kendini bu ay hamile sananlar buraya

Bu topicden herkes hamiLe kaLmadan çıkmak yok ona göre

Sonra yine beraber topic açıcaz '' SıYırDıK HaMiLe KALdık!'' : ) die

o zamanbenimkide yerleşme kanamasııııı iki gündür durmadan kanıyo bir yerleşti pir yerleşti belkide üstüne görüyorumdur benim ne eksiğim var anam anam midem de bi hoş oldu

oglunu daha ilk zamandan sunnet gosterirsen cikarmi ordan acabaaaaa kizzz 9 degil 29 ay cikmaz ordan demedi demee

saol tatlım ya bu testi yaptrmasam rahat edemiycektim..inşallah genetiktekiler 1 düşüğe razı olurlar..bu 3 düşük olayınada taktım hani neyse bakalım....bu ay bırakıcam korunmayı inşallah

bak sen genetıkcıye de kı benım annemde kan pıhtılasması var ,,, ( soyunu arastırcak degıl )) o da 2dusuk yapmıs,,, o yuzden profesore gıttıydık o da bana kan pıhtılasma olabılcegını ,bu yuzden genetıgede bakılması gerekdıgını ,zaten bır dusuk de yaptıgım ıcın 2 veya 3. dusugu beklememek gerekdıgını soyledı bende o yuzden geldım,,, faktor v leıden mutasyon analızı ve trombofili panelıne baktırıcam, ama sızınde onerdıgınız bı test varsa yaptırıyım hocam de..... o zaman pasa pasa yaparlar sorunda cıkarmaslar bazen beyaz yalan demek lazım:))

hahahaahahahahaha

yok bacim bence sen cok güzelsin gülümmmmmmmmmmmm

vallahi bende onu yazıcaktım ne güzel zamanla iyice deliriyoruz çok eğlenceli

evet bari eylenerek güle oynaya timarhaneyi boyliyacaz

oglunu daha ilk zamandan sunnet gosterirsen cikarmi ordan acabaaaaa kizzz 9 degil 29 ay cikmaz ordan demedi demee

kız bu aklıma hıc gelmemıstı..ama Allahtan halacım benı dusunup cocugu önden sunnet ettırcekmış zaten..ooh ucuz kurtardık,evladımdan bı kez daha kopamam

senın oldugun halayın akıbetınden süphelıyım zaten..herkese celme takar,kendın delı gıbı tepınırsın ortalıkta..

ehhh napam bı laf var hacı hacı mekkede ,,,hoca hocayı tekkede,,,delı delıyı anında bulurmuss hesabı olmusuz zaten tum topic sankı senın benden farkın var delı :)))))

evet canım haklısın...aksine anacımın da hiç düşüğü yok kadın çatır çatır doğurmuş yani...ama bu yolda herşey mübah

yumurta çoğaltıcı ilaç verdi...bir sürü yumoş olmuş...çoğul gebelik bile olabilr dedi...dedim içim laan malloo...ben tekille başlıyım ..hepsini bir anda nasıl çıkartıcam...teker teker gelsinle uleeynn..bir anda ordu evi haline gelmek istemiyorum

yok anam gaynanam türkce yazmayı bilmiyo kanusmasını bile beceremıyoo lubnanlı anca msn de görüntülü acar konusur buradada oyle bır ımkan yok

dimeh ya sen cıdden uctun he bacımmm :)))))))))))) ya azcık geyıge vur ısı yyaa cok takmaya basladın

farkındayım ve o iğrenç rengi görürsem nasıl üzülücemide biliyorıum salağım işte kaptırıyorum kendimi hemen napıyım ya hoşuma gidiyo işte hamile oldumu sanmak belkide hiç olamıcam napıyım öf

[FONT=Trebuchet MS]Ya ne güzel eğlenip gülüodum bugün kaynanama gideceğim geLdi aklıma bak şimdi moralim bozuldu [/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…