- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.801
cok mu karısıyorlar??
yanı basıt bı ornek versene ,,,
makarna yapacaktım ...yağını koymuşum su kaynamış geldi kapattı altını evde yemek var diye...evdeki yemekte artık yemek...onların mantığı o şekilde yemediklerini tencereye geri koyarlar...ben yermiyim ııyyyh....sonra olay yaptı...bunu...
hımm,, bu kotuymus ıste ,,,pekı oona anne canım makarna cektı yapsak ya bıraz desen uzlasmacı olmaz mı ? bıde yanı kemalıyekun makarna yanı ıyı ıste gelın yapsın sızde yıyın temız temız,,,
slm kızlar ben yeniyim daha uzun zamandır kadınlar k. nün ziyaretçisiyim bu ay bana değişik bişeyler oldu anlayamadım bi fikri olan varsa bana yardımcı olsun kafam karmakarışık
adetim bu ayın 13 ündeydi ben 4 gün öncesinde idrar testi yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm az da olsa umutlanmıştım 13 ünde adet olmadım tabi iyice umtlandım
3 gün geçti kan testi yaptırdım 3.93 çıktı sonuç doktor hamile dğilsin dedi sonuça göre değildim zaten 2 gün sonra geir adetin bekle dedi
9 gün geçti gelmedi bende özele gittim yine kan testi yaptırdım sonuç 0.100 kesin hamile değilim yani doktor progestan iğnesi verdi bugün yaptırdım nolcak bilmiyorum benim bu halim adet olmayım diye dua ederken şimdi olsun diye dua ediyorum.
bunu yapan kayınpederim
ya sonucta bız bısekılde fedakar olmaya ,,ödün vermeye programlanmıs gıbıyız,,,nıe bılmıom ,,,
anne olunca zaten hayatın merkezı cocuklar oluyo,o ıyıyse sende ıyısın,, o toksa sende toksun ne bılım ablamlarda goruom,,dıolar su zamanlarınızın kıymetını bılın dıe :))) Aslında ınsan sahıp olmadıgı seyı ozluyo bu esya degıl ama hanı onun arabası var benım nıe yok olayı gıbı degıl ,,sonucta cocuk herkesın sahıp olabılecıgı bı durum ama onumuzdekı engellerı asabılırsek:)
yuh kayınpedere ne oluyo alalal bak ıste buna kızarım,,,,,
nerelıler kı?? aynı evdemı oturuyonus?
aşarsınnızz anammmm ogünlerde gelecekk coluk cocuga karısıncaa mausu elınızee alamaz olucaksınızz tiiyyyy
ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))
ama mause suanda elıme alamıom kı ben cunku laptop kullanıom hahahhaahhahahahh
ne berbat espırı yaptımmm
yok yaw aynı evde oturmuyoruz ama sık görüşürüz...ona ne olduğunu bir bilsem...valla eşimin babası diye birşey demiyorum...yoksa alırdı laz ayarını....
durun sizee efsunluu nefesimmlenn akşamm duasıı okuyiimmmmmmmAllahhhh kurbann olduğuumm rabbbimmmmmmm yaradanımmm verdiğinn herşeye şükürlerr olsunnnn ama sendenn bıı dıleğimm varr şu kadınlar kulubunünn "kendini hamile sananlarr"formunda bütün gününü net başında yokk başım dönüyoo yokk test sonucumm 1.bilmem ne cıktı yokk kırmızı kart yedım yokk soğan kuru yokk lelıpop yok cıkolata kıstıı misti yokk keçii yyok efendımm koyunmuşş kedıymıs pozisyonu dıyee yokk ruhum hamılee yokk efendımm örguye basladımm yok bilmemne diyee gezenn şuu evlat hasreti çekenn kullcağazlarınaa 2zer hatta üçüz üçüz evlatt ver dee rahatlasınlar b..k içnde kalsınlarr yarabbimmmmm Amin...
demekkı neymıs her seyde dua etmemekk lazımmıs Allahın ısıne karısılmazmıs::)))))
sunu belırtelım ıdrar testı yanıltıcıdır ,ılk 5 dk ıcınde ıkıncı cızgıyı gormen lazım 10.dakkadan sonrakı sonuclara guvenme mutasyona ugruo ıdrar,,,
kan testınde 24 saatlık gebe olsanda cıkıo,,,,
ınsallah kanama olursun canım ama sıcak bı dus al ıyı gelır kaslarını gevsetır,,,
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
la neye amin dion deli manyak...3 üz olursa yeriz yiyeceğimizi...teker teker gelsinler...seve seve büyütelimayşe fatma hayriye kızlar duyun bunu sırayla gelin yanıma...
len deli manyakk tabikii AMİNN diyceksinn kabul olsunrabbimm bakarsınn adamına göree adet verir sen amin deedinya sana 5iz verirr bakarsınn sumisaline 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?