kendini bu ay hamile sananlar buraya

cok mu karısıyorlar??
yanı basıt bı ornek versene ,,,

makarna yapacaktım ...yağını koymuşum su kaynamış geldi kapattı altını evde yemek var diye...evdeki yemekte artık yemek...onların mantığı o şekilde yemediklerini tencereye geri koyarlar...ben yermiyim ııyyyh....sonra olay yaptı...bunu...

hımm,, bu kotuymus ıste ,,,pekı oona anne canım makarna cektı yapsak ya bıraz desen uzlasmacı olmaz mı ? bıde yanı kemalıyekun makarna yanı ıyı ıste gelın yapsın sızde yıyın temız temız,,,

slm kızlar ben yeniyim daha uzun zamandır kadınlar k. nün ziyaretçisiyim bu ay bana değişik bişeyler oldu anlayamadım bi fikri olan varsa bana yardımcı olsun kafam karmakarışık

adetim bu ayın 13 ündeydi ben 4 gün öncesinde idrar testi yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm az da olsa umutlanmıştım 13 ünde adet olmadım tabi iyice umtlandım

3 gün geçti kan testi yaptırdım 3.93 çıktı sonuç doktor hamile dğilsin dedi sonuça göre değildim zaten 2 gün sonra geir adetin bekle dedi
9 gün geçti gelmedi bende özele gittim yine kan testi yaptırdım sonuç 0.100 kesin hamile değilim yani doktor progestan iğnesi verdi bugün yaptırdım nolcak bilmiyorum benim bu halim adet olmayım diye dua ederken şimdi olsun diye dua ediyorum.

demekkı neymıs her seyde dua etmemekk lazımmıs Allahın ısıne karısılmazmıs::)))))
sunu belırtelım ıdrar testı yanıltıcıdır ,ılk 5 dk ıcınde ıkıncı cızgıyı gormen lazım 10.dakkadan sonrakı sonuclara guvenme mutasyona ugruo ıdrar,,,
kan testınde 24 saatlık gebe olsanda cıkıo,,,,
ınsallah kanama olursun canım ama sıcak bı dus al ıyı gelır kaslarını gevsetır,,,

aşarsınnızz anammmm ogünlerde gelecekk coluk cocuga karısıncaa mausu elınızee alamaz olucaksınızz tiiyyyy

durun sizee efsunluu nefesimmlenn akşamm duasıı okuyiimmmmmmm ALLAHHHH KURBANN OLDUĞUUMM RABBBİMMMMMMM YARADANIMMM VERDİĞİNN HERŞEYE ŞÜKÜRLERR OLSUNNNN AMA SENDENN BII DILEĞİMM VARR ŞU KADINLAR KULUBUNÜNN "KENDİNİ HAMİLE SANANLARR"FORMUNDA BÜTÜN GÜNÜNÜ NET BAŞINDA YOKK BAŞIM DÖNÜYOO YOKK TEST SONUCUMM 1.BİLMEM NE CIKTI YOKK KIRMIZI KART YEDIM YOKK SOĞAN KURU YOKK LELIPOP YOK CIKOLATA KISTII MİSTİ YOKK KEÇİİ YYOK EFENDIMM KOYUNMUŞŞ KEDIYMIS POZİSYONU DIYEE YOKK RUHUM HAMILEE YOKK EFENDIMM ÖRGUYE BASLADIMM YOK BİLMEMNE DİYEE GEZENN ŞUU EVLAT HASRETİ ÇEKENN KULLCAĞAZLARINAA 2ZER HATTA ÜÇÜZ ÜÇÜZ EVLATT VER DEE RAHATLASINLAR B..K İÇNDE KALSINLARR YARABBİMMMMM amin...

yok yaw aynı evde oturmuyoruz ama sık görüşürüz...ona ne olduğunu bir bilsem...valla eşimin babası diye birşey demiyorum...yoksa alırdı laz ayarını....

