bana arabayla gidiyoz tumsek var diyo yavasliyim bebegimiz dusmesin galiba onuna ruhu baba olmuss

len kızz iyi oku geçmişi sabah ilk sana cvp yazdım anam ses gelmeyınce senı sordum gurup uzmanı

yaaa bende dıom bı ses gelıo uzakdan boyleeee vik vik vik dıeee megersı mıllan gelmısssssss uyusssssssssssssssssss
kırmızıları gormusun cok mu bekledın yollarını ,,,,,gelme dıyeydın,,geceydın onune durrrrrrrrrr dıyeydınn yaaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…