- Konu Sahibi zeynepilke
-
- #4.821
günaydın arkadaşlar bende bu ay kendimi hamiş sananlardanım benim adet günüm dündü dün ve ondan önce birer kere kahve leke geldi daha bişey yok acaba diyorum yerleşme kanamasımı geçirdim bazı belirtilerimde oldu gerçi her ay belirti oluyor ama sanki bu ay daha değişik gibi mesala dün canım aşırı derece tavuk istedi bazen gördüğüm şeyi hemen yemek istiyorum böyle bişeyim olmazdı mbenim hiç bir zaman ben gecikme yaşamadım bunlarda her ay olduğu gibi belkide psikolojiktir umarım değildir güzel kolay en başta hayırlı hamilelik diliyorum bütün isteyen arkadaşlara ayrıca bütün müslüman alemin kandili mübarek olsun bu gece birbirimize dua edelim canlarım birde yerleşme hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim
canım belirtiler yanıltıcı olabiliyor..en belirgin ve güçlü sebep adet gecikmesi o da sende varmış madem bir kaç gün geçtiyse kan testi yada idrar testi yaptr
sağol canım cevabın için inan cesaretim yok bugün de geçsin yarın inşallah sen ne zaamanddır düşünüyorsun
annecim kahvaltıya beklio ama dimeh den ses çıkmadı halaaaa
sumisali miyopi kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inanamıyoruuuuum
dur gozlerımı yenı actım zaten,,,,,, nasıl ogrendın kan testımı ıdrar mı net mı cıkdı ıkıncı cızgı ??????????????????????????????
idrarda 2 tane çizgi çıktı koyu kırmızı hamileyimdir heralde valla yoksa rezillki aramadığım adam kalmadı
idrarda 2 tane çizgi çıktı koyu kırmızı hamileyimdir heralde valla yoksa rezillki aramadığım adam kalmadı
Tatlım hayırlı olsun inşallah. Hemen doktora gidiyorsun dimi? Kan testiylede pekiştir, hemde bir muayene ol bakalım doktor görsün seni bi. Ahanda hamileyim dokttoooooooor de
yuhhhh duramadın azcık daha delı kan testı de edıverdın yaaaaaaaaaaaaaaa
ama buyuk bı ıhtımalle gebesın ,,,,yüklüsün ,,,hamılesin,,,, anne adayısınnn,,,,,
Allaha sonsuz sukur biri daha gebe kaldı ınsallah bızde sırasıyla hemencık hamıle kalırız :))))
ayyy ama cok sevındım yaaa
cok beklemedın dıme ıkıncı cızgı cıkması ıcın??? 5 dk ıcınde cıkdı dıme??
evet çıktı allahıma şükürler olsun rabbime allah sizlerede en kısa zamanda nasip etsin rabbim inşallah 2 çizgide kopkoyu yaa hamileyim dimi demeyin öle korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?