bız aynı evde oturuoz kayınpederle, evlendıkden 1 ay sonra mı neydı bıze geldıgınde,,,gercı evlenmeden once esıme sordum baban bızle mı oturcak dıe o da yok dedıydı sonrasında bı kac olay olunca bıze geldı dıger eltımle sorun yasadılar,,,
ama bı lafını bılmem ,hatır ederım,,zaten calısıo gunduzlerı evde yok o yuzden ısımı gucumu hallederım gercı olsada oyle sabahdan aksama durmaz kahvaltıdan sonra cıkar arkadaslarının yanına gıder falan,,,
zor ısler ya ,,,

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım yaa öyleymiş :))) tşk ederim beklemekten başka çarem yok kötü bişey olmasından korkuyorum ben adetlerim çok düzemliydi normalde aslında ben çörekotu bal tarçın karışımından yemiştim bu ay için o mu geçiktirdi acaba adetimi bilmiyorum (

la neye amin dion deli manyak...3 üz olursa yeriz yiyeceğimizi...teker teker gelsinler...seve seve büyütelim ayşe fatma hayriye kızlar duyun bunu sırayla gelin yanıma...

len deli manyakk tabikii AMİNN diyceksinn kabul olsunrabbimm bakarsınn adamına göree adet verir sen amin deedinya sana 5iz verirr bakarsınn sumisaline 1

Son düzenleme:
uyku tutmadı belirsizleikten nefret ediyorum hamilemiyim değilmiyim ona göre yaşıyım koşturim hareket edim..böyle ot gibi sanki bu ben değilim..bi koşturim kasıklarım ağrıyor sonra diyorum hamileysem ondan olabilir,sonrfa diyorum ya değilsem işlerini yapsana evi b.k götürüyor üffffff ..

sağ omzumda bir tane sol omzumda bir tane vıdı vıdı vıdı konuşuyorlar beynimi yediler hamilesin değilsin hamilesin değilsin diye

kızlar merhaba geçen ay 15 nisanda oldum.ben 34-35 günde bir adet olurum ve şaşmaz.muhakkak en geç 34. günün gecesi sabaha karşı adet olurum yani,en geçi bu olur.ve şuan adetim 6 gün gecikti.adet gecikmemden 2 gün sonra test yaptım malesef negatifi gördüm ama içimdeki ses sen hamilesin diyor :18:ve adet olmam gereken günden 2 gün önce rüyamda minnacık bebişimi görüyorum badem kadar ayakları var onu kundaklıyorum ve ayaklarını öpüyorum oda bana kahkaha atıyor çok güzeldi yavrum inş. gerçek hayattada benim olur normalde benim adetime 10 gün kala feci şekilde göğüslerim ağrırdı ve son 1 hafta kuruluk yaşardım,akıntım olmazdı.bu ay hiç göğüs ağrısı yaşamadım şaşkınım.yeni yeni göğüslerim hassas olmaya başladı,dediğim gibi bugün 6. gün, gecikti..akıntım var.bazen süt beyaz ,ara ara da şeffaf..adet oldum galiba diye banyoya koşuyorum akıntı geliyor..ve 1 hafta öncesine kadar sol kasığımda ve bacağımda ağrı kasılma vardı.son 1 haftadır bu yerini karnımda şişkinliğe bıraktı.yahu resmen karnım şişti.karnımı içime çekmeye çalıştığımda sol yumurtalık hizasında aanlık sızı oluyor..tekrar test yapmayada korkuyorum sizce biraz daha bekliyimmi hamilemiyim acaba biz eşimle tam 5 aydır korunmuyoruz ama ben bitürl ü hamile kalamadım sanki kalamıycamışım gibi geliyor..buzmana kadar yaptığımız testler negatif çıktığı için yine negatif çıkıcak diye korkuyorum.ama bu sefer gerçekten gecikti.ve bu ay kafama hiç takmadım bu bebek olayını gezdik tozduk falan arkadaslarımızla..acaba hamile olabilirmiyim ki.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…