- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.461
o suphesız bacımmm :)))geyik dedinizmi aklınıza ben geliyim
evet canım haklısın...aksine anacımın da hiç düşüğü yok kadın çatır çatır doğurmuş yani...ama bu yolda herşey mübah
ehhh napam bı laf var hacı hacı mekkede ,,,hoca hocayı tekkede,,,delı delıyı anında bulurmuss hesabı olmusuz zaten tum topic sankı senın benden farkın var delı :)))))
yumurta çoğaltıcı ilaç verdi...bir sürü yumoş olmuş...çoğul gebelik bile olabilr dedi...dedim içim laan malloo...ben tekille başlıyım ..hepsini bir anda nasıl çıkartıcam...teker teker gelsinle uleeynn..bir anda ordu evi haline gelmek istemiyorum
yumurta çoğaltıcı ilaç verdi...bir sürü yumoş olmuş...çoğul gebelik bile olabilr dedi...dedim içim laan malloo...ben tekille başlıyım ..hepsini bir anda nasıl çıkartıcam...teker teker gelsinle uleeynn..bir anda ordu evi haline gelmek istemiyorum
kizlar bisey sorucaktim ben adetim 21 mayista gelmesi lazimdi( gunu gunune gelir hic sasmaz normalde) dun kahverengi sivi geldi gece bisey gelmemis bugun oda yok..
ama ben gecen haftalarda adetime 1o gun kala olmasi lazim grip olmustum bayagi agir bir grip gecirdim cok surup ilac vermisti doktor onlari kullandim
onlar geciktirmis olabilir mi?
aa o ne bende alıyım ondan belki benim yumoşlardamı iş yok ne nerden alınıyo o hastanedenmi eczanedenmi
canım iyi bilmemekle birlikte hafif olan lekelenmeleri yerleşme kanamsı olarak düşünüyoruz,istersen bi test yap
walla angel sen ılk sıradasın :))))) daha bızım yol cokkkk :)))))hoop orada dur hacıburda en deli arasında ilk üçteyim yerimi kaptırttmaaamm
ya sonucda hayatta herseyın bı zamanı var,,,soyle dusun ben ıkı kez dusuk yasadım emın ol daha acı bı durum,,,ama zamanı degılmıs onu anladım,,o yuzden dedım hayatta herseyın bır zamanı var sen ne kadar cok dusunursen emın ol o kadar gebe kalmayı uzaklastırcan kendınden ,,, ama takmazsan kafana umarsız olursan o kadar one alırsınfarkındayım ve o iğrenç rengi görürsem nasıl üzülücemide biliyorıum salağım işte kaptırıyorum kendimi hemen napıyım ya hoşuma gidiyo işte hamile oldumu sanmak belkide hiç olamıcam napıyım öf
anlıom mıllancım ben gıdem o haldedeli deliyi görunce çomagını saklarmış..senden de böyle bi hareket beklıyorum işte..
yoksa senle ben aynı topic altında çok zor,anlıyormusun beni?
birbirimize zarar vermeden bu ilişkiyi sonlandıralım,sen daha ıyıı topiclere layıksın
aa o ne bende alıyım ondan belki benim yumoşlardamı iş yok ne nerden alınıyo o hastanedenmi eczanedenmi
yumoşLar için en iyi soğan kürü yapın kıslar..
bende kist olduğunda yapmştm hem kistim yok oldu hemde yumurtlamam normalde 2.0 olması gerekirken en az bende 6.2 çıkmıştı doktor süper yumurtluosun demişti
he kiz kampanyaa varmiss 3 tane 1 milyon:18:
yumoşLar için en iyi soğan kürü yapın kıslar..
bende kist olduğunda yapmştm hem kistim yok oldu hemde yumurtlamam normalde 2.0 olması gerekirken en az bende 6.2 çıkmıştı doktor süper yumurtluosun demişti
kızlar bakın hiç soruyomu bu nedir,hemen yumoşlara suç attıkız bi sor nedir,diye...tabi içince 10 bin baloncuk şeklinde yumurtacıklar fışkırıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?