kendini bu ay hamile sananlar buraya

Bana aldırmıo eşim kafayı yerim die Ama bende bebek örgüleri öğrendim hatta heediye bile ördüm kaç kişiye

Acemileri hediye ustalığımı kendi yavrucuklarıma inş

Yani onun için örgü bile öğrendim ama bi türlü gelemdi velet

Bi geldin poposunu pişircm onun bu kadar uğraştırdı ana babasını

gızım okuduk heee uyus ,,,,
gaynanan tıpda devrım yapmıs tebrık edıommmm :))) kıstın ıcınde bebek :))))))
ya benımde kıstım var 3.5 cm cıkolata hemde,,,sonucda adetıne bı hafta varsa bencede ıcme beklı bu adetde catlar gıder ınsallah,, bı daha da gelmez,,,,

sus beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ne olduysa senın yuzunden oldu zaten..
anam nasıl bı göz varsa sende

hee yaa ben yıyelı cok oldu,nerdeyse adetım bıtcek,yenıden hamıle kalcam ama kıskananlar catlasın..
hadi inşallahh bu ayy inşallahh hiç birimiz ıskalamayız da hamile patlaması olur topigimizde

ohh ohh marifetlisinde bende örüyorum kollarını kesemiyorum kayınvalideye kestiriyorum sonra devam
banada yeni sarı renkten yelek hırka atkı şapka ördü kaynanam kışa bile hazırım yani o derece
bi geldin bende poposunu kızartmayı düşünüyorum ayy kızz ben kıyamam şimdi bile o anı yaşadım sankiii ayyy normal degiliz yaa

su misalicim ben de dün regl oldum..yarında genetiğe gidicem sorun olmaz dimi???

yok be ecem ne olcakkı ınsallah genetık temızdır kı doktorlar genetık onemlı bızım ıcın dıolar,,,
hıc moralını bozma bıse cıkmaz ınsallah
pıhtılasma varsa da mutasyona ugrayan gene gore degısıo mesela ben coraspın ıcıom doktor bunu 9 ay ıccen dedı ıgneye gerek yok sende dedı,,ablamın eltısının kızı ıgne oluyo mesela ,,,o yuzden genetıkde sorun cıkmasındansa pıhtılasmayı tercıh ederım ( aslında hıcbırı olmasa daha ıyı ya neyse ))
sonuclar zaman alabılır ,sacma dusuncelere gıtme cıkcakmı cıkmıcak mı dıe o yuzden kafanı rahat tut,,, hamıle kalabılıon bu onemlı bı durum ,,

kuzummmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmmmm kiz nirelerdesinnnnnn sen

canooooooo ya ne olacak bizim bu durumumuz bu kücüklükler bizi niye bu kadar bekletiyorlar???

gelsinler popolarini yeriz

ya zateb doktorlar alısmıs ya kıst var dıo yada stresdendır ,, o kadar yılı sankı dersın bunları demek ıcın okudular

sagolasin bacimmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok güldürdün beni Allahta seni güldürsün

heee yav deli bu doktorlar

hamileyiz diyorsak hamileyiz uleeeeeeen bizden daha mi iyi bileceksiniz

gerçekten normal diiliz eşim bilse bnm burdaki halimi izin vermez bi daha girmeme kafayı yiom die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…