kendini bu ay hamile sananlar buraya

buarada akşamlarıda felaket üsüyorum ben ,elim ayağım hep buz gibi gün boyuncada..:26: kızlar cvp atın akıl verin bacılarımm yaa

günaydın arkadaşlar bende bu ay kendimi hamiş sananlardanım benim adet günüm dündü dün ve ondan önce birer kere kahve leke geldi daha bişey yok acaba diyorum yerleşme kanamasımı geçirdim bazı belirtilerimde oldu gerçi her ay belirti oluyor ama sanki bu ay daha değişik gibi mesala dün canım aşırı derece tavuk istedi bazen gördüğüm şeyi hemen yemek istiyorum böyle bişeyim olmazdı mbenim hiç bir zaman ben gecikme yaşamadım bunlarda her ay olduğu gibi belkide psikolojiktir umarım değildir güzel kolay en başta hayırlı hamilelik diliyorum bütün isteyen arkadaşlara ayrıca bütün müslüman alemin kandili mübarek olsun bu gece birbirimize dua edelim canlarım birde yerleşme hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim

günaydııınn kızlarr...güzel haberli bir gün daha bizimle olsuuuuuun dimeh senin için baktım canımm..annemlere gidicem birazdan...inşallah görüşebiliiriz

Son düzenleme:

canım belirtiler yanıltıcı olabiliyor..en belirgin ve güçlü sebep adet gecikmesi o da sende varmış madem bir kaç gün geçtiyse kan testi yada idrar testi yaptr

canım belirtiler yanıltıcı olabiliyor..en belirgin ve güçlü sebep adet gecikmesi o da sende varmış madem bir kaç gün geçtiyse kan testi yada idrar testi yaptr

sağol canım cevabın için inan cesaretim yok bugün de geçsin yarın inşallah sen ne zaamanddır düşünüyorsun

arkadaşlar bu hamilelik belirtilerinden biraz sıyırılıp işlerimi yapmam lazım biraz kafa dağıtayım heh buldum kendimi kahvaltıya davet ettireyim birilerine önce işlerimi yapam hadi bana kolay gelsin

idrarda 2 tane çizgi çıktı koyu kırmızı hamileyimdir heralde valla yoksa rezillki aramadığım adam kalmadı

Tatlım hayırlı olsun inşallah. Hemen doktora gidiyorsun dimi? Kan testiylede pekiştir, hemde bir muayene ol bakalım doktor görsün seni bi. Ahanda hamileyim dokttoooooooor de

idrarda 2 tane çizgi çıktı koyu kırmızı hamileyimdir heralde valla yoksa rezillki aramadığım adam kalmadı

yuhhhh duramadın azcık daha delı kan testı de edıverdın yaaaaaaaaaaaaaaa

ama buyuk bı ıhtımalle gebesın ,,,,yüklüsün ,,,hamılesin,,,, anne adayısınnn,,,,,
Allaha sonsuz sukur biri daha gebe kaldı ınsallah bızde sırasıyla hemencık hamıle kalırız :))))
ayyy ama cok sevındım yaaa
cok beklemedın dıme ıkıncı cızgı cıkması ıcın??? 5 dk ıcınde cıkdı dıme??

Tatlım hayırlı olsun inşallah. Hemen doktora gidiyorsun dimi? Kan testiylede pekiştir, hemde bir muayene ol bakalım doktor görsün seni bi. Ahanda hamileyim dokttoooooooor de

ya bazıları eminmiisn bi doktora git hemen kendini kaptırma falan diyo kopkoyu çizgi çıktı hamöileyimdir dimi belimdede böle biraz sancı var bacağıma vuruyo :44:

evet çıktı allahıma şükürler olsun rabbime allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin rabbim inşallah 2 çizgide kopkoyu yaa hamileyim dimi demeyin öle korkuyorum :18:

evet çıktı allahıma şükürler olsun rabbime allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin rabbim inşallah 2 çizgide kopkoyu yaa hamileyim dimi demeyin öle korkuyorum :18:

(BUYUK HARFLE YAZIORUM IYI OKU )

1.. BUYUK IHTIMALLE HAMILESIN,CUNKU ADETIN GECTI ,,VE IDRARDA ILK 5 DK ICINDE IKINCI CIZGI KOYU BI SEKILDE CIKDI ISE BUYUK BI IHTIMAL HAMILESIN,,
2,, ARTIK ACABALARLA BASLAYAN CUMLELERI UNUT,,,UMUTSUZLUK YASAK SANA!!!!!
3,, KAN TESTI YAPTIR DEMEMIZIN NEDENI KESIN HAMILESIN SOZUNU TELAFUZ EDEBILMEK ICIN,,HEM KACINCI HAFTADASIN BUNU OGRENIRDIN,
4,,AARTIK MUTLU OL,,, BEBEGINI UZME ,,
5...SİGARA ICME
6....SİGARA İÇMEEEE
7...SİGARA İÇMEEEEEEEEEEEEEEEE
8...SİGARA İÇMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
9 SANIRIM YETERI KADAR ANLATMISIMDIR
10,,,,BIR AN ONCE KAN TTI YAPTIRIP DOKTORA GITMEYI IHMAL ETME ( ama bunu yaparken doktoro o kagıdı uzatırken tadını cıkar ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…