kendini bu ay hamile sananlar buraya

neeeeeeeeeyyy mercimegi fırına mı koyduuuuum diyooooooo
senın sımdı kasıgında batmalarda olur..puuuff gelde sımdı yarın bunun hamılelık belırtılerını dınle dur

efetttttttttttttt ,,,,,,, mercımekım olcak kıskannnnnnnnnn :))))) ruhum hamıle olması yetmıo bıde bedenım hamıle olcek :)))))))))))))))
alala dınle ben senın ay bebegem boyle bebegem soyle yok kalktı yok dustu dınlıom ısteeeeeeeeeee sen de dınle
millannnnnnnnnnnnnnnnnn midem bulanıoooooooooooooooo
millann nnnnnnn kasıgım agrıooooooooooooooooooo
millan uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neeeeeeeeeyyy mercimegi fırına mı koyduuuuum diyooooooo
senın sımdı kasıgında batmalarda olur..puuuff gelde sımdı yarın bunun hamılelık belırtılerını dınle dur

kızlare ağrılarımla ve umutlarımla çıkıyorum sizi çook öpüyorum hoşçakalın yarın görüşürz dualarınız benimle olsun nolur

miden bulanıyorsa,kus
kasıgın agrıyorsa,fazla abuk subuk hareket etme
uykun varsa,uyumak ıyı bı tercıh olabılır..
benım görevım sona ermıstır,1 ay yeter bu sana

şu fantazileriin bıkacını banada söleyinn helee adamı bende bulursamm atlarım üstünee napalım benim adamda sabah 7 aksam 10-11-12 yorgun argın geloo erkeğüüüüüümmmmmmm

ya kımdı o adı gelmıo aklıma bırının rahımı ters ımıs doktor demıs kedı pozısyonunu uygula dıe,,bızde baktık netten bı dunya pozısyon bulduk,,at kastı heybe dustu pozısyonu,,yakalarsam tık tık pozısyonu,,evde bes arabada 15 pozısyonu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bı dunya geyık yaptık:))))

miden bulanıyorsa,kus
kasıgın agrıyorsa,fazla abuk subuk hareket etme
uykun varsa,uyumak ıyı bı tercıh olabılır..
benım görevım sona ermıstır,1 ay yeter bu sana

tmm hocam bu da yeter ,,,senden gusel bıseyler duymak cornet dondurmanın kulahının altındakı cıkolatalı kısmı sevdıgıne verıp yemesını ızlemek kadar mutluluk verıcı

tmm hocam bu da yeter ,,,senden gusel bıseyler duymak cornet dondurmanın kulahının altındakı cıkolatalı kısmı sevdıgıne verıp yemesını ızlemek kadar mutluluk verıcı

geçici dondurma kardeşlıgı..yada sütlaç kardesler

muuhaaaahhaaaaaaa pppuuuhaaaaaahaaaaa ben ozaman evde bes arabada 15i deneyimmm anca slahh olurummm

ben yimek yapmaya gıdıyorum..yemek yapmayı bılmeyenler gelip ogrenebılır 'bknz.sumısalı'..hadı öptum hepınızi..yarın görusuruk

bız o gunumuzu görmek ıcın bılsen neler vermezdık..yaş ılerledıkce artık kafamızada kaldırmaz..oyuzden sımdı yaptık yaptık..

haklısınn cnmmm olsada olmuyo olmasadaa canlarıı saolsunn allah eksiklerini yasatmasınn ama annede olsakkk bazenn boğuluyor insann sonucta bende insanımm benımde kendıme ayırcakk zamana ıhtıyacım olabılıyorr kocama bunu her soyledıgımdee sen annesiinnn bacaklarını havaya dikmeden öncee düşüncektinn diyo

muuhaaaahhaaaaaaa pppuuuhaaaaaahaaaaa ben ozaman evde bes arabada 15i deneyimmm anca slahh olurummm
walla bende yakalarsam tık tık pozısyonunu denıcem:))))))))))))))

ben yimek yapmaya gıdıyorum..yemek yapmayı bılmeyenler gelip ogrenebılır 'bknz.sumısalı'..hadı öptum hepınızi..yarın görusuruk

dınıme kufreden musluman olsa ,,,,bu da karı olacakk saat olmus 7 yemek sımdık aklına gelıo
ben cokdan yaptım yımeklerı,tatlıyı bacımmmmmmmmmmmmm

ya sonucta bız bısekılde fedakar olmaya ,,ödün vermeye programlanmıs gıbıyız,,,nıe bılmıom ,,,
anne olunca zaten hayatın merkezı cocuklar oluyo,o ıyıyse sende ıyısın,, o toksa sende toksun ne bılım ablamlarda goruom,,dıolar su zamanlarınızın kıymetını bılın dıe :))) Aslında ınsan sahıp olmadıgı seyı ozluyo bu esya degıl ama hanı onun arabası var benım nıe yok olayı gıbı degıl ,,sonucta cocuk herkesın sahıp olabılecıgı bı durum ama onumuzdekı engellerı asabılırsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…