- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.781
neeeeeeeeeyyy mercimegi fırına mı koyduuuuum diyooooooo
senın sımdı kasıgında batmalarda olur..puuuff gelde sımdı yarın bunun hamılelık belırtılerını dınle dur
neeeeeeeeeyyy mercimegi fırına mı koyduuuuum diyooooooo
senın sımdı kasıgında batmalarda olur..puuuff gelde sımdı yarın bunun hamılelık belırtılerını dınle dur
efetttttttttttttt ,,,,,,, mercımekım olcak kıskannnnnnnnnn :))))) ruhum hamıle olması yetmıo bıde bedenım hamıle olcek :)))))))))))))))
alala dınle ben senın ay bebegem boyle bebegem soyle yok kalktı yok dustu dınlıom ısteeeeeeeeeee sen de dınle
millannnnnnnnnnnnnnnnnn midem bulanıoooooooooooooooo
millann nnnnnnn kasıgım agrıooooooooooooooooooo
millan uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şu fantazileriin bıkacını banada söleyinn helee adamı bende bulursamm atlarım üstüneenapalım benim adamda sabah 7 aksam 10-11-12 yorgun argın geloo erkeğüüüüüümmmmmmm
kızlare ağrılarımla ve umutlarımla çıkıyorum sizi çook öpüyorum hoşçakalın yarın görüşürz dualarınız benimle olsun nolur
kızlare ağrılarımla ve umutlarımla çıkıyorum sizi çook öpüyorum hoşçakalın yarın görüşürz dualarınız benimle olsun nolur
miden bulanıyorsa,kus
kasıgın agrıyorsa,fazla abuk subuk hareket etme
uykun varsa,uyumak ıyı bı tercıh olabılır..
benım görevım sona ermıstır,1 ay yeter bu sana
kız ne guzel anlattın gözumun önunde canlandı resmen..aaah bı kavussak o gunlere
tmm hocam bu da yeter ,,,senden gusel bıseyler duymak cornet dondurmanın kulahının altındakı cıkolatalı kısmı sevdıgıne verıp yemesını ızlemek kadar mutluluk verıcı
ya kımdı o adı gelmıo aklıma bırının rahımı ters ımıs doktor demıs kedı pozısyonunu uygula dıe,,bızde baktık netten bı dunya pozısyon bulduk,,at kastı heybe dustu pozısyonu,,yakalarsam tık tık pozısyonu,,evde bes arabada 15 pozısyonu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bı dunya geyık yaptık:))))
inşallahh cnmm kavuşş doğurdaa görrrr--ünnn
bız o gunumuzu görmek ıcın bılsen neler vermezdık..yaş ılerledıkce artık kafamızada kaldırmaz..oyuzden sımdı yaptık yaptık..
walla bende yakalarsam tık tık pozısyonunu denıcem:))))))))))))))muuhaaaahhaaaaaaa pppuuuhaaaaaahaaaaaben ozaman evde bes arabada 15i deneyimmm anca slahh olurummm
ben yimek yapmaya gıdıyorum..yemek yapmayı bılmeyenler gelip ogrenebılır 'bknz.sumısalı'..hadı öptum hepınızi..yarın görusuruk
haklısınn cnmmm olsada olmuyo olmasadaa canlarıı saolsunn allah eksiklerini yasatmasınn ama annede olsakkk bazenn boğuluyor insann sonucta bende insanımm benımde kendıme ayırcakk zamana ıhtıyacım olabılıyorr kocama bunu her soyledıgımdee sen annesiinnn bacaklarını havaya dikmeden öncee düşüncektinn diyo
he şu zamanlarımızın kıymetini bilicezde kaynana kaynata bıraksa...her anın içine itinayla edebiliyorlar...
ben benimkileri sana vereyim diyecem ama...yok anam onlar düşman başına...benım kaynanam yokesım kucukken olmus,,,,kayınpederım var,ama o da ıyı bırıdır oyle bı gun bıseyıme laf etmemısdır,,,ama kaynanam olsun ısterdım,,,
ben benimkileri sana vereyim diyecem ama...yok anam onlar düşman başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?