- 23 Ocak 2012
- 948
- 38
- 123
- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.481
önce aklı başında bir doktor buluyorsun ve yumurta takibi yaptırıyorsun...sonra o adetin 5. günü büyük ihtimalle klomen diye bir ilaç veriyor...5 gün bunu kullanıp doktora kontrole gidiyorsun..ve yumurtalar yeterince büyüdüğünde çatlatma iğnesini oluyorsun...24 saat geçince ekşın yapıyorsunsonra gün aşırı ekşın yapıyorsun...sonra 1 hafta sonra yine doktora gidiyorsun o yine çomaklıyo...bakıyo ...yani o uzuuun aletle samimi bir dönemdeyim..
anladım bacım bide bişi sorucam bu aşılama denen şey varya o kilo yapıyomu insanda bide hemen yaptırabiliyomuyum onu mesela yarın gittim doktora ben aşılama yaptırmak istiyorum dedim yapıyomu bende pek hazırcıyım galiba
ya bende sorun var o zman ben sogan suyunu yaptım 5 cmlık kıst 1 sonra 7 cm oldu cıkolata kıstıydı,,,
ya bende sorun var o zman ben sogan suyunu yaptım 5 cmlık kıst 1 sonra 7 cm oldu cıkolata kıstıydı,,,
anlıom mıllancım ben gıdem o halde
ya bu arada burda alttan allttan tartışanmı var...salarım ikinizede ayşe fatma hayriyeyi...ne olduğunuzu şaşırırsınız..sarılın öpüşün sevişin bakıyım...
ben hıcbıse demedım..bana özelden mesaj atıp tahrık edıyor örtmenim
Bu soğan kürü polikistik overlere,miyomlara,ve diğer küçük kistçiklere garanti veriyor..
Çikolata kisti ve dermoid kisst gibi kistler genellikle adetle atılmayan büyümediği sürece sorun olmayan ve gebeliğede engel olmayan kistlerdir..He olmadı çok büyüdü ozamn ameliyat öneriyorlar..
Hatta bu kistlerden kurtulmak için hamile kalmayı da öneriyorlar..Çünkü gebelikte kese büyüdükçe kistler küçülüyormuş..
Bunları nerden biliyosun dersen : ) bende de ilk çıktığında çok araştırmıştm çok bilgi edindim..
Hatta bi arkdşım var çocuğu olmuo bi tane tüp kızı var : ) şu anda 9 senelik evli ve çikolata kisti çıktı doktor demiş ya hamile kalcan ya da çok büyürse ameliyat ..Normalde hiç bi sorunu yoktu hamile kalamamasının..
Ama takdir-i İlahi işte sonraki ay doğal hamile kaldı : )
Bu soğan kürü polikistik overlere,miyomlara,ve diğer küçük kistçiklere garanti veriyor..
Çikolata kisti ve dermoid kisst gibi kistler genellikle adetle atılmayan büyümediği sürece sorun olmayan ve gebeliğede engel olmayan kistlerdir..He olmadı çok büyüdü ozamn ameliyat öneriyorlar..
Hatta bu kistlerden kurtulmak için hamile kalmayı da öneriyorlar..Çünkü gebelikte kese büyüdükçe kistler küçülüyormuş..
Bunları nerden biliyosun dersen : ) bende de ilk çıktığında çok araştırmıştm çok bilgi edindim..
Hatta bi arkdşım var çocuğu olmuo bi tane tüp kızı var : ) şu anda 9 senelik evli ve çikolata kisti çıktı doktor demiş ya hamile kalcan ya da çok büyürse ameliyat ..Normalde hiç bi sorunu yoktu hamile kalamamasının..
Ama takdir-i İlahi işte sonraki ay doğal hamile kaldı : )
bu mesaj üzerine eslemi yumoşcubaşı secelim kızlar 6.2 yımırtası var naaaaaabbeeerrrrr
eslem kürü anlatsana???
tüp kızımı varayyy çok yaşaa ya gözümden yaş geldi...şaka bi yana hamile kalamayan arkadaşım gerçi 3 ay denedide son ay soğana abanmıştı...ama normal de yemeklerle çiğ olarak yiyodu
tüp kızımı varayyy çok yaşaa ya gözümden yaş geldi...şaka bi yana hamile kalamayan arkadaşım gerçi 3 ay denedide son ay soğana abanmıştı...ama normal de yemeklerle çiğ olarak yiyodu
ecemcim bişi sorucam sana ilk hamile kaldığında adet gününde böle bacaklarına beline kasıklarına doğru hafif hafif ince sızı halinde ağrılar oluyomuydu bacım
duygu sömürüsü yapmakal kalcaksan tamam beeeee
ben senın kadar merhametsız degılim,bak dondurma yıyorum :131::131::131::131:ama kımseye söylemıyorum canları ceker dıye,sende benden bıraz ıncelık ögren
Cnm kür çok kolay ve kist olmasada hamile kalmaya çalışan her bayan yapmalı rahimi temizlio ayrıca..
2.5 bardak suyu küçük bi tencereye koy..içine bi soğanı (kahverengi soğan olacak) 2ye ya da 3e böl at kapağını kapat demlensin altını da kıs..
sonra bi 5 dk sonra bakarsın anlarsın zaten soğan suyunu salmış suyun rengi sarıya dönmüş soğan kabukları posa olmuştur..
Süzersin o suyu azcık beklet ılık iç..bu kadar cnm..yalnız önemli bi ayrıntı soğan her kürde taze yapılacak kullandığın soğanı at çöpe yani..sabah akşam bi bardak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?