- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.421
bizde herşey mümkün...adet oluruz yerleşme kanaması deriz...böyle tipleriz biz
kız dimeh o zaman seninki 1 hafta geçmiş oluyor
yok be ecem ne olcakkı ınsallah genetık temızdır kı doktorlar genetık onemlı bızım ıcın dıolar,,,
hıc moralını bozma bıse cıkmaz ınsallah
pıhtılasma varsa da mutasyona ugrayan gene gore degısıo mesela ben coraspın ıcıom doktor bunu 9 ay ıccen dedı ıgneye gerek yok sende dedı,,ablamın eltısının kızı ıgne oluyo mesela ,,,o yuzden genetıkde sorun cıkmasındansa pıhtılasmayı tercıh ederım ( aslında hıcbırı olmasa daha ıyı ya neyse ))
sonuclar zaman alabılır ,sacma dusuncelere gıtme cıkcakmı cıkmıcak mı dıe o yuzden kafanı rahat tut,,, hamıle kalabılıon bu onemlı bı durum ,,
gaynanam öle dedii ben onun yalancısıyımmm kocama hamıleyken doktor kıst demıs hamıle deılsın demıs bıdaha doktora gıtmemıs ahanda gocam olduubılemeıyom genetık felanmı
kuzummmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmmmmmmmm kiz nirelerdesinnnnnn sen
canooooooo ya ne olacak bizim bu durumumuz bu kücüklükler bizi niye bu kadar bekletiyorlar???
gelsinler popolarini yeriz
sagolasin bacimmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok güldürdün beni Allahta seni güldürsün
heee yav deli bu doktorlar
hamileyiz diyorsak hamileyiz uleeeeeeen bizden daha mi iyi bileceksiniz
slm millet ben geldimmm henuz kirmizi kart yemeden geldim ruhummmm tam gaz hamile bedenimden bi haberim ha birde niyetliyim kirmizi kart gorursem hem oruc gidecek hemde bebegimdimeh kizzzz sende daha gormemissin kirmiziyi sevindimmm kiz bu ugursuz 23'u atlattik mi kesin hamileyiz.dun esimle sakalasiyoz yavas ol bebegimi dusurcen diyom bisi olmaz rhun saglam diyii bana arabayla gidiyoz tumsek var diyo yavasliyim bebegimiz dusmesin galiba onuna ruhu baba olmuss
bizde herşey mümkün...adet oluruz yerleşme kanaması deriz...böyle tipleriz biz
gaynanam öle dedii ben onun yalancısıyımmm kocama hamıleyken doktor kıst demıs hamıle deılsın demıs bıdaha doktora gıtmemıs ahanda gocam olduubılemeıyom genetık felanmı
yalniz kizlar biz bunca deli var ya nasil geldik bulustuk anam
lennnn yakinda bizi burada deliler topigi diye adlandiracaklar
yalniz kizlar biz bunca deli var ya nasil geldik bulustuk anam
lennnn yakinda bizi burada deliler topigi diye adlandiracaklar
halay başı beni fazla hoplatma bu ay..bu aykı cocugumuda halaya kurban vermıyım
kız pazar gunlerı kocamla,salı gunlerı anamla oluyorum..onun dısında hergun burdayım anam,bı olaganustu hal olmadıgı surece..
kız bıde ben bu aykı hamılelıgımde yuzume bı cırkınlık gelınce aha dedım bebegım kız olcak,guzellıgımı aldı..meger o benım kendı cırkınlıgımmış
angel ben mıllanın tutmam elını sımdıkden dıyım,,,,,halayda onunla benım aradam 30 kısı olsun :)))))
kız pazar gunlerı kocamla,salı gunlerı anamla oluyorum..onun dısında hergun burdayım anam,bı olaganustu hal olmadıgı surece..
kız bıde ben bu aykı hamılelıgımde yuzume bı cırkınlık gelınce aha dedım bebegım kız olcak,guzellıgımı aldı..meger o benım kendı cırkınlıgımmış
ben gidiyim sigara içiyim 2 gündür içtiğim paketin haddi hesabı yok stresten
anam hiç gününde olmuşluğumda yok diil yani ama kaç aydır hep öne atıyo demeyin böle hem diyim demeyin allahım ne diyorum been
anam başta biraz işi sulandırak dedükk ama açıklama yaptıkyaa yahuu vır vırr çene yapcanıza acukk benımm notlarımı okusaydınızzneysee anlatayımm anam kistten olabılır sıkayetlerın dedıler d.kontrol hapına devam edersem gecermiş kırmısı kart yemememe 1 hafta var :26: ablamda kanamnı bekle olmazssa gebesındır yenı dollenme olmussa gozukmez degerlerım acık daha yukselmıs gaynanamda sakın içme ilaç milaç bebek kistin içindedir diyoo bilmiom anam bekleyecez işte
laaannn beyazlım alaman çükületambenim çetin tekin metin yada ayşe fatma hayriyem olabilirmiş..meymenetsiz doktorum dedi...
kız allah cezanı vermesin ne güldüm bende geçen kendimi bi çirkin buldum oğluşum geliyo erkek çirkinliği oldum diye dedim ya yavaş yavaş sindire sindire deliriyo olmamız çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?