- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.381
dimeh sen hamılesın ,,,,
beyazlım hamıle,,,,,
mıllan hamıle,,,,,
ben hamıleyım,,,,,
eslem hamıleee,,,
ecem hamıleee,,,
ama bı tek mıyopı hamıle degıll :)))
zeyno yu ıse bılmıom eger hamıle degılse ucacam ona yerlı dızıye cevırdı hamıle mı degılmı olayını
bızlerın ruhları hamıle anacımmmm bedenın hamıle olmasında ne varrrrrrrrrrrrrrrrr
kız sen ne diyosun ne havamdan geçilir ne nazımdan sanki dünyada tek hamile kalan benmişim gibi ama napıyım kocam çok değişicek biliyorum annemler çok sevinicek deliriler sevinçten anam ben uçmıyımda kim uçsun fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv
kız herkese tanıyı koymuşsunn ben nıyeebananee benimde ruhum hatta heryerim hamileee,,
Benkörolasıca geldi yine ..
Napalım alıştık ne de olsa yeni ay yeni umutlar böle geçti ömrüm
o olmadı ıste ısmarla cınsıyet yokkkkk kutundan ne cıkarsa o bacım,,,,,
bızım topıc boyle calısıo ,,,,,
yaa aevet canım yaaa her ay aynı terane valla stresten gecikıo kesin biliorum ama napim işte hayal kuruyom hep hamileyim bende:)artık eşim dalga gecio benle dun diom adet olmadım hala hamilemisin yoksa diyo :):) gülüyo:))
Bizim rahimede anca kist yerleşir : ) bende de çıkmıştı ilk sene doktor dio kist var ben diom bebektir o bebek sen anlamamışsındır ne kisti
düşünsene doktora gidermişsin yarın,doktor dermişki yeterli açıklık oluşmuş seni doğuma alalım diyeee,ruhunun hali bedenine yapışmış meğersemm
oohhhh yoooo sevgılımmmm olamazzz ambiyanssssss ambiyanssssss kırmızı kart yedin demekk haa
Benkörolasıca geldi yine ..
Napalım alıştık ne de olsa yeni ay yeni umutlar böle geçti ömrüm
Ewt ya düşünüyorumda hamile kalsam herkes çok sevinir annemler falan sonra çok üstüme düşerler bende bi nazlanırım sormayın
Hiç iş yapmamgörmemiş gibi hemen alışverişe başlarım ama napiim görmedim tabi 2 senedir sadece ruhum hamile
dimeh sen hamılesın ,,,,
beyazlım hamıle,,,,,
mıllan hamıle,,,,,
ben hamıleyım,,,,,
eslem hamıleee,,,
ecem hamıleee,,,
ama bı tek mıyopı hamıle degıll :)))
zeyno yu ıse bılmıom eger hamıle degılse ucacam ona yerlı dızıye cevırdı hamıle mı degılmı olayını
bızlerın ruhları hamıle anacımmmm bedenın hamıle olmasında ne varrrrrrrrrrrrrrrrr
Bizim rahimede anca kist yerleşir : ) bende de çıkmıştı ilk sene doktor dio kist var ben diom bebektir o bebek sen anlamamışsındır ne kisti
sagolsun bende gözlerin´den öperimiiiiiihhhhhh varmidir ki gözleri acep
kiz cadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen sahiden ne pepmbe dizi entirikasi yaptin burada
anammmmmmmmmmmmmmmmmmm doktor ne dedi kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:26::26::26::26::26:
kızzz millann oy anacım sende mi yedin kırmızı kartı
demıon kı hamılemısın degılmısın ablanın yanına gıtcekdın tahlıl olmaya ne oldu dımedın gecmıs yazıları okudum yokkk o yuden almıos senı hamılelık tablosuna anlat sonuc ne o zaman ruhları hamıle grubuna yada mıyopı gıbı hamıle degıl grubuna alayım :)))))))))))))))
beyazlım,aşkım beniiiiiiiimkız hoşgeldin..sensiz buralar hiç çekılmıyor sumisaliyle
dimeh kızım sen madem 1hafta önden oluyorsun hamılesın ozaman kızım..bak ben 22 sınde olmustum gecen ay..bu ayınkını 18ınde beklıyordum..19unda oldum..benımkıde hep 4-5-6 gun öne atar..ama senınkı bayag gecmiş ozaman..
ya zateb doktorlar alısmıs ya kıst var dıo yada stresdendır ,, o kadar yılı sankı dersın bunları demek ıcın okudular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?