- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.401
ohh iyi biz de önümüzdeki ay hamile kalırız eslem napalım en azından yanlız degilizbirlikte hallederiz bunuda..bende 2 sene hatta 2.5 senedir hamile hissediyorum kendimi aama ortada bişey yok ben şimdi bile alıyorum begendigim bebek kıyafetlerinden olmazsa hediye götürürüm falan diyorum ama kimseye vermemmmmmmmmmm onlar benim bebişimin
anam başta biraz işi sulandırak dedükk ama açıklama yaptıkyaa yahuu vır vırr çene yapcanıza acukk benımm notlarımı okusaydınızzneysee anlatayımm anam kistten olabılır sıkayetlerın dedıler d.kontrol hapına devam edersem gecermiş kırmısı kart yemememe 1 hafta var :26: ablamda kanamnı bekle olmazssa gebesındır yenı dollenme olmussa gozukmez degerlerım acık daha yukselmıs gaynanamda sakın içme ilaç milaç bebek kistin içindedir diyoo bilmiom anam bekleyecez işte
laaannn beyazlım alaman çükületambenim çetin tekin metin yada ayşe fatma hayriyem olabilirmiş..meymenetsiz doktorum dedi...
yaaa bende dıom bı ses gelıo uzakdan boyleeee vik vik vik dıeee megersı mıllan gelmısssssss uyusssssssssssssssssss
kırmızıları gormusun cok mu bekledın yollarını ,,,,,gelme dıyeydın,,geceydın onune durrrrrrrrrr dıyeydınn yaaaa :26:
millan sumisali beni görmeyin siz...hııııhh halayın başını ben çekiorum tey teeeeyyyyyy
hadi inşallahh bu ayy inşallahh hiç birimiz ıskalamayız da hamile patlaması olur topigimizdehee yaa ben yıyelı cok oldu,nerdeyse adetım bıtcek,yenıden hamıle kalcam ama kıskananlar catlasın..
Bana aldırmıo eşim kafayı yerim dieAma bende bebek örgüleri öğrendim hatta heediye bile ördüm kaç kişiye
Acemileri hediye ustalığımı kendi yavrucuklarıma inş
Yani onun için örgü bile öğrendim ama bi türlü gelemdi velet
Bi geldin poposunu pişircm onun bu kadar uğraştırdı ana babasını
su misalicim ben de dün regl oldum..yarında genetiğe gidicem sorun olmaz dimi???
hemen bende yanı başındayımm teyyy teyyyy huuuuu lelelellelelleeeeeleleee
beyazlım,aşkım beniiiiiiiimkız hoşgeldin..sensiz buralar hiç çekılmıyor sumisaliyle
dimeh kızım sen madem 1hafta önden oluyorsun hamılesın ozaman kızım..bak ben 22 sınde olmustum gecen ay..bu ayınkını 18ınde beklıyordum..19unda oldum..benımkıde hep 4-5-6 gun öne atar..ama senınkı bayag gecmiş ozaman..
ya zateb doktorlar alısmıs ya kıst var dıo yada stresdendır ,, o kadar yılı sankı dersın bunları demek ıcın okudular
Kııııs kistin içinde bebek olduğunuda ilk defa duydum
hadi inşallahh bu ayy inşallahh hiç birimiz ıskalamayız da hamile patlaması olur topigimizde
ohh ohh marifetlisinde bende örüyorum kollarını kesemiyorum kayınvalideye kestiriyorum sonra devam
banada yeni sarı renkten yelek hırka atkı şapka ördü kaynanam kışa bile hazırım yani o derece
bi geldin bende poposunu kızartmayı düşünüyorum ayy kızz ben kıyamam şimdi bile o anı yaşadım sankiii ayyy normal degiliz yaa
millan sumisali beni görmeyin siz...hııııhh halayın başını ben çekiorum tey teeeeyyyyyy
Kııııs kistin içinde bebek olduğunuda ilk defa duydum
sus beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,ne olduysa senın yuzunden oldu zaten..
anam nasıl bı göz varsa sende
bizde herşey mümkün...adet oluruz yerleşme kanaması deriz...böyle tipleriz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?