kendini bu ay hamile sananlar buraya

saol tatlım ya bu testi yaptrmasam rahat edemiycektim..inşallah genetiktekiler 1 düşüğe razı olurlar..bu 3 düşük olayınada taktım hani neyse bakalım....bu ay bırakıcam korunmayı inşallah

gaynanam öle dedii ben onun yalancısıyımmm kocama hamıleyken doktor kıst demıs hamıle deılsın demıs bıdaha doktora gıtmemıs ahanda gocam olduu bılemeıyom genetık felanmı

aha yeni bi umut daha çıktı kist çıktığında da umutlancam artık

kaynanalar diosa doğru diodur zaten

kız pazar gunlerı kocamla,salı gunlerı anamla oluyorum..onun dısında hergun burdayım anam,bı olaganustu hal olmadıgı surece..
kız bıde ben bu aykı hamılelıgımde yuzume bı cırkınlık gelınce aha dedım bebegım kız olcak,guzellıgımı aldı..meger o benım kendı cırkınlıgımmış

inşallah muzmutum inşallah ben sizden başka kimselere ses çıakramıyorummm oof of

halay başı beni fazla hoplatma bu ay..bu aykı cocugumuda halaya kurban vermıyım

çocuk alışır oynamaya...birşey olmaz..ıkınmayla oynamayla çocuk düşseydi...tüm istenmeyen çocuklar bu şekillerde düşürülmeye çalışırdı

sumisalim ayşe fatma hayriyeyi aranıza alabilirsiniz

Kız miLan ALLah seni ne etsin

angel ben mıllanın tutmam elını sımdıkden dıyım,,,,,halayda onunla benım aradam 30 kısı olsun :)))))

senın oldugun halayın akıbetınden süphelıyım zaten..herkese celme takar,kendın delı gıbı tepınırsın ortalıkta..

kız allah cezanı vermesin ne güldüm bende geçen kendimi bi çirkin buldum oğluşum geliyo erkek çirkinliği oldum diye dedim ya yavaş yavaş sindire sindire deliriyo olmamız çok hoş

miillan evdeee yarıldımm kız gülmekten Allah seni emii

muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

kiz kaynana söyle o da buraya üye olsun anam engin tecrübelerinden mahrum komasin bizi

laaannn beyazlım alaman çükületam benim çetin tekin metin yada ayşe fatma hayriyem olabilirmiş..meymenetsiz doktorum dedi...

lennnn melegimmmm angelimmmm ne cetini metini ne diyo bu deli doktorlar yavvvvvvvvvvvvv

bendede adam dedi yumruk büyüklügünde kist ama baska doktorda daha gecen hafta yani bir ay sonra dedi

yooooooooo yok burda öyle bisey sadece iki kücük kist varrrrrrrr

kız allah cezanı vermesin ne güldüm bende geçen kendimi bi çirkin buldum oğluşum geliyo erkek çirkinliği oldum diye dedim ya yavaş yavaş sindire sindire deliriyo olmamız çok hoş

bu ay ınsallah oglum olurda guzellıgım yerınde durur dıyorum,halamın oglunun sunnetı varda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…