- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.441
senın oldugun halayın akıbetınden süphelıyım zaten..herkese celme takar,kendın delı gıbı tepınırsın ortalıkta..
saol tatlım ya bu testi yaptrmasam rahat edemiycektim..inşallah genetiktekiler 1 düşüğe razı olurlar..bu 3 düşük olayınada taktım hani neyse bakalım....bu ay bırakıcam korunmayı inşallah
o zamanbenimkide yerleşme kanamasıııııiki gündür durmadan kanıyo bir yerleşti pir yerleşti belkide üstüne görüyorumdur benim ne eksiğim var anam anam midem de bi hoş oldu
Bu topicden herkes hamiLe kaLmadan çıkmak yok ona göre
Sonra yine beraber topic açıcaz '' SıYırDıK HaMiLe KALdık!'' : ) die
dimeh ya sen cıdden uctun he bacımmm :)))))))))))) ya azcık geyıge vur ısı yyaa cok takmaya basladın
kız pazar gunlerı kocamla,salı gunlerı anamla oluyorum..onun dısında hergun burdayım anam,bı olaganustu hal olmadıgı surece..
kız bıde ben bu aykı hamılelıgımde yuzume bı cırkınlık gelınce aha dedım bebegım kız olcak,guzellıgımı aldı..meger o benım kendı cırkınlıgımmış
vallahi bende onu yazıcaktım ne güzel zamanla iyice deliriyoruz çok eğlenceli
oglunu daha ilk zamandan sunnet gosterirsen cikarmi ordan acabaaaaa kizzz 9 degil 29 ay cikmaz ordan demedi demee
senın oldugun halayın akıbetınden süphelıyım zaten..herkese celme takar,kendın delı gıbı tepınırsın ortalıkta..
belki bebişte babasına cekmiştir zeyno
bak sen genetıkcıye de kı benım annemde kan pıhtılasması var ,,, ( soyunu arastırcak degıl )) o da 2dusuk yapmıs,,, o yuzden profesore gıttıydık o da bana kan pıhtılasma olabılcegını ,bu yuzden genetıgede bakılması gerekdıgını ,zaten bır dusuk de yaptıgım ıcın 2 veya 3. dusugu beklememek gerekdıgını soyledı bende o yuzden geldım,,, faktor v leıden mutasyon analızı ve trombofili panelıne baktırıcam, ama sızınde onerdıgınız bı test varsa yaptırıyım hocam de..... o zaman pasa pasa yaparlar sorunda cıkarmaslar bazen beyaz yalan demek lazım:))
muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
kiz kaynana söyle o da buraya üye olsun anam engin tecrübelerinden mahrum komasin bizi
lennnn melegimmmm angelimmmm ne cetini metini ne diyo bu deli doktorlar yavvvvvvvvvvvvv
bendede adam dedi yumruk büyüklügünde kist ama baska doktorda daha gecen hafta yani bir ay sonra dedi
yooooooooo yok burda öyle bisey sadece iki kücük kist varrrrrrrr
muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
kiz kaynana söyle o da buraya üye olsun anam engin tecrübelerinden mahrum komasin bizi
lennnn melegimmmm angelimmmm ne cetini metini ne diyo bu deli doktorlar yavvvvvvvvvvvvv
bendede adam dedi yumruk büyüklügünde kist ama baska doktorda daha gecen hafta yani bir ay sonra dedi
yooooooooo yok burda öyle bisey sadece iki kücük kist varrrrrrrr
ehhh napam bı laf var hacı hacı mekkede ,,,hoca hocayı tekkede,,,delı delıyı anında bulurmuss hesabı olmusuz zaten tum topic sankı senın benden farkın var delı :)))))
dimeh ya sen cıdden uctun he bacımmm :)))))))))))) ya azcık geyıge vur ısı yyaa cok takmaya basladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?